Привиди та аномальні явища на теренах нашого регіону

Автор Roy, 03.09.2010 14:26:41

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

Lesyk

ЦитуватиТо не зовсім байки. Раніше люди знали, що будувати помешкання на старому цвинтарі чи іншому місці масових поховань не можна ні в якому разі, то вже в епоху СРСР чхали на то, от і стоять купа будинків на місцях з негативом, де сбільшена кількість нещасних випадків і самогубств, а мешканці час від часу зтикаються з полтергейстом :(

ідеотизм якшо чєсно...на кожному сантиметрі квадратному хтось колись загинув (починаючи від одноклітинних організмів закінчуючи великими ссавцями)...де ж бо тепер нам існувати?
п.с. - частина вулиці володимира великого і вулиці симоненка побудовані на місці кладовища - там навіть є хрест на якому це написано, тим не менше спокійний район, і скільки я себе пам"ятаю - ніколи не чув про самогубства в тому районі.

inkognito

так точно і є, про цей цвинтар знаю давно
Resistance is futile

Stinger

Будьте спокійні, Львів це один суцільний цвинтар і велика кількість будинків в центрі побудовано на кістках, бо раніше людей ховали всюди де могли, а більше всього поховано навколо церков та костелів, а духів не тре боятись, їх тре вшановувати в пам'яті, а боятись тре живих.

yar-79

Все правильно, кажуть, не можна будувати 50 років після того як цвинтар не використовується, а потім все нормально. А проблеми більше виникають з тими будинками, які побудовані на геопатогенних зонах, в давні часи цьому питанню поділяли набагато більше уваги, ніж зараз. "Погані" місця, де були масові смерті під час боїв. Сам декілька раз втрапляв на ті місця і відчував погану енергетику, відчуття паніки і пригнічення, таке враження що тобі в спину постійно хтось дивиться...

astrolon

В с. Каменобрід, що перед Городком є двоповерховий будинок кубічної форми зі старої темночервоної цегли. Його дуже добре видно з вікна електрички коли вона стоїть на станції. Так в тому будинку вже надцять років ніхто не живе із-за полтергейста (голоси невідомо звідки, привиди), хоча будинок в досить нормальному сохрані принаймі зовні (в середені не був). Важлива прикмета: вікна і двері першого поверху забиті дошками.
Життя :::::::::::::::::::45%############## Comlete

toya

Чув якось теорію по діскавері, що місця, де є розломи в земній корі (я не дуже волоку в тому, але ніби так), часто є місцями де відбувається всіляка аномальщина, в т.ч. з"являються привиди. Щойно гуглянув - виявляється, що це популярна теорія.
Погане минуле (енергетика) - це якесь пояснення, але воно не пояснює, наприклад, того, що на тій самій Цитаделі, де минуле - гірше не буває, привидів ніби нема, і НЛО не ширяють над тою горою. А взагалі - я здогадуюсь, що з таких випадків відсотків до 5 це щось об"єктивне, решта - творіння наших розумів, фальсифікації, перебільшення, оптичні ефекти, і т.і.

Khimik

Я, як "потомствєнний" бойко, стіко історій наслухався в дитинстві, що вже твердо віру - всьо то є...  ;)
Дійсно, в силу людської недосконалості не може ж ми бути єдиними жителями Землі, пра?  8)

Roy

Цитата: inkognito від 04.09.2010 18:09:42
ЦитуватиОт додаю ще стержні від себе.  Усміхнений  Небо над Львовом, витримка 30 сек. Було видно 5 якравих круглих об'єктів, котрі разом рухались, переміщались з однаковою швидкістю. Згодом раптово зникли.

