Новояворівська Сірка та Крокуючі Екскаватори

Автор Golem, 23.01.2009 13:04:01

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

Chuhaystur

Бачиш: в них тут зовсім інший світ..кажуть, в них тут правда на обід.

Chuhaystur

Бачиш: в них тут зовсім інший світ..кажуть, в них тут правда на обід.

Chuhaystur

Бачиш: в них тут зовсім інший світ..кажуть, в них тут правда на обід.

Chuhaystur

Бачиш: в них тут зовсім інший світ..кажуть, в них тут правда на обід.

Chuhaystur

Бачиш: в них тут зовсім інший світ..кажуть, в них тут правда на обід.

Andriy

мій екскаваторний: http://benedicto-p.livejournal.com/11339.html
і новояворівскосірковий звіти: http://benedicto-p.livejournal.com/10970.html

екскаватор вражаючий!

PyM6aM6aP

Хлопці, а як туди добартись, тобто чим? бо на з/д вокзалі шота фігню якусь говорять...

Golem

Добратися дуже просто. Зі Львова йдеш або на головний вокзал або на АС біля Янівського. Я рекомендую останню, бо звідти ходять частіше маршрутки. Якшо є маршрутка з написом ШКЛО - сідаєте їдете. Якшо ні - то завжди є в Новояворівськ. В самому новояворівську за мостом при вїзді в місто маршрутка повертає направо, там і виходите та сідаєте на маршрутку в Шкло. Яка за гривню завезхе куда треба. Шкло - курортне село. Виходите зразу як маршрутка зверне з траси в його сторону. Там ше магазинчєг і озерце є. Вертаєтеся назад на трасу і тудою 200м. Побачите всю цю красу. До екскаваторів найкраще підходити зі сторони позначеної вказівниками "Блоки". До корпусу Фабрики - по дорозі.

Ше одне. Мені розповідали мєєєєсні шо в самому НовоЄврейську є дуже закинута Трикотажна Фабрика. Якшо будете там - гарно було б якби хоча б ззовні сфоткали. Містечко маленьке, думаю якшо не найдете можете розпитатисі.
Дігери всіх країн єднайтеся!

PyM6aM6aP

питання на засипку, з котрої години працює АС на Шевченка, бо телефону туди нема..?
щодо новояворівська, думаю зробим.

inkognito

а там і АС немає здається...Ідеш до Янівського цвинтрару маршрутов чи семим трамвайком з центру, на місці сі питаєш.
Resistance is futile

PyM6aM6aP


inkognito

 ДГХП "Яворівська "Сірка" - це під Шклом, під Яворовом, під Котами, під Немировом. Усе на форумі колєги!
Resistance is futile

Golem

Цитата: PyM6aM6aP від 08.12.2009 18:49:16
питання на засипку, з котрої години працює АС на Шевченка, бо телефону туди нема..?

Ранком з 8 там вже маршрутки їздять. І ввечері до 9.
Дігери всіх країн єднайтеся!

SANECKA

Вирішив я з жінкою та її подругою поїхати десь на шашлики.Довго не могли придумати куди поїхати,і тут я подумав,а чому б нам не поїхати на крокуючі ескаватори.Пішли до Янівського кладовища,сіли там на маршрутку до Новояворівська,а вже звідти сіли в маршрутку на Шкло.Вийшли біля санаторія,вже звідти було добре видно сталевих гігантів.Далі рухались в пошуках таблички "Блоки",коли її знайшли зразу повернули наліво.Далі вже орієнтувались по самих стрілах кранів.
Вкотре переконуюсь що просто дивлячись на фотографію екскаватора,і подивитись на нього по справжньому-дві різні речі.Екскаватори дійсно виглядають дуже великими.
Зразу виникло непереборне бажання залізти в якийсь з них і все дослідити.Всі входи були закриті на замки,тільки в одному меншому за розміром можна було пробратися,але мені хотілося залізти у великий екскаватор.В одному екскаваторі я замітив незакриті двері на замок,але до тих дверей треба було ще долізти бо сходи які вели до них були наполовину відірвані(відсутні,від сходів лишилося тільки кусок перила).Долізши до дверей я розчарувався,бо виявилося, що вони закриті зсередини на залізний засув.Думав пройтися по території і знайти якусь охорону і попросити їх щоб дозволили хоч трохи залізти наверх,але всі мої пошуки були марні.Проте не все було безнадійно.Я вернувся до тих дверей і замітив що в них є невелика шпаринку,через яку я просунув палицю і по трохи почав відсувати той засов.Після десяти хвилин я все таки домігся свого і відкрив ті двері.Ну а далі ми почали досліджувати сам екскаватор.Побували в самій кабіні звідки і управляють тою машиною.Сівши в крісло на мить задумався як би було класно спробувати по керувати цією махіною :).Далі почали лізти по сходах на верх.З кожною сходинкою відчував приплив адреналіну.Скажу чесно до кінця стріли не дойшов так як дійсно було трохи страшно.Всетаки нас було троє і коли ми дійшли трохи далі ніж половина стріли в нас під ногами видався звук ніби щось рипнуло.Всі на секунд пять завмерли і вирішили по трохи вертатись назад.Незнаю що то рипнуло вроді ми і тримались дистанції один від одного і не видно ніде було якихось тріщин.
Вже майже спустившись десь взялись два охоронця і почали матюками закликати нас до того щоб ми по скоріше звідти злазили.Спустившись в нас з ними ніяких не порозумінь не виникло.Трохи з ними поговоривши дійшли спільної думки що сьогодні ми більше туди не полізем.
Потім ми пішли на сам карєр де зараз утворилось велике озеро! Потім були шашлики,купання і пірнання.а також трохи по засмагали.Тим більше місце там для загару вообще бомбезне 8).Недалеко від берегу є велика дошка на якій можна засмагати і слухати як під тобою дзюркоче вода.
Короче всім відпочинок сподобався на всі 100%!!!!!!!!!!!!!!!

SANECKA


SANECKA


inkognito

 маю надію гарно провели час на файному місці. А де жінка, а де подруга на фото?
Resistance is futile

Roy

Дуже знайомий екскаватор, а ще ціна його дуже цікава... :o  http://www.avtomagazine.ua/36751803
Meine Ehre heißt Treue

SANECKA

Моя жінка в синій футболці!
А то що в оголошені саме той екскаватор по якому я лазив немає навіть сумнівів.Якщо порівняти дві фото то одразу стає зрозуміло що це саме він.Тепер своїм дітям і внукам буду розказувати що сидів в кабіні пристроя який вартує 2000000 долларів ;D.
Ось найшов відео як ходить той екскаватор :o.


Golem

Дігери всіх країн єднайтеся!

179 Гості, 0 Користувачів