Привиди та аномальні явища на теренах нашого регіону

Автор Roy, 03.09.2010 14:26:41

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

Lesyk

ну я ж сказав ВЕЖА - ЦЕ ПРИМІЩЕННЯ МЕДПЕРСОНАЛУ!!!!!! яким чином я туди маю зайти і тим більше фоткати??? якшо так просто хочеш коридори пофоткати - іди, тебе ніхто не зупинить, адже це звичайна поліклініка, хоч із спортивним ухилом...

Stinger

Вчора, 19 жовтня 2010 року, ми з Роєм були на копі в Брюховичах, знайшли той блєндаж австрійський що шукали минулого разу з Зелею, Алексом, АНD та Лесиком, там прокопали до 19.30 вечора, вже стемніло і ми вертатись назад з ліхтариками. Ми були на віддалені 1,5 км від села, коли почули з глибин лісу якісь дивні крики, схожі на фазана або звук сирени, з завиванями. Мы посміялись, що в нас вже як в тропічних джунглях та й попрямували далі. Крики ставали все гучніше та ближче і стали доноситися з двох сторін. Ми вже наближались до виходу з лісу, до будинків залишалося метрів 200, коли ззаду зправа раздався знову той душераздираючий крик, дуже гучно, метрах в 30, так що мы просто офігіли та зупинившись направили ліхтарики на звук, там нічого не було, ми постояли десь з хвилину, тупо вдивляючись в темряву, звідти ніхто не появлявся, ми подумали що кращє не зв'язуватися з тим і почали далі просуватися до будинків, криків більше не було, але коли ми вийшли до будинків, то побачіли що в дворах місцеві собаки скавчать та крутяться в дворах ніби щось відчували, було видно що їм надто сцикотно. Далі ми вибралися в Брюхи та сіли на маршрутку. Ще згадалось що під час минулого разу ми з експлорерівцями бачіли на холмі серед окопів величезні нори, схожі на лисячі але більщі, то якраз з тих країв ми вперше і почули той верезк. Невідомо що там за тварюка живе...

Fenriz

пропоную на якусь нічку влаштувати там міні похід з диктофоном, мати з собов спальника теплого і карімата (заночувати в якомусь з закинутих будиночків в пійонерському таборі)

zelja

2 фенріз
Непогано ідея але я проти ночівлі можна було б просто походити  в ночі.
доречі давніше в тих краях я їздив на бух з ночівлею . вродіби нічого не чули...

Lucky)

привіт всім) давно спостерігаю за вашим форумом, цікавлюсь трохи всякою такою фігньою. тіпа закинуті заводи, бази. блаблабла.)

і вот почитавши тему про аномальні штуки)) вирішив написати про те шо знаю я.)

Значить так.) я трохи фоткаю.  і мені приглянувся один будинок для фотосесії. ну я покликав друга, ми туда прийшли, туда сюда. подвились чи немаохорони, собак. переконались, перелізли через забор напіврозвалений і явно дуже старий. обійшли будинок паро разів. набрались сміливості і залізли всередину. як тільки залізли стало якось не по собі. але ж не будем втікати. треба вже пофоткатись якшо прийшли. почали лазити там. і весь час було стрьомно. до глубини душі)) ну як не як. привикли до того пофоткав я швиденько. ну і ми вилізли з того будинку. я кажу йому "може ше десь ззовні пофоткаю"? і як тільки я то сказав на 2 поверсі того будинку роздався звук ніби шось впало. отоді стало внатурі ше більше страшно і ми швиденько втікли.  (от навіть зараз то писав і згадував то всьо. ехх. більше туди не піду) може то просто нам там було так. незнаю. хто хоче переконатись то розказую шо то по вулиці драгоманова знаходиться)

astrolon

Життя :::::::::::::::::::45%############## Comlete

inkognito

 Бібліотека ЛНУ ім.Франка?  :) Чи той будинок, що зараз реставрують троха вище по Драгоманова?
Resistance is futile

SANECKA

Адресу точно треба, а щеб фото глянути добре б було.

Lucky)

фото як таких нема. . там трохи вище по драгоманова. навпроти того будинку гарного. і де охоронці ше є. а в тому там де ми були нікого нема. хіба шо фантомна бабуля живе біля того буудинку.