а витримка точно-точно була 30 сек? а то якось зорі на задньому пляні повернулись конкретно, явно за 30 с. вони б так не встигли...
Звісно 30 сек, в екзіфі можна глянути. Зірки (тобто планета :) ) дійсно так рухаються, ще плюс врахуємо кратність об'єктива. Так і вийде.
Meine Ehre heißt Treue

Roy

Цитата: astrolon від 04.09.2010 21:57:41
В с. Каменобрід, що перед Городком є двоповерховий будинок кубічної форми зі старої темночервоної цегли. Його дуже добре видно з вікна електрички коли вона стоїть на станції. Так в тому будинку вже надцять років ніхто не живе із-за полтергейста (голоси невідомо звідки, привиди), хоча будинок в досить нормальному сохрані принаймі зовні (в середені не був). Важлива прикмета: вікна і двері першого поверху забиті дошками.
Дякую за інформацію про місце, взагалі, було б добре щоб у цій темі були описані такі місця а також їхнє знаходження. Ще також пасувало б десь роздобути карту геопатогенних зон, зокрема Львова.
Meine Ehre heißt Treue

astrolon

Цитата: Roy від 04.09.2010 23:40:09
Ще також пасувало б десь роздобути карту геопатогенних зон, зокрема Львова.
Така карта дуже цінна річ. Сам би її з привеликою цікавісттю передивився.
Життя :::::::::::::::::::45%############## Comlete

Roy

Взагалі геопатогенна зона складається з скупчення дрібних полос, до прикладу в квартирі теж можуть бути негативні місця де не де. Полоса сантиметрів 30-40 шириною - от з такого ці зони складаються. Береться до уваги густина - так утворюється полоси, плями геопатогенних зон. Якось брав участь при пошуку в квартирі потенційних "негативних" місць.
Meine Ehre heißt Treue

astrolon

Цитата: Roy від 04.09.2010 23:57:15
Якось брав участь при пошуку в квартирі потенційних "негативних" місць.
Шукали за допомогою рамки чи використовували ще якісь додаткові засоби?
Життя :::::::::::::::::::45%############## Comlete

Roy

Цитата: astrolon від 05.09.2010 00:01:25
Цитата: Roy від 04.09.2010 23:57:15
Якось брав участь при пошуку в квартирі потенційних "негативних" місць.
Шукали за допомогою рамки чи використовували ще якісь додаткові засоби?
Використовували маятник. Рамку ні. Треба якось попробувати походити з маятником, зробити його неважко.

Ось нагуглив:
виявити розміщення аномальних зон в своїй квартирі дуже просто. Для цього потрібно скористатись звичайним маятником-індикатором. Кільце, шайбочка, гаєчка, а то і бурштинова або пластмасова намистина вагою 15-20 грамів підвішена на нитці довжиною 25-30 сантиметрів, що під силу зробити можна кожному, може підказати вам багато чого. Коли я засвоїв маятник, навчився користуватись ним по більш повній програмі, я зрозумів, що він може вберегти нас від багатьох бід, пов'язаних зі здоров'ям. Також для визначення аномальних зон можна скористатись і рамкою для тих, хто володіє нею, але маятником навчитись користуватись простіше, хоч навіть і це не всім удається. Наприклад із моїх колишніх співробітників по роботі на ДМЗ «Карпати» навчились цьому одиниці, але ніхто так і не розвинув здібності. Багато хто брав маятник двома пальцями – вказівним та великим і старався погасити будь-які його коливання. Певно, що так навчитись володіти маятником практично неможливо.

Кого більше цікавить тут повна розгорнута стаття по темі пошуку геомагнітних зон.
Meine Ehre heißt Treue

kivi

о! я пам"ятаю, коли ще була мала, батьки запросили додому одного дядька. То він всю хату обійшов з маятником (то була золота обручка нанизана на нитку см 30). Націкавіше, що дійсно - рука у нього зовсім не рухалась, а маятник у різних місцях розкачувався в різні сторони і з різною інтенсивністю... А потім і ми, малі діти, бігали з тим маятником і теж він хитався в різні сторони, але для нас це була просто забавка...

