Привиди та аномальні явища на теренах нашого регіону

Автор Roy, 03.09.2010 14:26:41

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

Валера

Я обїздив майже усі замки і руїни в Україні і про кожин замок росказують страшні історії але такого дикого страху як в Хустському замку (руїни) я невідчував атмосфера гірша ніж на кладовищі. Короткий період замком володів Граф Дракула.

Блондинка в кедах

Цитата: Валера від 12.06.2013 21:20:38
Короткий період замком володів Граф Дракула.

Погоджуюсь, негативна енергетика відчувається дуже сильно ще у підніжжя гори. Але володіння цим замком графом Дракулою - видумка місцевих та екскурсоводів для збільшення кількості туристів.

У 1329 угорський король подарував лицарю Драгу Хустський замок з прилеглими землями. Драг був людиною сміливою, а обличчя його було спотворене шрамами, отриманими у боях. Тому його і прозвали Драго (по румунськи - чорт). Він оселився у селі неподалік Хуста, яке почали називати Драга (зараз Драгово). З часом його володіння стали дуже великими. Сам король боявся Драга, тому наказав барону Берена відвоювати території. Драг був відтіснений до Румунських Карпат  де його нащадки проживають і понині.
Відомий Влад Дракула (1431-1476) - може бути нащадком лицаря Драга. Але.  в 1405 р. король Жигмонд (Сигізмунд І) передав замок та довколишні села своєму близькому другу та таємному канцлеру Імре Перені. З 1445 р. і до кінця 15 ст. в замку господарювали комендант-жупан Петер Зовеї, жупан Янош Кендереш Маловмізі, граф Імре Заполяї, король Матяш Гунядї І Корвін, королева Беатріс Арагонська.
В 1447 р., за часів жупанства Яноша Маломвізі, на території замку було зведено храм.

Нажаль жодної інформації про перебування чи проживання там Дракули

Валера

Повертаюсь до фото сонячний промінь міг би бути але ми його бачили як дим округлої форми а на фото інакший. На других світлинах явище інакше як дим але хаотичний знято на скалах Довбуша я там із дружиною і друзями і без згоди викласти неможу.

Валера

Небуду сперечатись але король подарував замок Владу Драгу батькові графа Дракули.Дракулі замок перейшов у спадок.

yar-79

Незнаю, я в Хусті був на зборах ще 89-році, ми той замок вздовж та поперек облазили, і нічого страшного не відчували...

Валера

мабуть нена усіх воно одинаково діє моя благовірна теж нічого невідчувала а я панічно хотів із віти втікнути.

Roy

До теми - http://ufobua.org.ua/foto.php#

Сайт присвячений НЛО в Україні. Фото, документи, свідчення.
Meine Ehre heißt Treue

yar-79

До речі біля Хустського замку було старе кладовище, от там дійсно було на що подивитися(не знаю як зараз). Мене вразили цілі стіни з вікнами під гроби, і частина з них була порожня, або напівтрухляві гроби ще трохи стирчали з деяких отворів. Ми ще вп'ятьох пробували Козарєва туди запхнути, але він чомусь був проти і дуже відбивався)) Єх, дитинство...

Валера

Був на вихідних в Більшивцях Галицького р-н Ів Франківської обл. Поляки там реставрують костел я сфотографував дивну рамку із мрамора. Привернула мою увагу неправильної несиметричної форми. В середині замість образа було замальовано фарбою я впевнений на 200% переглядаючи фото в дома я замітив обличя в середині рамки. Думаю або там була намальована ікона і майстри замалювали її. І під фотоспишкою просвітило або або незнаю.

Roy

Цитата: Валера від 16.08.2013 20:16:24
Був на вихідних в Більшивцях Галицького р-н Ів Франківської обл. Поляки там реставрують костел я сфотографував дивну рамку із мрамора. Привернула мою увагу неправильної несиметричної форми. В середині замість образа було замальовано фарбою я впевнений на 200% переглядаючи фото в дома я замітив обличя в середині рамки. Думаю або там була намальована ікона і майстри замалювали її. І під фотоспишкою просвітило або або незнаю.

Виглядає цікаво. Справді обличчя. Схоже по фото, як барельєф з мармуру.
Або ж пігмент фарби вицвів і проглянувся розпис. Площина на дотик була рівною, без рельєфу?
Meine Ehre heißt Treue

Alter

Нема нічого більш вічного за те, що обмотане синьою ізолентою.

Woody

Цитата: Alter від 17.08.2013 12:25:21
Мені одному там Ленін ввижається? ???

хаха :) щось в тому є ;D

inkognito

Цитата: Alter від 17.08.2013 12:25:21
Мені одному там Ленін ввижається? ???

Ілліч воскрес,хоч за житія кажуть не вірив!!! Ні, точно не тілько тобі одному видиться :-)
Resistance is futile

yar-79

То не ікона, костел так дякував меценатам, котрі давали грощі на спорудження, там якись меценат намальований через фарбу проступив, нічого аномального немає...

vitruxa

Сам дуже скептично ставлюся до всяких містичних історій. Але сьогодні мав не велику пригоду. Вирішив вискочити на годинку покопати. Знахідки копійчані ( 2 коп. 1946 року, гільза -1шт., і ще якась  муть). Але тут сигнал кольорового металу, на місячне    світло попадає маленька овальна ладанка. Присівши обтираю її і вона "вистрибує "мені з рук. Вірити чи ні шукав її 10 хвилин ( земля кругом чиста від мусору), знайшов за 1 м від себе  по  заду. Втішився і вирішив не ризикувати, сховав в кишеню на замок, де вже були 2 коп.. Оговорюся що був без рукавиць. В дома в кишені ладанки не було !!! Копійка на місці. Кишеня не дірява, замок не відкривав більше на полі, був тверезий. Одне жалію, не роздивився що було зображено на ладанці.

maxiWELL

В дитинстві у місцевому санаторії виховательки розповідали про НЛО над місцевим лісом. Навіть фільми художні показували. За десяток кілометрів — в селах Яблунівка, Перевоз спостерігали НЛО. Чув розповідь, що там відбувся контакт з інопланетянами.

Ну а стосовно аномальних зон, то в Україні їх мало (може то і добре). Найвідоміші — Лиса гора в Києві і Громовище. Також в деяких джерелах вказується Долина привидів в Кримських горах.

Лиса гора — відоме місце. На ній стоїть Лисогірський форт. А ще там язичницький ідол.
При відвідуванні є дивні відчуття, але можливо те через ризик зустріти неформалів.

Громовище орієнтовно має бути під Коростенем. Хоча точного місцерозташування ніхто не розкриває.
Вважається, що там часто влучають блискавки. Читав про чорних археологів, які вирішили зайнятися розкопками, попри попередження місцевих. Тоді раптово розпочався дощ із сильною грозою.

А лисих гір у Києві декілька. Тому нечисту силу приписують ще й Замковій горі.
Срака байрака!

214 Гості, 0 Користувачів