Купання в Полтві

Автор Golem, 01.07.2010 11:14:41

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

Golem

Почув нині таку от історію від очевидців:

"
Сидів народ в центрі і пив. Коли дійшли до кондиції, вирішили піти в Полтву. Найближчий вхід коло Шевченка. Звісно ні споряги ні Ліхтариків. Нирнули вниз. Деякий час їх не було. Потім вискочив один і сказав шо той другий впав в воду. Почав дзвонити. Взяв телефон, пірнув в люк і теж його не було видно. Народ подзвонив по допомогу. Приїхали менти, можливо рятувальники і точно було телебачення. (За словами очевидців.) Шось знімали. Тривало все з 12 ночі до 4 ранку. Чим закінчилося - невідомо. За словами очевидців нікого не найшли.
"

Якшо десь хтось зувидить по теліку інформацію про цю пригоду - поділіться, будь-ласка, хоча б усним описом. Було це 3 30 червня на 1 липня.

---

Тепер мої здогадки. Чуваки, швидше всього, пішли в сторону Оперного. Бо туда цікаво і там є камера. Можливо хтіли щоб їх побачили на камеру, можливо тому шо там світло. Впасти у воду, найімовірніше, один з них міг при підходах до водопаду. Там слизько. Течія в цьому імсці сильна, хоча води в такий час мало. Враховуючи шо він був пяний, ніц му не сталося, сплив троха нижче за тецією і там причалив до берега, де й сидів в повній темноті і чекав допомоги. Можливо кричав.

Другий з них, швидше всього, спробував добратися до першого. Для цього йому потрібно було пеерйти річку, шо без хімзи з нормальною підошвою зробити досить тяжко. Тож його також змило і він опинився коло першого. Потім їх обох дістали рятувальники.

---

Але це все лише мої здогади, все може бути зовсім інакше. Цікаво було б дізнатися більше подробиць.

Не виключено що про Полтву вони прочитали в нас на форумі. Але тоді б мали глянути і на Техніку Безпеки. А там чітко написано що не можна спускатися туда пяним, без споряги і освітлення. Тож нашої вини тут ні в чому нема. Може убти шо закриють на деякий час той вхід біля Шевченка - невелика втрата. А може і ні, все таки їм самим кудоюсь треба ходити.
Дігери всіх країн єднайтеся!

Vladek

О 12-00 по Люксі говорили, шо той чєл впав у Полтву через  люк на пр.Свободи, пролив до 2 км, далі його витягали рятувальники. Чувак живий - здоровий, лиш пвне від нього зле пахло :)

Fenriz

мені шойно звонили і казали що чули отаке "чувак впав чи то заліз в колектор, зламав ногу  знайшли його в районі макдональса"

Golem

Хто буде дома ввечері - подивіться, будь-ласка, "Наш Репортер". Йде десь пів 7 - 7 по Новому Каналі. Можна навіть Відео зняти фотіком. думаю там про то буде.
Дігери всіх країн єднайтеся!

Golem

У центрі Львова в каналізаційний люк провалився хлопець. Витягнули його через 5 годин на сусідній вулиці

30 червня близько 23.30 біля пам'ятника Шевченка, що на пр. Свободи, в каналізаційний люк провалився хлопець, який перебував у нетверезому стані. Про це сьогодні, 1 липня, ЗІК повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

«Друзі, які знаходилися поряд зателефонували в управління надзвичайних ситуацій. Після цього за вказівками та наглядом МНС потерпілого скеровували на вихід. Витягнули потерпілого близько 4 год. ранку через інший каналізаційний люк, що на пр. Чорновола», – повідомив начальник управління надзвичайних ситуацій ЛМР Володимир Рощин

Потерпілий отримав травму ноги. Зараз 22-річний хлопець після надання медичної допомоги відправлений додому.

Як зазначили в управлінні надзвичайних ситуацій ЛМР, каналізаційний люк на пр. Свободи був закритий. Але коли потерпілий на нього ступив, то люк перекинувся.

Львівська міська рада звертається до мешканців міста бути обачними та обходити каналізаційні люки.

(c) Зік

Витягнули, очевидно, в цьому місці шо на приаттаченій фотографії. Там якраз бортик і можна спинитися. Це вище по течії від Макдональдсу, але нижче залізничного моста. Ну і 2 км від Центру там точно нема. Один максимум.

Попросив би журналістів ЗІК-у показати той люк на Проспекті Свободи, який може перевернутися під вагою людини. З цікавістю б на нього подивився. :)
Дігери всіх країн єднайтеся!

The Lone Digger

Браво! Заберу свої слова назад, якщо ці хлопці не читали теми про Полтву на цьому сайті. А поки-що (с) усі закликатори до відритості цього легко доступного об'єкту ЛАМЕРИ!
From 02.02.2011 -> The Lone Diver

Golem

Ну тут істину важко буде встановити, якшо не попитати їх самих. Проте, якшо не з цього сайту - звідки іще вони дізналися де саме вхід?
Дігери всіх країн єднайтеся!

The Lone Digger

Я лишень вкотре пропоную перенести легкодоступні об'єкти, яким загрожує надлишкова популярність, у розділ "для своїх".
From 02.02.2011 -> The Lone Diver

toya

Провина сайта сумнівна щонайменше. я з новин взнав що в ОАЕ найвиший хмарочос у світі, поїхав і стрибнув з нього. ТВ винне ?

The Lone Digger

З такими агрументами смішно сперечатися. Не ж говорить ніхто про існування об'єкту. Входи запалені на цьому саме сайті!
From 02.02.2011 -> The Lone Diver

Stinger

Народ, що за базар? шо за брєд? кожен мешканець Львова, хто з дитинства живе у центрі, і так знає що там вхід в полтву, я то знаю ще з 8 рочків, коли ще з дідом там гуляв, і то всі знають і не для кого це не секрет, вхід є, він не замаскований і навіть не закритий, а той ідіот міг тупо провалитися в люк на стометрівці, такі випадки вже бували... сьодні проходив 2 рази повз вхід і ніхто його не закрив, навіть ніхто не рушив, ще з тих пір, як я там останній раз був...

inkognito

на Єден+Єден також дописали. Читати тутко. Ніц цікавого, то copy&paste звичайний
Resistance is futile

YserL


Romchick

Щойно дзвонив друг, казав, що ділянку біля люка біля Шевченка оцепилиа міліція і пожежні. Люк відкитий. Один пан поліцейський говорив до другого: "Що будемо з ними робити, якщо знайдемо?" Може хтось, кому близько сходить і розвідає точно ситуацію?

YserL

Наш штатний кореспондент Stinger на місці події.
Витягнули 2, а вони на тапки і тікати. Чекаємо детального опису події.

zelja

я шось не поняв шо залізло 2х лудей ше а тут менти їх накрили?

Дануся

От горе - стільки розуму в Вашому вчинку.

Golem

Переніс обговорення ментів сюди
Дігери всіх країн єднайтеся!

YserL

Стаття про 2 раз купання:
http://ukranews.com/uk/news/curious/2010/07/02/22019

Смішно, що вони волізли через інший люк)))

Sabajdon

ті два кадра вилізли через той самий люк в який влізли.   ;D
і просто втекли від "голубих" хоч ті пробували їх затримати.
тяжко певно з грубою сракою і пузом за пацанвою бігати і при тому кашкета не загубити.

406 Гості, 0 Користувачів