Всеукраїнська акція "Врятуй свою мову": Львів, облдерж, понеділок 13:00

Автор dali_bude, 15.10.2010 14:31:00

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

dali_bude



У Верховній Раді зареєстровано законопроект «Про мови в Україні», який проголошує «українсько-російську двомовність» і запроваджує тотальну русифікацію. Цей законопроект – докладна інструкція зі знищення української мови в усіх сферах суспільного життя. Якщо його приймуть, українська швидко зникне зі шкіл і вишів, з телебачення й кінотеатрів, книгарень і крамниць, органів влади і війська.

4 жовтня ми здобули маленьку перемогу. Як сказало Радіо "Свобода", "Парламент після акції протесту відклав розгляд законопроекту «Про мови»". Однак голова фракції Партії регіонів у Верховній Раді О. Єфремов заявив, що вони вичекають певний час і все ж таки винесуть його на розгляд. Тому боротьба триває, бо законопроект залишається зареєстрованим у Верховній Раді.

18 жовтня (понеділок) ми знову йдемо на 10.30 до Комітетів Верховної Ради (вул. Грушевського, 18/2 – через дорогу від бічної частини ВР), щоб вимагати зняття цього антиукраїнського законопроекту з реєстрації. Акції пройдуть також в регіонах.

У Львові акція відбудеться в понеділок о 13:00 біля облдержадміністрації.

inkognito

Обов'язково буду у Львові!

2 Stinger: HolyWar'ів не буде тут, тому твоє повідомлення займає достойне місце у СмітникуTM, де бажаючі можуть прочитати перли. Зрештою, подібні повідомлення надалі ґавтоматично туди попадатимуть

2 Lesyk: тебе це також стосується, уважніше читай
Resistance is futile

Golem

Підтримую. Форум в нас неполітичний, дебати краще вести на ПроЮА. Автор просто повідомив про акцію. хоч йди, хоч - ні, чи створи свою маніфестацію протилежну тій.
Дігери всіх країн єднайтеся!

Stinger


Roy

Meine Ehre heißt Treue


248 Гості, 0 Користувачів