ЗвідсиШановні краяни !
4 жовтня – календарно Всесвітній день середовища проживання. А ще цьогоріч на цей день припадає „чорна дата” – 110 років тому 4 жовтня 1900 р. було відкриття Опери на спущеній у каналізацію ріці Полтві.
110 років поспіль мешканці Львова позбавлені своєї найпершої годівниці та захисниці – води. Місто живе в екологічному дисбалансі. Місто позбавлене природного імунітету.
Напередодні виборів мера м.Львова просимо усіх симпатиків проекту ЛеоПолтвіс, 4 жовтня прийти о 18 вечора на пр. Свободи до монументу Т. Шевченка і виразити свою солідарність у підтримці проекту з „відродження” Полтви.
Хочемо траурними стрічками нагадати владі міста, що „ніхто не забутий, ніщо не забуте”, – Львів’яни хочуть назад свою ріку Полтву до життя – відвоювати її з каналізації та глуму.
Львів’яни, ті, котрі екологічно свідомі, вимагають, аби хоч майбутня влада Львова з усією відповідальністю підійшла до питання порятунку Полтви та здоров’я мешканців міста. Хоч напередодні виборів задумалась над цим.
Дайте Полтві її другий шанс. Відбудова Полтви – це повернення Європи в Україну.
Після маніфестації усіх учасників запрошуємо до Музею Ідей на літературний вечір присвячений втраченій міській ріці.
Я буду, всі решта теж приходьте. Також дзвонила нині якась Роксолана з бЗІКу, в Полтву рветься