Привиди та аномальні явища на теренах нашого регіону

Автор Roy, 03.09.2010 14:26:41

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

Roy

    Надибав статтю у Високому Замку, про те як "відома американська дослідницька група
«Мисливці за привидами» (Ghost Hunters International) досліджувала паранормальні явища на території Підгорецького замку на Львівщині. Впродовж трьох днів за допомогою надсучасної апаратури дослідники намагались виловити у замку духів, які, за давніми легендами, живуть там і лякають жителів Підгірців. Зусилля не були марними. «Привиди у замку справді є!» – такого висновку дійшли американські дослідники".


Уривки з статті:
   "З того часу до Підгорецького замку були запрошені чотири різні групи людей, які займалися дослідженнями аномальних явищ на території замкового комплексу. Вражаючі висновки були зроблені командою популярної української телепередачі «Битва екстрасенсів». Усі двадцятеро екстрасенсів одноголосно заявляли, що замок переповнений привидами"

«Мисливці» розповіли, що під час досліджень використовували спеціальну апаратуру: пристрої, які здійснюють звукозапис, вимірюють електромагнітні поля, радіоактивність, термографічні камери, камери нічного бачення, портативні і статичні відеокамери та інше спорядження. Значна кількість апаратів виконана на спецзамовлення, зокрема: геофон, який фіксує та описує вібрації; ЕМП вимірювач, що створює аудіоефект при змінах в електромагнітному полі; генератор «білого шуму»... Працювали лише вночі, коли, мовляв, на світ виходить потойбічна сила. Американський проект дослідників позиціонується як документальна програма з науковим підходом. Тому до кожної знахідки вони ставляться скептично і намагаються пояснити наукою. На запитання журналістів, якою мовою спілкуєтесь із привидами, головний продюсер американського проекту Керан Газалвес сказав, що тут мова не відіграє жодної ролі, слід дивитись на явище ширше.

Більше про таємниці Підгорецького замку розповіла фіналістка VI «Битви екстрасенсів» Олена Курілова, яка взяла участь в американському дослідженні «Мисливців за привидами». «Жодних документів про нерозголошення таємниць дослідження не підписувала, тому розповім, що мене вразило у Підгірцях, – сказала вона. – Підгорецький замок – шокуючий і паранормальний. Вже біля воріт палацу відчула тривогу. Коли зайшла у замок, побачила силует жінки у довгій білій сорочці та з розпущеним волоссям. Кожен її порух супроводжувався незначним вітерцем, хоча протягу у кімнаті не було. Відразу відчула, що привид має позитивну енергетику, він – світлий, відкритий і випромінює тепло. Коли я підійшла до жінки у білому ближче, її силует наче випарувався, але присутність відчувалась і надалі». Дослідники припускають, що цей силует, швидше за все, належить дружині польського короля Яна ІІІ Собеського Марії Казимири, про що свідчать і давні легенди. «Згодом у підвалі замку побачила ще двох привидів, – продовжила Олена Курілова. – Це були силуети військових у німецькій формі».

Оригінал статті тут

Що ж, дуже цікаво, залишається дочекатись до виходу їхнього фільму про замок. Місце там таки з доволі потужною енергетикою, буваючи там неодноразово відчував на своїй шкурі :)

Фотка_скан з газети з ймовірним привидом:)


Було б добре якщо б хтось поділився власними спогадами, чимось побаченим, або ж відчутим на собі. Без міфів та легенд звісно.


Meine Ehre heißt Treue

Lesyk

ось фото з моєю мамою зроблене хз коли.не дим і не якась пара (ніяких чайків і кафєйків там не було)...

inkognito

Resistance is futile

Golem

Є на дружньому ресурсі досить цікава тема про летючі стержні/ Це до теми про паранормальне.

