Білогорський ліс

Автор Klekit, 30.11.2010 13:03:47

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

Klekit

Може хтось обстежував Білогорський ліс, що між Левандівкою та Білогорщею. У інтернеті зустрічається згадка про те, що енкаведисти здійснювали там свої розстріли
Напр.
http://www.memoria.com.ua/index.php?option=com_content&task=view&id=27&Itemid=30&lang=uk

А у статті на Вікіпедії про учасників "Процесу 59-ти" написано, що розстріляних у травні 1941 року похоронили десь в районі Левандівки.

http://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%9F%D1%80%D0%BE%D1%86%D0%B5%D1%81_59-%D1%82%D0%B8

Очевидно, йдеться про Білогорський ліс. Цікаво, чи по рельєфу місцевості можна було б визначити приблизне місце екзекуцій чи поховань?

Stinger

Можна, з металошукачем все можна :)

explorer

саме у центральній частині бувати не доводилось (думаю надолужити), а от західні та східні краї - суцільна клоака. Хоча з сходу це ще по суті Левандівка, і засраність лісу ще можна пояснити кількістю людей які проживають поряд, та щоденно курсують по маршруту Городоцька-5й-парк-Левандівка, але західний шматок (відокремлений залізничною гілкою) просто гнітюче місце - сміття ще більше, якісь потічки що утворюють то непрохідні болота, то просто мальовничі зелені ставки з берегами сміття. А загалом - досить атмосферне місце щоб там досі когось розстрілювати

yar-79

Там були торфові болота, так що знайти буде тяжко... Сміття там дісно дохрена, з металодетектором нема що робити. Ділянки торфа люди позахоплювали під городи, пообгороджували металевими сітками і активно оброблюють, на незайнятих місцях, або звалище, або очерет вище 2 метрів.

214 Гості, 0 Користувачів