легко туди дойти. від памятника грушевського починаєте йти на верх по драгоманова йдете, йдете. поки зліва не побачите старий потрісканий будинок, з новою черепицею. перелазите через огорожу і вуаля. але дивіться шоб ніхто не бачив. бо 2 раз коли ми там були нам кричали шо міліцію викличуть.  ну і ми швиденько пішли. доречі кричала та бабуля фантомна)

вот хіба є одна фотка ззовні http://cs9712.vkontakte.ru/u15821774/120019729/z_36f36986.jpg
і одна з середини http://s016.radikal.ru/i334/1010/11/c497944cb55e.jpg

і взагалі якшо вам потрібні якісні фотографії. то можете кликати мене деколи.) завпічатлім історію)

Ioan85


explorer

Цитата: Ioan85 від 21.11.2010 11:34:01
"Стержні"



(с)Photo and caption by Steve Irvine
нічні метелики в світлі ліхтаря на довгій витримці ) сам таке знімав пару років тому.

Dido

Я сі тащу!!!
Дуже подібно на ті "енергетичні сущності", котрі були вже десь опубліковані. Тільки знято було вдень, і вони були напівпрозорі. Тепер ясно, що то могли бути якісь пташки або комахи. Такруйнуються міфи.

inkognito

Resistance is futile

yar-79

Хотів би нагадати шановному адміністратору, що в нас україномовний форум;) А то виходить що англійською можна, а російською ні?

inkognito

ЦитуватиХотів би нагадати шановному адміністратору, що в нас україномовний форум;) А то виходить що англійською можна, а російською ні?

Не адміністратору, а модератору. І це не написання, а скажімо короткий фразеологізм. Так, за погодженням із адміністраторами можна, мабуть ти вже бачив декілька дописів як на англійській, так і на російській мові (хоча, можливо чи хтось із адміністрації їх вже переклав). Надалі попрошу не оффтопити
Resistance is futile

Roy

ЦитуватиНадибав статтю у Високому Замку, про те як "відома американська дослідницька група
«Мисливці за привидами» (Ghost Hunters International) досліджувала паранормальні явища на території Підгорецького замку на Львівщині. Впродовж трьох днів за допомогою надсучасної апаратури дослідники намагались виловити у замку духів, які, за давніми легендами, живуть там і лякають жителів Підгірців. Зусилля не були марними. «Привиди у замку справді є!» – такого висновку дійшли американські дослідники".
на сайті Ghost Hunters International надибав інформацію, коли буде транслюватися фільм про Підгорецький замок:
1) Jan 12   09:00 PM   Ghost Hunters International, Season 2.9   Ghosts Of The Eastern Bloc: Ukraine And Poland
2) Jan 12   11:00 PM   Ghost Hunters International, Season 2.9   Ghosts Of The Eastern Bloc: Ukraine And Poland

було б добре якщо б хтось качнув ці серії сезону 2.9. А може ще й на VIASAT'і будуть транслювати.


P.S. про львівських привидів - http://www.blog.lviv.ua/livejournal/pryvydy-na-pohulyantsi.html  ;D
Meine Ehre heißt Treue

Roy

Ghost Hunters International, Season 2.9   Ghosts Of The Eastern Bloc: Ukraine And Poland

"Підгорецький Замок"





Meine Ehre heißt Treue

Golem

Нині вранці виявив в себе в дворі таке от личко. Дещо моторошне, сумне, ображене, болісне і безпомічне. Відомо що тут колись був концтабір. Хоча як мені відомо всі бараки були знесені і з тих часів є лише конюшня, але вона навпроти. А цей будинок новий.

Згідно бази даних ЖЕК-у будинок на Шевченка 146 введений в експлуатацію в 1910р. То ж все могло там бути.



Дігери всіх країн єднайтеся!


Alter



Подивіться з 23хв 40сек. Реально зацікавило. Даких штук дійсно в небі дуже багато.

Офіційна версія каже ось що.

Головні продукти згорання палива вуглеводня - вуглекислота і водяна пара. Конденсаційний слід від літака є коротким хмарним шлейфом, сконденсованим в основному з атмосферної вологи, а також у меншій мірі з вологи, що міститься у вихлопах двигунів літака. У верхніх шарах атмосфери відсутні пилові частки, і навіть досягши температури нижче за точку роси, атмосферна волога залишається в газоподібному стані, тобто прозорою і нерозсіюючою світло. Проліт літака у верхніх шарах атмосфери викликає появу величезної кількості центрів конденсації, в ролі яких виступають частки, викинуті з камер згорання двигунів, на яких відбувається миттєва конденсація пари і осідання вологи з навколишнього повітря у вигляді крапель і кристалів льоду. Ці маленькі водні крапельки і крижані кристали і формують слід.

Але прикол в тому, що такі сліди зерігаються протягом декількох хвилин. Але насправді більшість - висять по пів дня.

П.С. Соррі, якщо трохи не по темі, просто незнав куди помістити.
Нема нічого більш вічного за те, що обмотане синьою ізолентою.

215 Гості, 0 Користувачів