Друга річниця експлорера!

Автор Stinger, 11.11.2010 14:43:43

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

Stinger

Залишилось не так багато часу до другої річниці форума, тому вважаю за потрібне вже розпочати підготовку до святкування. Прошу висловлювати свої думки та побажання з цього приводу :)

Golem

18 січня виходить в Вівторок. Святкувати будемо напевно після роботи. Питання тілько в Місці. Галицьких Дерунів пропоную не розглядати. Не тому що там було зле, просто аби була якась різноманітність.
Дігери всіх країн єднайтеся!

Roy

Я думаю ніц видумувати тут не треба. Має бути все просто і з комфортом. Вибрати уютний заклад з хорошим розливним пивом, та не з дуже дорогою закускою. Може і Роберт Домс. Бо в Дерунах крім дерунів більше нічого не було, пива хорошого також. Прийшлось вживати свій коньяк, грілку а потім вже пиво.
Тому й для декого святкування на тому не закінчилось.  
А ось і остання моя фотка з святкування річниці експлорера, після того фотоапарат полетів обєктивом в бетон. Діло було вже над ранком.  
Продовжували святкування я і Deadmeat  ;D

Meine Ehre heißt Treue

Golem

Був в новій Пивничці і говорив вчора з Ярославом. Найоптимальніша дата святкування другої річниці відновлення  роботи форуму  виходить 25 січня. Тобто рівно на тиждень пізніше від реальної дати. Зате маємо практично необмежену кількість пива, тру-діггерський підвальчик, лояльну до громади форума адміністрацію. Пропоную 19-30, так як багато хто може бути на роботі.

Як ви на таке дивитеся?
Дігери всіх країн єднайтеся!

inkognito

Дуже навіть позитивно, обома лапами за. Йно треба буде десь гадаю числа 15 зустрітись та обговорити "меню", скластись грошима та поїхати на закупи.
Resistance is futile

Golem

Погоджуюся. Попередня домовленість така - напиватися ніхто не буде :) Також як і минулого року - пиво за мій рахунок :) То ж не так і багато лишається докупити.
Дігери всіх країн єднайтеся!

Roy

Підвальчик класний там, і пиво хороше. Так що запрошуємо на наше свято!
Хто буде, підписуйтесь нижче. :)
Meine Ehre heißt Treue

Korgyk


RedShift

Скажіть точно куди і де? А то мені ще їхати треба з Черва.
Darts matters!

Golem

Значить Так:

Офіційно запрошуємо всіх бажаючих на святкування річниці Explorer.Lviv.Ua яке відбудеться в оновленій і значно збільшеній кнайпі-магазині "ПивНичка" на вул Чайковського десь між гілкою Полтви на проспекті Шевченка і притокою Городоцької що тече по вул Стефаника. Дійство почнесі об 19-30, 25 січня у вівторок. Пиво і до пива за рахунок адміністрації. Решту хто що бажає приносіть з собою. але без фанатизму.

Бажано попередньо зголошуватисі, аби ми не налякалисі :) Фото з минулорічного святкування тут

Дігери всіх країн єднайтеся!

Ростислав


Lesyk

+1  ;)
плювати я хотів на "разгар сессії"  :P

Fenriz


Skip


VeNick

УКРЗАЛІЗНИЦЯ

Lesyk

а буде нова хвиля експло-футболок перед річницею (як минулого року) ?  ::)

Golem

ні, футболок не буде. Хоча це хороша ідея і якшо маєш час цим займатися був би дуже вдячний якби ти створив відповідну тему. Потім зібрав гроші, заніс замовлення, забрав його і роздав футболки. Я, на жаль, не маю часу :( Але можу помагати дистанційно порадами і контактами.

Але якийсь сюрприз все ж таки спробуємо зорганізувати ;)
Дігери всіх країн єднайтеся!

YserL


AHD

+1

Цитата: Lesyk від 13.01.2011 16:03:41
плювати я хотів на "разгар сессії"  :P

Хоч зніме нам напруження  ;D
Режим харчування порушувати не можна

deadmeat

Смерть досить близько щоб можна було не боятися життя...

285 Гості, 0 Користувачів