Відвідати трамвайні депо №1 та №2

Автор Bottlehunter_, 29.09.2010 10:01:10

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

Bottlehunter_

Давно вже маю на думці погуляти місцями, де живуть трамваї - біля Скрині на Городоцькій та на Промисловій, там де вогнепальний тир.
Якось їхав вночі останнім трамваєм до другого депо і говорив з водієм про можливість проникнення на територію. Пані повідала, же то треба йти до директора, керівництво в них добре і на екскурсії дозвіл переважно дає. А деколи навіть трамваї напрокат на цілу ніч ;)
Хто ще хтів би приєднатися і організувати такий собі "трамвайний день", тобто спробувати за одинь день потрапити в два трамвайні депо, або хоча б може допомогти інформацією, прошу писати сюди.
Най жиє Гуцулія!

Lesyk

я залюбки б сходив - завжди хотів там погуляти.
п.с. а хіба це не трамвайне депо на сахарова носить назву "№1" ?

Bottlehunter_

Тут хороша стаття на вікі, котра каже, що на Сахарова - депо службових трамваїв. Зверніть увагу, внизу є табличка "Трамвайні мережі України", котра мене дуже втішила.
Най жиє Гуцулія!

:-)

Мене туди беріть однозначно, наразі до грудня мав би бути у Львові.

Доречі, поїздивши трохи, бачу що у нас чи не найпристойніші трамваї в Україні.
Декольтем своїм мене манила.

SANECKA

Я б теж сходив,все залежить від часу на коли заплануєте відвідини.

dali_bude

Мене пишіть. Трамваї то найкраща в світі річ :)

Bottlehunter_

Тут головна проблема як все правильно організувати, щоб нас звідти не вигнали піньками. Приємливі, ІМХО, варіанти - в будний день домовитися з керівництвом і у суботу чи неділю йти на вилазку. Я у Львові буваю зараз тільки у суботу-неділю, тому ту почесну місію мусить виконати хтось інший. Інший варіант - йти в неділю, коли керівництво має вихідний і пробувати домовитися з охороною чи диспетчерами. Тут може бути проблема, бо в неділю в депо все одно досить багато працівників і ніхто не захоче брати на себе відповідальність за наші відвідини. Хто має які ідеї?
Най жиє Гуцулія!

inkognito

  ну  ми там були, маю наувазі Депо №1 на Цукермана у рамках хфотосесії для проекту "неТуристичний Львів". Без дозволу керівництва дійсно ніц смачного не дадуть пофотографувати. Оскільки "неТуристичний Львів" вже відбувся, то гадаю нічого страшного не буде якщо я викладу декілька фото відтам - думаю увечері залию на Пікасу, а тут дам посилання.
  На Сахарова сидить керівництво, із ним власне можна домовитись про відвідини будь-чого, що має відношення до трамвайно-тролейбусного парку (до-речі, а ще є тролейбусне депо по вул. Тролейбусній - його також варто відвідати), себто я кажу про те, що легше домовитись про відвідини на "вищому рівні", даби не домовлятись про відвідини із кожним окремим директором депо.
Resistance is futile

Caesar

+ я також

а про трамваї на ніч то  є така штука - тобі його здають за 2 к грн. на всю ніч тобто від останнього до першого трамвая і він катається туди сюди ... в мене так подоуга дн святкувала )))
І рай, і пекло мають свої переваги. У раю чудовий клімат, а в пеклі – вишукане товариство.

YserL

Написати лист подібного характеру як на ХАЕС. Хочу теж у депо, топікпастер складаємо список.

Roy

Якось з Inkognito походили повз депо що на Городоцькій. Звісно зайшли на прохідну, попитати дозволу познімати. У відповіді було сказано, що про це дозволу треба запитувати безпосередньо у начальника конкретного депо. Якщо чемно попрохати дозвіл на зйомку, казали, впринципі не відмовлять у цьому.
Отож, пропоную почати з депо на Городоцькій, там найцікавіше, багацько стареньких трамваїв. Треба тільки завітати до начальника та домовитись про вівдвідини на бухідні дні.

P.S. Завтра спробую домовитись.
Meine Ehre heißt Treue

Fenriz


Bottlehunter_

Отже, хочуть іти
1. YserL
2. Roy
3 i 4. Я з Христиною
5. Lesyk
6. :-)
7. Sanechka
8. dali_bude
9. Fenriz
10. Цезар
Досить багато людей, це радує. Але точно забагато, щоб по-тихому попроситися пофотографувати. Я все ж схиляюся до того, щоб домовитися про дозвіл на найвищому рівні, як каже Inkognito і написати офіційного листа, як радить YserL. Домовлятися про відвідини одразу двох депо, скажімо, на неділю.

Нижче є контакти ЛКП "Львівелектротранс".

