Допоможіть реалізувати ідею!!!

Автор Bottlehunter_, 12.10.2010 10:05:17

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

Bottlehunter_

Маю вдома працююче радейко ВЕФ, приблизно таке, як внизу на фото. Треба припаяти до нього стандартний аудіовхід, тобто щоб я міг вставити батарейки, підключити МР3-плеєр і кайфувати. При цьому все лишнє можна було б викинути для зменшення ваги. Сам в таких речах не дуже шарю, тому  шукаю людину, яка зробила би таку добру справу за могорич або помірну плату.
Най жиє Гуцулія!

Stinger

Можна питання? а нафіга ламати 202 аппарат? він ніби досить гарно працює і як радіо, сам такий мав колись, зараз маю такого типу Океан, який спокійно на коротких хвилях ловить всякі заокеанські радіостанції, все ж таки раритет, не простіше під'єднати мп3-шку до простих п'яти рубльових кітайських колонок? там і акум можна запхати, як я то робив, або батарейки, а як не треба друга колонка - то її можна відрізати, буде моно...

Roy

Мені ідея Bottlehunter'а сподобалася. Ламати його не треба, а от дати "друге життя" раритетному радейку цілком можна. Слухати з нього радіо сучасній людині - це архаїка. А от  дійсно вживити в нього МПЗ і по можливості сучасні стерео колонки було б супер. І для інтерєру гарно буде.
Доречі колись ті ВЕФки були дуже модні серед молоді :)
Meine Ehre heißt Treue

US5WEO

Колись в такому Вефі робив ФМ діапазон. Замість однієї планки КХ діапазону на барабані монтується планка з саморобним ФМ приймачем з ФАПЧ... детально описано в якомусь довіднику радіолюбителя. Ручки гучності і настройки залишаються ті самі, але радіо вже грає іншу музику :) А ще знайомий розповідав, що він в своєму такому Вефі знайшов записку))) Приблизний зміст якої був такий: Ми колектив заводу тири -пири , бригада тири-пири обіцяємо робити лише якісні приймачі для споживачів . :)

Bottlehunter_

Цитуватиа нафіга ламати 202 аппарат?

Я маю ВЕФ 202, 206 і Океан. ФМ-діапазон (УКВ) має тільки Океан і то до 100,0 ФМ, тобто більшість радіостанцій не ловить. Але на мій улюблений Радіо Рокс стає ;)
Якщо ВЕФ переробити так, як я хочу, його можна буде за собою таскати, а якщо ще й трансформатор йому впаяти, щоб можна було в розетку включити, то буде Супе-Мего-Дівайс!
То що, хтось може таке зробити?
Най жиє Гуцулія!

Stinger

В принципі ідея непогана, якщо флешко буде під'єднуватися чисто як аудіоджерело. ще тре врахувати що після флешки треба ще підсилювач, можна використати УНЧ блок приймача, тоді тре буде відключити блок УПЧ, щоб з нього не йшов сигнал радіо.

inkognito

   Ага, по$%^&іли гарненько, може автору теми хтось по суті відповість? В стилі "Я готовий тобі допомогти, призначай час та місце"? Інакше нащо висвітлювати йно свою обізнаність із функціональними блоками приймача (і як мені здається, без розуміння самого принципу роботи блоків)?  Йно US5WEO шось дільне відповів, але знову-ж таки не відповідає суті запиту ФляшкоМисливця.
   Годі випендрюватись, може дійсно хто має змогу кулєзі благородну справу просапортати?
Resistance is futile

Golem

я можу, звісно. :) Якшо цікаво - пиши в ПП, робитимеш сам, там аж 2 дроти треба підпаяти і 1 розрізати. Отримаєш масу задоволення. ПИши в Аську.
Дігери всіх країн єднайтеся!

569 Гості, 0 Користувачів