Полярон

Автор Golem, 27.01.2009 18:37:28

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачі і 3 Гості дивляться цю тему.

Golem

Індастріал всюди навколо, куда не глянь. Також під самим заводом повністю є ше 1 поверх з бетону, входів багато на поверхні. Про масштаб свідчить хоча б те, шо якось два тижні підряд зранку до вечора звідти вивозили старі труби.

Діти Асфальту


Недіючий Кран


К157УД2


Журнал Реєстрацій


Ззаду з сторони Луганської вхід відкритий. Ніким не охороняється. Ходиш зиряєш шо хоч. Колись, правда, було цікавіше. Бо зараз TVD викупило частину, всьо шо там було - завалила і обгородила парканом. І поялрон кусок території обніс парканом, але там можна тільки Human Industrial спостерігати. Такі напіврозклавшіся парцівники ходять. Але велика частина ше лишилася для загального огляду. Ходити треба обережно, купа хімікалій, битого скла і цівоків на землі. А також неприкритих люків в підземелля.

Плакат Проти сніду 89 року


Бак з Шкловолокна


Електровакуумні Прилади


Шо це таке?


Крім того один Бомбік є серед будинків, за Вопаком, також є навпроти кінцевої 65. Ше може десь є, я особливо не придивлявся. Також я дивився в люки навпроти нового офісного центру. МІсця не менше як в Полтві. Треба буде і тудоу походити.

Натюрморт


Якась високовольтна фігня


Виробничий корпус Полярону


Теплотраса ТЕЦ1 - Сихів. Проходить по Луганській. Кімнатка 3м на 3м, всередині сухо і просторо. Є 4 люки назовні. Труби просто величезні, поміж ними можна йти напівзігнувшись. Хоча в одному з двох тунелів труб взагалі нема, хтось їх порізав і витягнув.

Місця достатньо шоб розкласти намет, організувати таке сяке перебування в разі бомбування москалів. Над головою півметра перекриття. І зимоу не замерзнеш, тепло.
Значить фото:

Так деякі люки замасковані в траві. Провалитися дуже легко


Вхід замаскований шиною


Всеердині одна з теплотрас видалена


Є тільки пустий тунель і бита цегла


Друга теплотраса в цілості, недавно закручені гайки


Кімната 3м на 3м, випрямитися можна у весь зріст


Неподалік ось така споруда


Всеердині якийсь насос. Сам насос під землею, всередині труби. І дзюра на стелі, напевно шоб пхати ті труби під землю.


Мої Фото

Фото Коржика
Дігери всіх країн єднайтеся!

Golem

Індастріал це не тільки пяні сторожі та обкурені наркомани. Фотосесія в корпусі Полярону :

(с) Фото Максим баландюк
Дігери всіх країн єднайтеся!

SOC

На скільки я знаю, в самих корпусах охорона є, а простору для маневру немає. Фотосесія скоріше за все по домовленості з охороною. Але зашибісь!
  Деякі артефакти з пустирю на території свого часу мені посприяли не дати дуба з голоду ;D але на даний момент вже з розряду палеонтології ніж сучасної практики.
Я не тормоз- я повільний газ

Golem

В корпусі справді є охорона. І вона вигнала фотографа і модель після години фотосесій. Зараз ТВД активно розчищає територію. зносять старі корпуси. деякі розбирають і кудась переносять. Певно шось грандіозне планують...
Дігери всіх країн єднайтеся!

atlas1975

 Мудрий збирав все барахло "копійка до копійки", а дурний стріляв ним з рогатки...  8)

inkognito

   Тю, ми просто попросили охорону і нас пропустили. А із сторони Луганської лізти не варто - там охорона полюбе прожене. Але маю наувазі тільки "незакриту" частину Полярону звісно.
Resistance is futile

inkognito

   Через якийсь час будем вибиратись на Полярон у бомбік (якщо пустять звісно, бо вхід у нього рівно за 5 метрів від буди охорони), пильнуй за Планами.
Resistance is futile

deadmeat

Ну а про те що полярон будувався з розрахунком на війну ви чули, що  колись там виробляли якісь мікросхеми для ракет і т.д. тому він був дуже важливим стратегічним об'єктом. А в разі війни усе виробництво повинно було переноситися під землю, а так як територія просто величезна то які бункери там теоретично мають бути?!
Смерть досить близько щоб можна було не боятися життя...