Дуже прошу когось, хто має вільний час, домовитися з ними, бажано на найближчу неділю, оскільки я не маю змоги приїхати в будний день у Львів!


ЛКП Львівелектротранс


Адреса:

79012, м. Львів, вул. Ак. Сахарова, 2

Телефон.(0322) 238-68-50, факс 238-28-45

Електронна адреса: secretary.let@gmail.com
Розклад роботи:

Пн. - Чт. 08:00-17:00Пт. 08:00-16:00Обідня перерва:12:00-13:00

В.о. директора - Карпа В.А. - 238-68-50

Головний інженер - Чаговець В.Г. 238-68-46

Заступник директора - Заяць Б.Л. 238-68-51

Заступник директора з руху, начальник служби руху- Білокурий О.І. - 272-58-66

Заступник директора з економічних питань - Маркова С.М. - 235-28-78
Структурні підрозділи:

Трамвайне депо №1 238-69-97

Трамвайне депо №2 52-31-28

Тролейбусне депо 63-15-33

Служба руху 272-06-18

Автотранспортна дільниця 233-04-63

Служба колії 238-68-55

Служба енергогосподарства 238-68-45

Ливарна дільниця 52-30-05

Базова метрологічна лабораторія 275-85-40

Житлово-комунальна контора 63-22-01
Най жиє Гуцулія!

dali_bude

До речі, в трампарку на Промисловій я вже був і маю звідти фотозвіт (але не хочу спойлати, тому не викладаю). Я був там один, ні з ким не домовлявся, до мене вже в процесі підійшов сторож, якому я ввічливо пояснив мету свого візиту, і він не мав нічого проти. Це було роки 2 тому, -- зараз, може, там і строгіше. На Городоцькій точно строгіше.

Для львівських трамваєфілів є ще одна цікава крапка - маловідома трамвайна гілка по вулиці Татарбунарській ( http://dali-bude.livejournal.com/375964.html ).

Тому, якщо це можливо, просив би Городоцьку поставити першим порядковим номером, щоб на Промислову я вже не їхав.

Bottlehunter_

Добре, оскільки ніхто ініціативи не проявив, і на найближчі вихідні навряд чи встигнем домовитися, можна як в анекдоті "махнути рукою і йти спокійно". Закидайте мені в приватні Імя-прізвище-побатькові, серію-номер паспорта, хто хоче їхати. Буду складати лист, відішлю їм на мейл, а в понеділок завітаю до дирекції особисто з фляшкою чогось доброго.
Заявки приймаються до 11-00 суботи, 2 жовтня.
Най жиє Гуцулія!

Roy

Цитата: Bottlehunter від 30.09.2010 16:39:08
Добре, оскільки ніхто ініціативи не проявив, і на найближчі вихідні навряд чи встигнем домовитися, можна як в анекдоті "махнути рукою і йти спокійно". Закидайте мені в приватні Імя-прізвище-побатькові, серію-номер паспорта, хто хоче їхати. Буду складати лист, відішлю їм на мейл, а в понеділок завітаю до дирекції особисто з фляшкою чогось доброго.
Заявки приймаються до 11-00 суботи, 2 жовтня.
Йоу, не гарячкуй! Все в силі, постараємося організувати з Inkognito на суботу вилазку. Який мейл, які паспорти??? Нашо ті складності?
Meine Ehre heißt Treue

Bottlehunter_

А,ну то добре.бо я щось запанікував, маючи мало досвіду в організації масових гулянь. Але краще домовляйтеся на неділю.
Най жиє Гуцулія!

SANECKA

Я теж зможу тільки в неділю,можна хоч з самого сраня.

inkognito

    Не хтів би вас засмучувати, але якщо нам дадуть офіційний дозвіл - то це 99% буде будній день, оскільки начальству ніяким чином не захочеться на бухидні виганяти на роботу апріорі немотивованих працівників(рівень оплати праці та графік її погашення), про те, що там самим погуляти, гадаю, навіть мови йти не може. Так було і з "неТуристичним" Львовом, будній день, 11-00 сранку. Тому прошу врахувати у ваших плянах мою скромну сентенцію. Хоча все дійсно може статись не так.

   З.І.№1 Паспортних даних не просили, хоча й могли. Об'єкти не носять стратегічного призначення, зрештою й про тактичне маю сумніви  :)
    З.І №2 Зрештою, був такий старий звіт з Депо №1. Але то для неуважних, хто ше не видів чи не читав. Правда, то не ті знимки, котрі десь вище обіцяв на сьогодні (в процесі пошуку, але будут точно).
Resistance is futile

inkognito

 Ось як і обіцяв, декілька фото з Депо №1. Оригіналів не здибав, фото не найращої якості, проте чудово ілюструють те, що є всередині. Зверніть увагу на старі каталоги Siemens, їм більше 100 років - а на воко як новенькі.
Resistance is futile

278 Гості, 0 Користувачів