Лінія Арпада. Обговорення

Автор Golem, 30.08.2009 20:15:47

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

Golem

Основна тема тут.



Дякую. Справді зачот за мандрівку. Від мене + також. Ну і на майбутнє - не кремпуйсі з нами їздити. Ми такі самі IT-шники як і ви, так само по Карпатам лазимо, так само пємо і так само горівку закусуєм.

Практика показує, шо Австріяки нічо мудрішого за овальні тунелі не придували. шо вони в Полтві, шо в Бункерах Арпада. То й зрозуміло. Менший тиск землі.

Гарний звіт, досить інформативний. Гарний початок на Експлорері! Так тримати!
Дігери всіх країн єднайтеся!

inkognito

Цитата: wanderer від 30.08.2009 20:03:49
ЦитуватиАле чого у Планах ніц не створив?-багацько би хто приєднався!
Навіть не знаю що відповісти. Напевне просто не відчуваю себе експлорером щоби лазити з експлорерами. Це була така собі поїздка матрасників, до того ж поєднана зі сходженням на сусідню гору. Сорі.

   не тра відчуватись експлорером, щоб лазити із експлорером - то експлорер би лазив із тобов! Всі тут так чи інакше матрацники(бо без того ніяк), особливо я :) Суперський звіт, ще раз дякую!!!
Resistance is futile

wanderer

ЦитуватиВзагалі-то, обєкт всередині досить однотипний, там є небагато такого, що було б цікаво знімати.
disagree  :)

I_am_name

І ше цікаво яким чином підривали наземні виходи, адже ходи-труби для провізії залишились не пошкоджені і туда без труднощів можна залазити.

Chuhaystur

УУУУУ!!! Зачьод!!!!!))))) Шикарна штука!! 2Golem: Чи можливо з їздити туди за один день? (скажімо, о 8.00 на елєктричку, в 10.00 чи 11.00 там. Полазити до 17.00 і додому?) (Бо можливості на поїздку з ночовкую вже тепер не маю на довгий час. . .)
Бачиш: в них тут зовсім інший світ..кажуть, в них тут правда на обід.

wanderer

можливо - ми так і їздили. і ще на гору встигли залізти

zelja

так так я теж дуже хочу туди попасти
було би файно зібратися і зїздити туда  ;)

Free_yog

приєднуюсь, теж цікаво було б полазити..  8)

F.I.M.A.

дуже цікаво , дякую

даний дот як я розумію підірвали???

запитання а  біля нього йшли бої??

Roy

Обговорення та коментарі:
Звіт тут
Meine Ehre heißt Treue

Golem

Дуже якісні фото! Зачот! ПОчитаю звіт завтра нанесонну голову і шось мудре відпишу :) Наразі як Ви дивитеся шоб обєднати тему з існуючою ЛінієюАрпада? Нашо дві теми на той самий обєкт?
Дігери всіх країн єднайтеся!

inkognito

+ усім, пообгризав си усі лікті. Не думаю, що вартує об'єднувати теми, вони зовсім різні по клясу, хоча об'єкт ніби той самий..
Resistance is futile

RoMeL

Супер!!! Дуже якісні фотографії ! Гарна поїздка ! :P
Fruere vita, dum vivis

Golem

Перечитав опис. Класно і романтично описано. До речі, багато де на закарпатті є два часи що відрізняються на годину, причому живуть переважно не по Київському :) За Карту зачот, думаю багато кому вона пригодиться. Фото накопаного будуть? Ви досить детально описали де вхід, це гуд. Може ше маєте ЖПС координати? Тоді б точно не було проблем зі знаходженням.

Дігери всіх країн єднайтеся!

zelja


Ростислав

Класно, дякую за фотки. Поставив + усім трьом.

SANECKA

То що всім великий зачот і великий + від мене заслужено.Передивився фото тепер і сам жалкую треба було хоча б на один день до вас рванути,та нічого думаю попереду ще багато цікавого.

yar-79


Stinger

Всім респект і уважуха за бомбезну вилазку та офігезні фото, мене страшенно жабко дусить що не зміг з вами вибратися, але думаю що це була не остання поїздка туди, так що ще встигну :)

Всім +

Roy

Ось результат нашого годинного нічного бродіння навколо палатки. Гільзач та патрони, кулі. І повторюсь, є повід туди ще раз навідатися! ;)
Палили вогонь на боєприпасах ;D
Meine Ehre heißt Treue

137 Гості, 0 Користувачів