inkognito

  Булисьмо там, принаймі під найбільшим корпусом по вул.Венгерській нічого схожого на бомбік немає - просто великий та довгий підвал. Але на виході, за будкою охорони є типовий вхід у бомбік. Туди нажаль нас не пустили. На усю іншу територію зараз фіг попадеш - бо та частина "Полярону" і далі засекречена і знаходиться під охороною держави. Хоч там здається уже давно нічого секретного немає  :)
Resistance is futile

Golem

Ну зараз на 75% його території вхід відкритий. На решту закритий, але кого цікавить - розкажу як пройти :) Так от. Вся ця територія зараз просто пуста, ніяких підземних обєктів крім тих труб по контуру нема. Виробництво мікросхем було частково в будинку де зараз Домінант Плаза, частково у вже зруйнованих корпусах. Ніяких підземель там нема. Начальник АСУ Полярону розказував те саме.
Дігери всіх країн єднайтеся!

atlas1975

з запізненням реагую на цитату:
"Якась високовольтна фігня..."

конденсатори КГК, або ТГК...

zuflex

ех, роки 4 назад я ще там працював, літом розбирали вентиляційні ходи,які вели від пічок, де плавили скло, до великих труб)
акуратно складали білу шамотку (цеглу) на купу  :)

inkognito

шальоно дякую, можливо які хфото збереглись?
Resistance is futile

zuflex

нажаль ніц нема(  не було багато часу, та й не пам"ятаю чи було чим фоткати)

ше одне згадав, коли там працювали, хлопці знайшли велику кількість ще воєнних аптечок, в них були таблетки терену. Ця штука застосовувалась для знеболення на війні  :)
з"їдали по 2-3 штуки, і можна книги на фантастичну тематику писати)), ну це так, ше додатковий заробіток був на тій роботі  ::)

inkognito

ну не для знеболення, а для захисту від бойових газів, переважно тих, що містять чи то хлор чи фосфор - уже не згадаю. Але від цього ковбасить тру. Для знеболення був укол №1 - звався ПРОМЕДОЛ
Resistance is futile

Helena_linda

Ну незнаю як декому вдалось на полярон проникнути, проте нас з Юліаною охорона ніяк не хотіла пускати .

inkognito

Цитата: Helena_linda від 26.08.2010 21:54:29
Ну незнаю як декому вдалось на полярон проникнути, проте нас з Юліаною охорона ніяк не хотіла пускати .

Панянки, ви мабуть просто не на всі 100% старались. Кудов пробували заходити і яка скотина вам відмовила?
Resistance is futile

Helena_linda

Цитата: inkognito від 26.08.2010 22:18:51
Цитата: Helena_linda від 26.08.2010 21:54:29
Ну незнаю як декому вдалось на полярон проникнути, проте нас з Юліаною охорона ніяк не хотіла пускати .

Панянки, ви мабуть просто не на всі 100% старались. Кудов пробували заходити і яка скотина вам відмовила?

Ну ми підійшли до нього із луганської, але там охоронці воєнні + відеонагляд, тому ясно, що не пустили, ми планували проникнути з угорської (здається так)... але там сторож теж відмовився і сказав, що це неможливо. Та сама ісорія повторилась і сьогодні (я проходила там і вирішила попробувати зайти).( ми доречі шукали інші можливості зайти, але більше ніде охорони не передбачалось, тому залишається тільки похилена решітка через яку тяжко перелазити, ще й засікти нас
легко можуть  :( через неї лізти чи що.)

inkognito

саме де із угорської? між двома будівлями сподіваюсь?
Resistance is futile

Helena_linda

так, саме між ними

262 Гості, 0 Користувачів