В Липівку в неділю

Автор Bottlehunter_, 23.09.2010 10:16:33

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

Bottlehunter_


Збираюся в неділю зранку їхати в Липівку. Погуляти там, пофоткати, крім того, в інтернетах начитав, що тамтешню військову частину перевели у Львів. Вишки радіолокаційні спиляли ще на початку літа. Думаю, можливі цікаві знахідки. Буду дуже радий, якщо ще хтось приєднається. Орієнтовно на 10 год. біля Скрині на Городоцькій. Що скажете?
Най жиє Гуцулія!

Lesyk


Fenriz

+1 остаточно в суботу скажу

Roy

Теж кортить туди навідатися. Міг б поїхати.
Meine Ehre heißt Treue

inkognito

аналогічно уточню в суботу
Resistance is futile

zelja


YserL


inkognito

 Липівка то є супер-гуд, BottleHunter чудову ідею висунув попертись туди. Але нажаль, буду відсутній, причина - їду по гриби (ту мене ніц не спинить). Вам би радив висуватись раніше, десь коло 8 сраня - вже по обіді прогнозують дощ & зливи, що звісно для тру-дослідника не завада, проте може завадити зробити гарні світлини на хфоні незаймано-блакитного неба та спаскудити "сухе" повернення до міста.

 Р.S. Може шось путаю, але здається від "Білої Скелі" якась маршрутка щогодини пиляє на Миколаїв
Resistance is futile

Roy

Я їду. Давайте оприділимося з часом та місцем зустрічі. З маршрутками не проблема - на Миколаїв багато тусують з головного вокзалу.
Meine Ehre heißt Treue

Bottlehunter_

Давайте тоді на 9 год зранку в неділю біля Скрині на Городоцькій. Маршрутку зловим навпроти Скрині, підходять всі, що їдуть на Стрий, Жидачів і Миколаїв, тобто інтервал між ними 5-7 хв.
Най жиє Гуцулія!

Lesyk


Fenriz

я не їду, нині мав насичений день і завтра буду відсипатись + маю деякі інші плани

239 Гості, 1 Користувач