Нинішня Злива (3 червня 10р)

Автор Golem, 03.06.2010 17:31:01

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

Golem

Що ж. Як завжди метеУрологи прокохали свій шанс відзначитися і тепер отримають заслужених піхвунців :)

В нас офісі зірвало кілька шматків даху, виламало вікно разом з кріпленням, вперше зробило озеро на місці автостоянки ну і позаливоло багато кімнат через щільно прикриті вікна. Офіс стоїть один на поталу вітру, то ж захистити його не було кому :) Стіни коридорів теж плачуть, десь через дах і їх підтопило. Аааа, і електроенергія пропала, само собою. І не тільки там, половина міста також.

В мене на Шевченка вже друга злива (попередня було 2 роки тому) пройшла без особливих наслідків. Єдине шо тиском вітру з-під підвісної стелі вистрілило електричну коробку і кусок багети. Але ніц не замочило.

А шо у Вас? Мо хто має якісь цікаві фотки? Думаю саме під час такого ливня рівень води підоймаєсі в Полтві аж до стелі :)
Дігери всіх країн єднайтеся!

explorer

Наукову (рн. Кн.Ольги) продуло добряче. Води і світла нема (в більшій частині міста те саме). Міжбудинкові вулички традиційно плавають. Втім дерев повалених ніби нема. Може минулого разу відірвало все що погано трималось...
Одна з добрих статей з сумарною інформацією про наслідки зливи: www.portal.lviv.ua/news/2010/06/03/172016.html

:-)

Кажуть біля Шувару гуртового ліс горів. Кажуть блискавка. Блискавки близько не чув, чув звук електродуги (хто не в курсі, щось схоже на звук роботів в Термінаторі 4 :)) 2-4 рази по 10 секунд десь.
Невелике дерево вирвало, вивіску і бітумну черепицю пошматувало на барчику під вікнами.
Ну і Зубра розтеклася. 8)
Декольтем своїм мене манила.

Fenriz

під час пари світло в авдиторії почало мигати як на ялинці. тож нас відпустили. Коли вийшов на вулицю то побачив чорне небо і проливний дощик, вирішив піти в дім легенд глянути що там робиться в колекторі. Результат очікуваний))

на підвальній здорове дерево впало на проїжджу частину, порвавши дроти і паралізувавши рух повністю. на стуса, обїжжаючи куски дерев, асфальту і дротів невпорався з керуванням і перевернувся маршрутко. в мене перед вікном пів берези обломилось і порвало мережевий кабель з тросом, натягнутий між двох будинків! добре що він не використовувався :)
На франка, біля повороту на зелену глибина на тротуарі була такою, що якась жінка йшла по коліна в воді. трамвай залило і кілька машин теж залило мотори, відповідно вмерли там. отаке то. закидуйте хфотки, хто які ще має.

Golem

Зачот! За відео з мене пиво при зустірчі. Запости, будь-ласка, його ще й в тему про Полтву. Воно там буде доречне і нагадуватиме всім, як раптово може змінитися погода і що слід бути обережним. Думаю всі погодяться що ще годину до зливи ніхто про таку воду й подумати не міг. А попавши в течію такої сили вижити шансів дуже мало. Будь-який удар об стінку і маєте пеерлом чи втрату свідомості.
Дігери всіх країн єднайтеся!

YserL

Їхав в маршрутці 55. Злива застала на перехресті Наукова-Стрийська, їхали біля гуртового Шувару йшов град і дощ як з відра, на сихові біля арсену повалило 2 щита навпіл, декілька дерев, води см 30 біля моста н а зелену, зірвало шифер на одному будинку, кільцен на ДБК плавало, Зелена навпроти Арсену теж, машини обїжали перед Арсеном. Утворислися величезні пробки, особливо Вітовського Сахарова через виключені світлофори.

Mauser

Цикаво, що робилось ось тут:

explorer

Цитата: explorer від 03.06.2010 17:46:42
Наукову (рн. Кн.Ольги) продуло добряче [...] Втім дерев повалених ніби нема. Може минулого разу відірвало все що погано трималось...

