Недільна витєчка

Автор inkognito, 26.07.2010 21:28:53

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

inkognito

   З'явилась у нас страшенна сила яко після тої клятої спеки в суботу пішов довгоочікуваний дощик - тому довго не думали і в неділю 25.06.2010 у компанії Zelja (на його ж Опелі), Lesyk, Smile та звісно Roy'a виперлись о 07-00 сраня по місцях бойової слави (читай Яворівської Сцірки). Зокрема планували відвідати ось цей об'єкт, де раніше із наших йно був я. Скажу наперед, нам це успішно вдалось - усі колєги були супер задоволені. Оскільки вже є відповідна тема про це місце, то смію просити кулєг заливати власні фото власне у цю тему. Заодно побачимо контраст фоток  індастріала за умов різної погоди. Тут є бомбік під адмінкорпусом, успішно нами досліджений, висновок - там ніц нема, усе давно покрали, залито водою та щиро обросло гарною пліснявою. Декілька фото нижче, усі інші - в оригінальній темі будуть:

 

 

 

 

  По об'єкті (він зветься Сірка-250), ми попрямували через селище Коти попри Яворівський полігон у Немирів на об'єкт Сірка-650 (650-ка дуже знакове місце для мене, оскільки це була перша моя подорож із Explorer.Lviv.ua). Числа очковидно показують глибину із якої видобували cірку.
 
  Панство хто був раніше у цих місцях, очам своїм не повірять - було так:



  А зосталось ось так:



  і так:



  Вже ніц із практично не залишилось, а за пару місяців певно і комина не стане взагалі. Тепер хіба на гриби туди їхати та насолоджуватись чудовою природою. Так сталось, що об'єкт охороняє сусід із села, отож було вирішено засісти матрац по місцю перебування (жаль Zelja - він не міг матрацувати, оскільки був за кермом, +).

  Дорогов через Коти зазнимкували кавалок бронетехніки:
 


  а у Немирові Roy познайомився із Медведами:

  ,
 
  перед чим придбавши ГСМ у локальному "супер-маркеті" (взагалі-то ГСМ ще у Новояворівську придбали)

 

   Дорогою було Місячне (Сіркове) Поле (більше тутка) та кордон із Польшов.  За колючкою ми зовиділи справжню Європу (за синьою табличкою направду вже ЄвроСоюз):
 
 

   Потому дуріли у мене на селі (та й дорогою туди):
 
   

   Ніц не вижу, не чую та не скажу (прямо як наша народнообрана влада):

   

    Всі Фраги - за Smile'ом

   
 
    Хіміческа атака:
 
   

   Cело та тру-компанія:

   
   
   Бровко просив передавати вітання, просився на Explorer:

   


    Ну і звісно, вже на кінець схабарили троха кабачків та бураків, отож чекайте в скорому часі поповнення в розділі Кулінарія, назви вже придумав "Хабар-Борщ" та "Експлорер-Кабак по-Хабарівськи"  :)
 
   


    ОБГОВОРЕННЯ ТУТ
    УСІ ФОТО ТУТ
    УВАГА АФФТОРИ! Усі фото Сірка-250 класти ТУТ!!!
   

 
Resistance is futile

Roy

Незважаючи на дощик, вилазка, (чи виїздка) вдалась на всі 100! Об'єкти, село, яблука на селі, горівка, Бровко, поле, ковбаски на мокрих дровах з сухим паркетом - мега ТРУ! А і ше прикордонник з граблями, мовчазний..., це все лише найнайприємніші спогади! Учасникам по жирному + від мене.
Meine Ehre heißt Treue

285 Гості, 0 Користувачів