Знаю таку от історію. В ресторані Казанова у Львові на відеозаписі зафіксовано, як свічка з одного підсвічника на стіні вилетіла, пролетіла до центру кімнати і там впала. Вона весь цей час була запалена і загасла коли впала. Коли потім пробували кинути так запалену свічу - гасла зразу. Також політ свічки бачило багато офіціанітв і відвідувачів. Інформація від Ярослава Козака який там знімав паралельний світ. Після того один з офіціантів що там працює в телефонній розмові довго мені розказував як воно було і шо всі хто там працюють бачили і відчували багато дивного. Всього я вже не памятаю. Офіціант був просто знайомий і жодного упередження не мав.

Так шо паранормальне в нас поруч. Колись давно в темі про кінескоп я писав шо там теж не все зовсім чисто :) Зрештою моя особиста позиція - все можливе. Якшо ми чогось не знаємо - не означає шо його не існує. Але вірити треба в доведене, просто не виключати шо є ше багато чого цікавого :)
Дігери всіх країн єднайтеся!

Lesyk

2 інкогніто - і гдє ти побачив скло?
це паходу якийсь блік, але виглядає ехвєктно :)

onyx

До теми, у Франкіуську з одного з мостів видно пряму, рівну смугу яка йде по дахах будівель. З'явилась вона років 15 назад і до сих пір її добре видно. То ніяка не фарба, чи т. п. , просто на цій смузі шифер виглядає як новий, на ньому нічого не росте. Що то таке? Від чого воно з'явилось? 





onyx

Цитата: Golem від 03.09.2010 16:01:20
Є на дружньому ресурсі досить цікава тема про летючі стержні/ Це до теми про паранормальне.
Ааа, люфтваффе б**дь! Цю срань треба збити, а потім ізучати ;D
А якщо серйозно то це дійсно нагадує літальний апарат, як турбіна якась, але ні звуку ні ударної хвилі нема, отже з атмосферою воно не взаємодіє, по крайній мірі відомими мені способами. Цікаво...

STALKER

Ну от розкажу свою історію.
Гуляли ми якось з брательніком уночі по залізниці яка йде зі станції Сихів  і далі на Давидів,Ходорів і т.д.І от коли ми вже доходили до Львова(були приблизно між дорогою що веде на Пасіки-Зубрицькі і розгалуженням залізниці до фак-парку і заводу ''Іскра" я собі просто обернувся(обернувся і братуха) і  ми побачили таку картину: на відстані кількох метрів(тепер тяжко сказати яка відстань розділяла нас і то щось ,але точно невелика) щось рухалося в сторону до колії,перейшло колію і пішло собі далі.Воно було схоже на людину,тільки справа в тому що воно не видавало жодних звуків(наприклад удар взуттям об каміння)воно було білого кольору і воно не йшло-воно пливло.От це я дуже добре бачив. Без сумніву.
Я вже потім потім почав питати в місцевих чи часом ніхто не знає-може там хтось загинув.Проскочила якась інформація що там таки хтось загинув,але наскільки вона точна сказати не можу.
А тепер про фак-парк.Наслухався я про це місце кілька історій-казок.Казали люди які вилазили в корпусі( де пейнт-бол шпіляють) на другий ярус про те що там є на стіні щось таке схоже на ікону-що це не малюнок і т.п.(не бачив тяжко сказати)
А от у тому корпусі де стоять бетонні стовпи і зверху бетонні круги- то на другому поверсі в одній з кімнат на стіні теж є цікава штука.Ця пляма нагадує фігуру людини і не схоже щоб це була волога-не видно було щоб була пляма на стелі від води.На жаль фоки не маю-щось завтикав сфоткати :(

yar-79


Stinger

Цитата: onyx від 03.09.2010 17:21:42
Цитата: Golem від 03.09.2010 16:01:20
Є на дружньому ресурсі досить цікава тема про летючі стержні/ Це до теми про паранормальне.
Ааа, люфтваффе б**дь! Цю срань треба збити, а потім ізучати ;D
А якщо серйозно то це дійсно нагадує літальний апарат, як турбіна якась, але ні звуку ні ударної хвилі нема, отже з атмосферою воно не взаємодіє, по крайній мірі відомими мені способами. Цікаво...


