пл.Різні 13

Автор SANECKA, 23.08.2010 01:37:24

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

SANECKA

Прошу тут обговорювати

Roy

Тру! Ми молодці що витерпіли той страшний смрад, шо стояв в тому будинку, ніхто  сі не обриґав. Учасникам по +
Meine Ehre heißt Treue

SANECKA

Від мене також всім учасникам по +Дякую, що підтримали.

Golem

Йо! А шо з тим розплідником стафілококів міська зрада планує робити? Реставрувати яко історичну цінність чи допердоліть до норми і спаліть?
Дігери всіх країн єднайтеся!

Roy

Цитата: Golem від 23.08.2010 08:44:16
Йо! А шо з тим розплідником стафілококів міська зрада планує робити? Реставрувати яко історичну цінність чи допердоліть до норми і спаліть?
Думаю, останній варіант більш вірогідний :)Будинок не є памяткою архітектури, пережив моцний капремонт за совітів, з старого лишились хіба несучі стіни та фрагменти еклектичної ліпнини
Meine Ehre heißt Treue

inkognito

тааа...такого смороду я зроду не видів. Він аж у повітрі плавав...Очисні споруди Полтви у жаркий літній день пахнуть як бузок порівняно із цим розплідником бацил...
Resistance is futile

Pantera

Років 4 тому (може 5 точно не пам"ятаю) даний будинок переніс пожежу: чи була вона спричинена по необережності чи з метою самопідпалу для того щоб потім будинок легко приватизувати важко сказати. Можливо перше, бо на третьому поверсі там практично весь поверх вже був оббитий до пожежі гіпсокартоном - виглядало, що готували приміщення під офіс. Після пожежі даний гіпсокартон, ще з рік стояв задимленим, потім його успішно розікрало, повибивавши скло у вікнах, міцеве населення.
Щодо запитання Golema, "Що тут плануюить робити?", то один із варіантів, який розглядають на рівні міської влади - це перенесення сюди з Галицького базару відділення квітів, яке на Галицькому має тимчасове приміщення. Звичайно ж ремонт споруди планується зробити за кошти самих же власників, які продають квіти на Галицькому. Таке рішення мотивують тимчасовістю й незручністю розташування квіткового павільйону на Галицькому ринку. Вперше дану думку було озвучено на початку весни цього року, що викликало спротив власників і продавців базару, оскільки вже історично склалося, що за квітами стандартно йдуть на Галицький ринок, та й місце там більш вигідне для продажу квітів ніж на площі Різні, не кажучи вже про те, що сам стан приміщення жахливий.
Щодо зауваження, що приміщення останній час відремонтували ще в совєтський період, то напевно що ні. Оскільки їх знесення планувалося згідно із Генеральним планом післявоєнної совєтської забудови Львова. На їх місці, аналогічно як і ринку Добробуту, планувалося створити велику площу для проведння урочистих заходів (читати - парадів). Деякі об"єкти із загального ансамблю висотних приміщень совєтьского зразка встигли побудувати - це готель Львів та приміщення Управління земельних ресурсів. Від них до тильної сторони Оперного театру за планом мала бути велика площа. Тому решта приміщення, як то будинок на вул. Різні розглядали як тимчасові й "постійно" аварійні. Більш детальніше про цей район описує Ілько Лемко в праці "Львів повсякденний (1939-2009 рр.)". 

Golem

До Пантера: Дякую за грунтовну відповідь. На рахунок квітів - маразм, я б туда не йшов. Тим більше проблеми з паркуванням і добиранням.  Так само решта. А от площа в центрі Львові б згодилася: в нормальний час там паркінг, в інший час - концерт. І не треба нищити тоді центр.
Дігери всіх країн єднайтеся!

223 Гості, 0 Користувачів