Хм, а з новин виглядає, що як-раз цей район найбільше постраждав:

ЦитуватиВодночас, як повідомили в управлінні з питань надзвичайних ситуації, внаслідок грози у Львові сталися такі аварійні ситуації:  

вул. Зелена, 292 – дерево впало на дах будинку;
в будівлі готелю «Жокей» (р-н Іпподрому) зірвало дах;
вул.. Яловця, 23 – дерево схилилося на інше дерево і надвисає над дорогою.
вул. Наукова, 34 – впало 4 дерева (одне з них на лінії освітлення);
вул. Наукова,55 – 2 дерева впало на ЛЕП;
вул. Кн. Ольги, 71 – дерево впало на машину;
вул. Наукова, 30 – впало дерево;
вул. Рудницького, 4 – гілки дерева надвисли на ЛЕП;
вул. Володимира Великого, 34 – підтоплено станцію підкачки води;
вул..Миколайчука, 16 (кечівський будинок БУ-4)– протікає дах.

+upd:
У Львові у бурю четверо осіб 20 хвилин провисіли на оглядовому колесі!

20 дахів зірвав буревій у Сокільниках біля Львова

zelja

ПІд час зливи був в політесі. Наблюдав початок і кінець.
Це просто торба. Підвал в політесі затопило нафіг

1 - початок
2 - вже лиє
3,4,5,6 - потоп

atlas1975

В мене в районі Окружної ніби якось обійшлося... В 2008 році - оце був ураган... Дощі дістали вже... Цікаво, - "метеорологи" з НАСА про гіпержарке літо в Європі - теж помиляться?..

Roy

Десь за годину після дощу їхали в таксі з Зеленої в центр я, Inkognito та Yserl. Вирішили глянути на рівень води на Скельній аж  четвером, таксисту теж цікаво було. Течія дуже швидка була, правда видно було, що вже трохи спав рівень води.



Далі були в справах на Сахарова, і там не полінувалися відкрити люк. Навіть жіночка з магазину "буржуй" не полінувалася відсунути свій сеат з люку, за шо їй респект за розуміння. Там теж трохи річечка розлилася. Доречі колектор трохи ширший і вищий від того шо прозваний на честь видатного письменника В. Стефаника. :)  Зручний для проходження буде.



Meine Ehre heißt Treue

inkognito

   Відсутність світла то є зло, вчора йно на Коперніка десь коло 00:00 включили. Відчув себе практично у кам'яному віку. На Зеленій шось сі стало із дебільним зв'язком (може у який ретранслятор поцілило?) - більше години часу ні до кого практично не міг дозвонитись. По даних UPS'a на роботі пропало світло від 15-49 до 16-25...
Resistance is futile

YserL

На Науковій теж були проблеми із додзвоном. UPS у київстарівських вишках розрахований на 40 хв роботи, якщо одиничні випадки пропажі електрики на соті, то сервіс їде крутити дискетоку - із генераторами до вишки.

Stinger

Дощу майже не помітив, бо спав вдома, прокинувся коли вона майже скінчилась, десь через кілька годин після того зайшов в легенди львова, але на полтвовізорі рівень впав нижчє бортиків на 15 см.

VeNick

Через Зелену в районі Шота Руставелі можна було перейти тільки в гумаках або переплисти на байдарці. Вся вулиця перетворилась на одну суцільну річку
УКРЗАЛІЗНИЦЯ

maxis

Досить глибока калюжа набирається на Вітовського навпрти фонтану - там де раніше став був, десь сантиметрів із 20-25 води було. Також небезпечна ділянка для авто у дворах біля південного - десь до 40 см води було, ледве виїхав.

inkognito

те саме на Пасічній, у нижній точці = йно вода по вуха, же ледве маршрутки проїжают
Resistance is futile

Romchick

В мене,  в Сокільниках зняло дах з старого будинку, який здаємо гастербайтерам і поставило сусіду на подвір'я, повибивало вікна. Якщо чесно я такого буревію ще не бачив. Був тоді в Сокільниках, в повітрі літали куски бляхи, пластику, гілки. Вікно моєї кімнати "заштукатурило" брудом, гілками і листям. В мому районі дерево впало на газовий редуктор, через що не було газу 3 дні, так само як води і електрики. Фотографії вже піля бурі.
1) Равшан і Джамшут вже накривають дах плівкою.
2) Дах в сусіда на подвір'ї.



287 Гості, 0 Користувачів