Підпис

Автор Golem, 29.06.2010 23:04:53

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

Golem

Є така штука як "Підпис" під повідомленням. Він автоматично додається в кінець кожного допису, збільшуючи, тим самим, вагу сторінок, їх довжину, вповільнюючи завантаження і просто відволікаючи увагу. Якшо чесно, то з самого початку сама ідея підписів мені не подобалася, бо рідко хто, включаючи мене, писав там шось корисне. Я, наприклад, ні на що розумніше ніж "Курча" не спромігся. Думаю всі погодяться: якшо в підписі нема смайлика з цицьками, на нього практично зразу перестаєш звертати увагу.

До того ж, підписи досить часто додавали роботи адміністрації, викликали полеміку на факт відповідності їх правилам форуму, чи з якихось інших питань.

Враховуючи всі вищенаведені причини я вирішив тимчасово відімкнути підписи всім користувачам. Добре шо для цього потрібно зняти лише одну галочку :) Думаю так всім буде краще. Згодом, можливо, якшо їх справді бракуватиме вони будуть ввімкнені назад. А зараз попрошу з розумінням поставитися до цієї зміни і не надто сумувати за своїми перлами. А краще зосередитися на тих перевагах, які це принесло.
Дігери всіх країн єднайтеся!

500 Гості, 0 Користувачів