Кінотеатр "Галичина"

Автор inkognito, 20.06.2010 14:10:51

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

inkognito

  Якшо хто не знає був (на жаль був) у нас такий кінотеатр, зараз що із нього зосталось можуть бачити мешканці вулиці Любінська в районі номера 100. Юридично десь у не такому давньому минулому він був виведений із комунальної власності міста та оформлений як ТзОВ - читай прихватизований, по чому закинутий наніц. Наслідки такої приватизації можемо спостерігати зараз. Чого там тільки не пробували організувати - усі мабуть пригадують славнозвісний радіобазар. До-речі (хоча можу брехати) Галичина була найбільшим широкоформатним кінотеатром на Західній Україні та останнім найбільш технічно наворочем кінотеатром часів совка.

  Мене сі тема дуже чіпає та болит - ще децком ходив туди на мультики та кіна - оскільки жив за декілька кварталів від об'єкту. А ше пригадую совіцькі ігрові автомати на першому поверсі і як нам дітискам в школі видавали на канікули пачку білетів за здається 2 рублі - по сеансу на кожен день канікул окрім бухідних.Ех...Покінчимо із лірикою і приступимо до справи:

 Нинька було нас окрім мене: YserL, Zelja, Roy, Romchick та SANECKA. Нагло перелізли паркан з правої сторони кінотеатру - недалеко від матьорої вентшахти. До-речі, та вентшахта йде у підвал кінотеатру і тудою можна без особливих проблем попасти до середини. Але закликаю Вас цього не робити - на об'єкті лояльна охорона котрій скучно - запросто пропустит і все покаже. Більшість всього на території є замкненим.

  Ми побували практично усюди окрім стриху (були моцно закриті двері та й ключів не було ніц) - усюди дестрой та частково вибиті вікна. Паркет із підлоги практично зняли, по центрі залу у стелі дзюра 2х1 м. через котру затікає вода до середини. Стільців уже давно немає, тай практично ніц немає. Як нам пояснили кінотеатр стояв шось коло 7-и місяців без власника, тому розікрали практично усе.
 
  Але нам таки вдалось потрапити мабуть у найцікавіше місце - там відки самі кіна крутять. Штири моцних проектора стоять практично як нові (вкрадені лампи, мотори та оптика), після них можна попасти у невеличке приміщення де проявляли плівку (так-так, проявочна також була) із невеликим ліфтом донизу у підвал де знаходився склад. Плівка ніц не горить(tested), що каже про те, же вона із новіших версій.

  Про підвал сказати же він моцний - то нічого не сказати. Саме тут містився апаратний зал - здоровезне приміщення напхане фільтрами та насосами котрі фільтрували повітря у кінозалі, а окрім того охолоджували лямпічки у кінопроекторах (на них самих є вольтметри - до 50 Вольт  та  амперметри - до 300 (!!!) Ампер - самі зацініть їх потужність та кількість тепла, котру вони виділяли), трансформаторна підстанція (досі робоча - на об'єкті є світло), акумуляторна, приміщення для техперсоналу та художників, проявочна кімната, акумуляторна, склади - одним словом купа всього. Усе звісно покрите товстим шаром плісняви, видно сліди води на стінах приміщення, що каже нам про те, що затоплювало тут усе дуже і дуже конкретно. Усім гарно рекомендую:

 Мій альбом тут, ОБГОВОРЕННЯ тут. Гаффотрів прошу залишати посилання на свої альбоми у цій темі +додавайте свої фото тут (але з Пікаси)

 1) Кінотеатр "Галичина", вигляд зверху:

 

 2) Троха ближче:

 

 3) Каси:
   
 

 4) Холл:

 

  5) Поверх другий:

 

  6) Тру-мега-кінопроектор:

 

  7) Рой бравзає нове відео  :)
 
 

  8) У підвалі:

 

  9) Залишки акумуляторної:

 

  10) Профспілки рулять:

 
Resistance is futile

zelja

ЩЕ пару фоток












Всі фотки на Пікасі

SANECKA

В першу чергу хочу подякувати Inkognito за запрошення на вилазку.Кінотеатр дійсно супер тру обєкт по тому як він зберігся після багатьох погромів.Тай охорона віднеслась до нас з розумінням і дозволила побувати майже у всіх закутках кінотеатру.Від мене також всім учасникам +
Додам кілька своїх фото.






До речі замітив дуже цікаву річ!!! Якщо переглянути фото то можна побачити три годиника які зупинились в 12:00.






292 Гості, 0 Користувачів