Львівський дослідний нафтомаслозавод на неділю

Автор Bottlehunter_, 20.10.2010 09:54:07

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

Bottlehunter_

Прогноз погоди знов обіцяє теплу осінь. Планую на найближчу неділю пройтися по залізничній гілці, що на фото нижче - від Підзамче до Львівського дослідного нафтомаслозаводу. Цифра 1 - власне сам завод. Виглядає, що він знаходиться в такому самому стані, що й керамічний, але керівництву ще й шиють кримінал за розлиті чи то розпродані гудрони. Тут свіжа стаття по темі.
Цифра 2 - здається, колишній ковбасний завод, але я в цьому не впевнений, і не знаю, що там зараз є. На карті гарно виглядає.
Хто що знає про ці об'єкти - поділіться інформацією. Ну і приєднуйтеся, звичайно! Орієнтовно на обід в неділю (зранку точно не зможу).
Най жиє Гуцулія!

dimich99

Цифра 2 -це сама натуральна нафтобаза, відремонтована, обладнання оновлене і купа охорони ( особливо після пожежі літом 2007 року). Звідти  черпають бензин і дизпаливо більшість(якщо не всі) заправки Львівської області. Дуже багато бензовозів WOG. Вас там точно ніхто не чекає і бачити не хоче. Я якраз поряд живу.
Цифра 1 - Дослідний нафтомасло завод - в поганенькому стані, але повірте охорона там є.Точніше права частина зони 1 -це нафтомасло завод, ліва- це  якісь офіси і бувший домотоп.

AHD

Режим харчування порушувати не можна

Bottlehunter_

Бачу, бажаючих небагато. Хто ще надумається - завтра 12:30 буду чекати біля головного входу на Підзамче
Най жиє Гуцулія!

Dido


STALKER

це шо так горіло? Просвітіть мене бо не знаю(((

astrolon

Цитата: STALKER від 26.10.2010 19:57:46
це шо так горіло? Просвітіть мене бо не знаю(((
Горіла нафтобаза влітку 2007 року. Дивись пост вище від dimich99
Життя :::::::::::::::::::45%############## Comlete

289 Гості, 0 Користувачів