відновлено з старої версії сайту:Morpheus:: Фотки з Лощини нагадали мені дитинство - жаль фотоапаратів в нас тоді не було
Напевно майже всі, хто живе (жив) більш-менш близько від Лощини, лазили по тих коридорах.
dima:: 2Morpheus
І давно там все було покинуто?
T@R@S:: а можна детальніше про входи??? Один є коло військової частини на ска? так?
dima:: 2T@R@S:
всі нижні входи напроти військової частини. Загалом я ще всю систему не обійшов: лишились кілька тупічків, також не був на сходах, що ведуть вгору.
Ті сходи мали б йти на поверхню, але нагорі я не бачив жодних натяків на виходи. Сходи в дуже поганому стані - там тече вода, тож ми вирішили не рухати їх.
З ліфтної шахти ніби нема відгалужень теж...
Глянь аську, бо ми здається знайомі з сміту

T@R@S:: адмін та все може бути. зараз гляну в аську. а хто ти на сміті був???
T@R@S:: шось ір в нас подібні.
dima:: 2 T@R@S: Аська)
ruska:: Поискать бы работников этого заведения. Уверен расскажут кучу всего интересного. Если живы...

) ууу.

Ден:: В 1995 - 1996 роках часто бував в "об"єкті". Входи зверху йдуть з поля за "Торпедо", і перший раз ми спускалися по сходах, але зараз місцеві розікрали цеглу будок, та й метал дуже іржавий.
Також зверху є бункер з механізмом лифта. А бомбосховище, якщо не помиляюся - резервний пункт зв"язку на випадок ядерної війни.
dima:: 2???µ?? May 8, 2005, 10:53 pm:
я сходів згори не знайшов - тільки знизу. Думав, що вони десь виходять на територію діючої ВЧ.
Caver:: да,там есть парочка интересных мест,которые заложены...
в районе политеха!точнее завалены бетоном.по моим данным эта штука соединялась с почтамптом(с бункером под цитаделью).
мы пробились со СКА и до польской школы, пересекли ещё непонятное количество боковин(там глухари)и два вспомогательных коллектора. по приборам глубина колеблется -35...42...13-15.
топосъёмки у нас отобрали.есть карта привязки к поверхности:никаких поворотов,сплошные прямые углы.временами встречаються фрагменты кирпичных кладок.ширина,высота стабильная 70х170,выходов на поверхность нет,вентиляция через 20-25м,d=30см,забитая наглухо,встречаються "сифоны"-три прошли на выдохе,четвёртый=140м(два поворота,углубляеься и подымается резко супеньками).
вода чистая только в одном(видно-горизонт прошёл).
самая глубокая точка на входе.
вход взрывали коммулятивом - шахта грузового лифта под бетонной плитой.
лифт каскадный- 20 и 20(приблизительно)-без снаряги никак:скоб нету. вопросы?

))))