план-проект старого будинку

Автор toya, 28.06.2010 17:04:11

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

toya

При ремонті квартири в центрі стикнувся з потребою побачити проект, або хоч якийсь план свого будинку, збудованого австріяками 120+ років тому. Та й без ремонту, просто цікаво як усе було, і як він побудований, адже за всі ці роки від первісного стану мало що лишилося. ЖЕК таких документів, як не дивно, не має, сажотруси приходили і "видзвонювали" канали палінням паперу і киданням гирі, сказали, що планів таких будинків також не мають. Хто має ідею де можна це пощукати, а може хтось має і знайомих, які б могли з вирішенням такої задачі допомогти...
Дякую !

inkognito

шо має ця тема до Краєзнавства чи Історії? Соррі, як би мав відповідну інфу обов'язково би сі поділив, бо сам у такіій ситуації. Співчуваю і муваю тему
Resistance is futile

:-)

В БТІ попитайтеся, вони мають мати щось принаймні радянських років а може й старіше, далі можна в архів.
Декольтем своїм мене манила.

toya

Підозрюю що це десь в архівах має бути, але в який саме архів (їх же ніби хмара) і як звертатися - для мене загадка. Можливо, хтось з форумчан має подібний досвід ?

Skip

Смайл правий - в БТІ по-любому є документація на будинок/квартиру. Але з власного досвіду можу сказати що їхні плани дуже часто не відповідають дійсності. В наші часи коли хтось робить ремонт та переплановує квартиру (соває перегородки і тп) дуже рідко просить необхідні дозволи, відповідно це ніде не фіксується. найнадійніший метод побачити план будинку - обміряти самому. але не всякий сусід до себе пустить . ;)

toya

Обміряти не допоможе. По-перше, будинок величезний, довго міряти. По-друге, це дасть інфу на момент міряння. БТІ має плани помешкань на даний момент я підозрюю. Мені, наприклад, зокрема цікаво, як пролягають балки перекриття, це теж не поміряєш. У Львові відкрився проект допомоги архітекторів власникам помешкань в історичній частині Львова. Написав їм запит, може хтось відпише.
http://www.zaxid.net/newsua/2010/6/14/124443/

343 Гості, 0 Користувачів