ГуглМап суттєво полегшив здобуття інформації про довкілля. Та, на жаль, далеко не всі цікаві місця пофоткані з хорошою роздільною здатністю, кольори не ті та й не завжди можна розібрати що і як на плоских знимках згори. Натомість фото зроблені з Літака мало того що дають менш-більш рельєфне зображення, ще й мають хороший ефект присутності. Сам пам'ятаю як мені помогли фото Параски коли йшов тудою в Майдан. До речі, хто ходить горами, зокрема Бескидами, напевно звертав увагу, як щопівгодини над тими ж самими місцями літають літаки і думав: цікаво, вони мене бачать чи ні. Скажу так: людини звідти не побачиш, максимум дим від полум'я. І літають вони всі справді по тому ж коридору: Львів - Щирець - Меденичі - попри Дрогобич на Параску. Далі пересікає Росохацькі Полонини, полонину Руну і по Закарпаттю в Європу.
Вирішив я викласти свої аеро фото, сподіваюся комусь стануть в нагоді. Також закликаю всіх решта ІТ-шників, що часто літають не жлобитися і викладати свої світлини. Я викладав в основному 1500 на 1000, 75% компресії. Тоді якраз в 250кБ влазилося. Більшої якості не дуже треба, там ітак ніц більше не розбереш.
ПС: Назва фотки відноситься до місцевості яка на ній. Якшо я десь помилився, виправте, будь-ласка.