Спокійно, цю хрень давно вже є розгадана і перевірена ще 3 роки тому, а ефект полягає в тому що ці об'єкти видно тільки на цифровому відео, відео знімається з частотою n-кількість кадрів в секунду, коли перед об'єктивом швидко пролітає якась муха, метелик, комар, або ще шось, то на запису виходить полоска з хвилями, от і все нло.

zelja

доречі на рахунок стержнів !!!
я був одого зафоткав себто він мені попався в кадр...

inkognito

ЦитуватиГуляли ми якось з брательніком уночі по залізниці яка йде зі станції Сихів  і далі на Давидів,Ходорів і т.д.І от коли ми вже доходили до Львова(були приблизно між дорогою що веде на Пасіки-Зубрицькі і розгалуженням залізниці до фак-парку і заводу ''Іскра" я собі просто обернувся(обернувся і братуха) і  ми побачили таку картину: на відстані кількох метрів(тепер тяжко сказати яка відстань розділяла нас і то щось ,але точно невелика) щось рухалося в сторону до колії,перейшло колію і пішло собі далі.Воно було схоже на людину,тільки справа в тому що воно не видавало жодних звуків(наприклад удар взуттям об каміння)воно було білого кольору і воно не йшло-воно пливло.От це я дуже добре бачив. Без сумніву.

     То певно був YETI із Silent-модом 13-о рівня, йшов по мед на Пасіки-Зубрицькі, бо внього сода в лісі закінчилась :) Без образ пліз, а якісь психостимулятори до цього вживали? А якщо направду, якщо людину закрити в чомусь ізольованому, наприклад в темній кімнаті тихій кімнаті (в ідеалі вимкнути гравітацію) & троха зачекати - то ше не такі глюки сі будемо спостерігати. То йно наша клепка домалює це же би не дати збіднілому на інфу моску зовсім чокнутисі.

Цитувати2 інкогніто - і гдє ти побачив скло?
це паходу якийсь блік, але виглядає ехвєктно Усміхнений

    А во у дверях скло було вставлене? Чи на момент коли було зроблене фото у дверях його ніц не було?

Цитуватия був одого зафоткав себто він мені попався в кадр...

    То точно він був? Мож то Лесик самі знаєте після чого...Я такі херні також часто фоткаю, особливо коли матриця і(чи) об'єктив брудний...

ЦитуватиДо теми, у Франкіуську з одного з мостів видно пряму, рівну смугу яка йде по дахах будівель. З'явилась вона років 15 назад і до сих пір її добре видно. То ніяка не фарба, чи т. п. , просто на цій смузі шифер виглядає як новий, на ньому нічого не росте. Що то таке? Від чого воно з'явилось?

    Ти певно нашого чемпіона не знаєш? Лесиком звати, і він тру(навіть Зенек, що пиво робить в істериці сі ховає). Є підозра, же "борода"  на стриху від нього, а то не жарти я вам скажу. Меланж нервово курит в стороні, рімно же як Чужі.  :) (знову пліз без образ Лесику)
Resistance is futile

zelja


Stinger

трошка про стержні на одному авіафорумі


як вийде, то я вам таких мошко-подібних стержнів в пивничці назнімаю море! ;D


до речі хто пом'ятає нашу львівську чупакабру? та яка кролів в селян позжерала та клітки потрощіла?

