для любителів постріляти в брюх. лісі (страйкбол, пенбол і тому подібним)

Автор Fenriz, 16.11.2010 00:07:59

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

Fenriz

на днях був на копі зі знайомим і натрапив в лісочку на дуже гарно оформлену територію для любителей постріляти і побігати, майже як в реальних умовах під час війни. Окопи там, бліндажики, всьо як має бути. тільки от що саме цікаве: вирішили втикнутися в їх окопчики і на базу чи не погубили бува чого цікавого, і... ну дуже зацікавила одна знахідка прямо по середині штабу однієї з команд.. спершу то був невеличкий горбик, який в процесі підготовки до ігор перетворили на яму, облаштували по периметру огорожу і всьо таке. грунт - пісок, і в саому центрі штабу, на глибині десь 15 см виявили снаряд в діаметрі десь 250 мм!! і то в місці, де купа людисьок гоцає в войнушки.. цікаво , а чи при захопленні того штабу можуть суперники в якості перемоги влаштувати в ньому пожежу?? якщо так, то наслідки почує не тільки місто Брюховичі, а і напевне весь Львів!

Прохання для тих хто бавиться там сам, чи знає тих, хто там бавиться бути обережним, і якщо місце своїх розвах впізнають, то най повідомлять кого треб адля знешкодження  цієї цяцьки.. всяке ж бо може трапитись..
ось власне кілька фото для орієнтування:

Roy

В Брюхах таких "сюрпризів" повно в землі. А для сучасних любителів пастрілять треба памятати, в яких місцях вони знаходяться. Що такі знахідки там трапляються - це для них має бути очевидним.
Ну і такі знахідки треба добряче закопувати(засипати), і також, нікому не повідомляти, особливо з таких місць...Спокійніше буде.
Meine Ehre heißt Treue

inkognito

  Не можу погодитись - ІМХО про такі "знахідки" треба повідомляти в МНС, вони швидко реагують на це. Особисто так би і зробив як би знайшов "цяцьку" - не хочу потім мати чиєсь життя на совісті. Ну і звісно самому не копати таких речей якщо ти не крутий спеціаліст, Чак Норріс чи Брюс Вілліс  :)
  Але зрештою, то особиста справа кожного. Я так, висловив своє ІМХО
Resistance is futile

347 Гості, 0 Користувачів