і як тобі даний девайс? як веде себе в роботі?
Мене повністю влаштовує, кажу ж єдине що трохи важкий бо коли йдеш в похід, вага відіграє дуже важливу роль. В роботі як звичайний акумулятор 5В і 16-19В. Додатково зробив собі невеличкий кабель для зарядки телефона (бо від штатного USB моя сонька дуже довго заряджається, як від компа так і від батареї), в комплекті тільки перехідники для ноутбуків, для телефонів треба шукати окремо. Ну і коли заряджати ноут одночасно працюючи на ньому то трохи гріється.
Яка ціна? Де брав?
Взяв місяця два тому за 390грн + пересилка.
Пошук в інтернет магазинах мене не радував бо там менше ніж за 800 не продавали (хоча були і трохи дешевше але дуже сумнівні маркети). Гугління допомогло знайти одного чоловіка в Криму який продавав свою за вище вказану ціну (нова в целофані і упаковці, заряджалась, по його словах, раза три) от її і забрав.
Свою брав з розрахунком на ноут тому й габарити та вага відповідні. Якщо тільки для телефона, КПК, mp3 то думаю доцільніше такий варіант
http://www.5ok.com.ua/DetailProduct_171_640_373.html вона менша й легша - ну і відповідно потужність трохи менша. Хоча рекламувати не берусь бо сам не юзав, незнаю на скільки її вистарчає (ємкість в моїй написано 6600х3 а тут просто 4400).