atlas1975

Коли я свого часу вчився на воєнній кафедрі, там був ше тоді один підполковник, з Афганістану ветеран, розповідав багато, фотографій показав море, жахливих фотографій... Він нам завжди казав: мертві тобі вже нічо не зроблять, а живі - можуть бути загрозою... 
Воював він старшим лейтенантом, як командир за час війни втратив 40 з чимось солдат убитими, - майже стільки ж поранили (він теж був два рази легко пораненим), деякі воювали знову... Він як ше тільки прибув у розташування, - я не памятаю назв, як і кожний переживав, та й відчував страх. Підступні душмани могли бути де завгодно... Після першого бою, йому найстрашніше було бути на позиції серед живих та мертвих: останні, - з обох сторін лежали поруч, однак із-за снайперів (чи просто стрілків) ніхто їх не наважувався  забирати... Вночі здавалося мертві оживали, спати ніхто не міг, - не тільки тому що "духи" могли перерізати горлянки, психіка не витримувала спершу... А потім, потім все проходило: хто з допомогою горілки, хто просто втрачав людське всередині, - мертві вже не турбували, - головне було вижити, а мертвий ворог уже нічо тобі не зробить... Люди після війни привидів не бояться, рукопашний бій знімає одні комплекси, а залишає новий - людське життся втрачає ту неповторну вартість, яку воно мало до того... Підполковник казав шо саме поняття страху не зникає, - воно міняє свої пріоритети... Бувалі воїни інших привидів не боялись та  й і не бачили ніколи їх, а ось вбиті вороги могли до кінця життя жити в образах і в памяті солдат...


US5WEO

Пригадю один цікавий випадок, давним давно, мав нагоду бути далеко за містом, сільська місцевість. Знаходився я там протягом дня і пізно вночі повертався до будинку де мав ночувати. За день десь надибав шматок товстого дроту і так носився з ним в руках, скрутив його в якийсь вузлик, получилось наче брелок)) Так ось, ніч, йду дорогою, суцільна темрява, ліхтарів нема, дороги за метр не видно, впасти в рів було б не здивуванням, орієнтуюся лише по вогниках в хатах обабіч. Набридло носитися з тим шматком дроту й вирішую його жбурнути кудись, беру і що є сили кидаю його вертикально вгору, вже коли жбурнув приходить думка простягнути перед собою руку лодонею догори з надією що дріт як падатиме потрапить саме в неї))) роблю декілька кроків і саме в лодоню мені падає той дріт, злякався, бо ймовірність такого дуже мала.

US5WEO

Цитата: Tinian від 05.09.2010 11:15:55
US5WEO, жах.
і шо тут надприроднього?
зав"язуйте петросянити
Цікавіше стане, якщо спробувати підрахувати чому може дорівнювати ймовірність, що в тебе з першого разу вийде такий трюк)

Lesyk

не варто одразу усе заперечувати якщо щось є недоведеним.я сам теж не вірю в привидів, аномальні зони і т.д. , але тим не менше не заперечую їхнє існування.людство теж колись було переконано в тому що земля плоска, адже не мала доказів протилежного...

Stinger

Цитата: Roy від 04.09.2010 23:57:15
Взагалі геопатогенна зона складається з скупчення дрібних полос, до прикладу в квартирі теж можуть бути негативні місця де не де. Полоса сантиметрів 30-40 шириною - от з такого ці зони складаються. Береться до уваги густина - так утворюється полоси, плями геопатогенних зон. Якось брав участь при пошуку в квартирі потенційних "негативних" місць.

Все правильно ти правильно кажеш, енергетичні полоси в пространстві накладаються сіткою на наш простір, відстань між полосами 2 метра з півдня на північ і 2,5 метра з захода на схід, в місцях де пересікаються ці полоси утворюються патогенні зони. Ось книжка з лозоходства, там все написано, зараз по ній вчуся користуватись рамками, раджу всім.  http://bookz.ru/authors/anatolii-semencov/sement06/1-sement06.html

Rufus

Трохи про геопатогенні зони можна почитати ТУТ і ТУТ 
Be friendly to bats!

347 Гості, 0 Користувачів