Під каплицею Боїмів

Автор Bottlehunter_, 28.08.2010 11:29:08

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

Bottlehunter_

Щойно згадав: зо два роки тому друг працював у кав'ярні "Мапа", що знаходиться зразу біля каплиці Боїмів. Кав'ярня має верхній зал і нижній, в прикольному старому підвалі. Можна було зранку, коли відвідувачів ще нема, не йти на пари і зависати там, попиваючи халявну каву ;)
В одному з тих підвалів є підсобка, де офіціанти перевдягаются, тримають якісь свої речі і т.д. З підсобки є ще одні двері, на вигляд старі, але ключі від них мав лише якийсь Найголовніший Бос. Одного дня хлопці якимось чином їх добули, відкрили двері, там виявилися сходи вниз і підземний коридор,місцями напівзасипаний і неосвітлений. Вони пройшли трохи, наткнулися на якісь чи то кістки чи то мощі (Думаю, то з цвинтаря, який міг бути колись біля костелу) і вернулися назад.Пізніше той чувак поїхав до Москви на заробітки і в  підземелля я так і не сходив. От таке місце. Хтось може щось додати по темі?
Най жиє Гуцулія!

A_l_e_x

Був там ще у 2007 році влітку, в період коли тривав ремонт у мапі, протискались повз велику бочку на воду, під самою каплицею є кімната площею десь 4 на 4 з цегляною стелею, в самих стінах ніші для поховання, кісток я там не бачив, одна ніша знаходиться прямо під сходинкою пеперд входом до каплиці.

Golem

Цитата: A_l_e_x від 28.08.2010 12:33:23
Був там ще у 2007 році влітку,

Фото не робив? Було б цікаво поффтикати
Дігери всіх країн єднайтеся!

A_l_e_x

нє не робив, та й до того то були давні часи, такого диво девайсу як фотоапарат не мав ще) але чого екстра цікавого там не було

225 Гості, 1 Користувач