Roy

ЦитуватиНу от розкажу свою історію.
Гуляли ми якось з брательніком уночі по залізниці яка йде зі станції Сихів  і далі на Давидів,Ходорів і т.д.І от коли ми вже доходили до Львова(були приблизно між дорогою що веде на Пасіки-Зубрицькі і розгалуженням залізниці до фак-парку і заводу ''Іскра" я собі просто обернувся(обернувся і братуха) і  ми побачили таку картину: на відстані кількох метрів(тепер тяжко сказати яка відстань розділяла нас і то щось ,але точно невелика) щось рухалося в сторону до колії,перейшло колію і пішло собі далі.Воно було схоже на людину,тільки справа в тому що воно не видавало жодних звуків(наприклад удар взуттям об каміння)воно було білого кольору і воно не йшло-воно пливло.От це я дуже добре бачив. Без сумніву.
Я вже потім потім почав питати в місцевих чи часом ніхто не знає-може там хтось загинув.Проскочила якась інформація що там таки хтось загинув,але наскільки вона точна сказати не можу.
Все може бути, цілком. Привид, тобто енергетичний згусток міг й показатися людському оку на мить. Можливо там хтось загинув.
Цікава тут дискусія розвелась, вже є стержні ;D  ну і також противники незбагненного.

От додаю ще стержні від себе.  :) Небо над Львовом, витримка 30 сек. Було видно 5 якравих круглих об'єктів, котрі разом рухались, переміщались з однаковою швидкістю. Згодом раптово зникли.

Meine Ehre heißt Treue

yar-79

Одна з самих дивних історій зі мною відбулася, як я йно переїхав до Кийова...Жив я тоді в шкільного товарища, перший час. Ось одного літнього ранку, прокидаюся я від того, що сонце світить мені вже з півгодини в обличча через вікно балкона. Прижмурюю очі і бачу, що зліва, біля шафи стоїть дівчина і дивиться на мене, а волосся в неї, ніби вітром розвивається...
Я йно моргнув, і все зникло! Зустрічаємось ввечорі з товаришем. Я йому кажу-Слухай таке сьогодні в тебе бачив! А він мене питає-Що дівчина приходила? Я і ох..в від тих слів! Виявляється він її вже багато разів бачив. Один раз навіть вночі прокинувся від того, що на нього хтось дивиться, бобачив її на долю секунди, а потім вона під діван сховалася... Правда, нічого поганого вона не робила, тільки коли до нас дівчата приходили, на кухні і в туалеті щось гримало. Виявилося що в тому будинку за два роки загинуло дві дівчини, одна загинула через те що обірвався ліфт на 9 поверсі, а друга стрибнула з криші. Отака-то х..ня малята.

astrolon

Цитата: yar-79 від 04.09.2010 11:38:11
Виявилося що в тому будинку за два роки загинуло дві дівчини, одна загинула через те що обірвався ліфт на 9 поверсі, а друга стрибнула з криші. Отака-то х..ня малята.
А будинок той на місці старого цвинтаря чи якіхось масових смертей побудували?
Життя :::::::::::::::::::45%############## Comlete

kivi

тьху ти ну ти!
понарозказували тут всяких байок, потім сиди і думай - а чи не на місці старого цвинтара будинок побудували, а чи не загинув хтось бува там, де я кожен день прохожу...

inkognito

ЦитуватиОт додаю ще стержні від себе.  Усміхнений  Небо над Львовом, витримка 30 сек. Було видно 5 якравих круглих об'єктів, котрі разом рухались, переміщались з однаковою швидкістю. Згодом раптово зникли.

а витримка точно-точно була 30 сек? а то якось зорі на задньому пляні повернулись конкретно, явно за 30 с. вони б так не встигли...
Resistance is futile

astrolon

Цитата: kivi від 04.09.2010 18:06:10
понарозказували тут всяких байок, потім сиди і думай - а чи не на місці старого цвинтара будинок побудували, а чи не загинув хтось бува там, де я кожен день прохожу...
То не зовсім байки. Раніше люди знали, що будувати помешкання на старому цвинтарі чи іншому місці масових поховань не можна ні в якому разі, то вже в епоху СРСР чхали на то, от і стоять купа будинків на місцях з негативом, де сбільшена кількість нещасних випадків і самогубств, а мешканці час від часу зтикаються з полтергейстом :(
Життя :::::::::::::::::::45%############## Comlete

306 Гості, 0 Користувачів