Львів'ян запрошують у підземелля

Автор Golem, 07.12.2010 14:26:13

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

Golem

П Р Е С - А Н О Н С

Львів'ян запрошують у підземелля

В неділю, 12 грудня, о 12:00 Громадська Організація "Підкова" спільно з Львівською міською радою та туроператором "Крилос Ком" (www.vidviday.com.ua) проведуть екскурсію "Підземелля древнього Львова" в рамках проекту "Львів для львів'ян".
Підчас екскурсії можна буде відвідати три найцікавіші львівські підземелля. Це підземелля колишнього костелу Петра і Павла ордену єзуїтів, в якому доступними для огляду є рештки княжих мурів (ХІV ст.), фрески (1741-1742 р.), різьблений алебастровий саркофаг (ХVІІІ ст.). Опісля можна буде завітати до величезних підземних галерей та залів церкви Преображення Господнього. А закінчується екскурсія в Аптеці-музею "Під чорним орлом", в підземеллях якої відтворено кабінет алхіміка.
Екскурсія проводиться Художнім салоном "Равлик" (www.ravlyk-art.com.ua), який бере участь в урядовій програмі відновлення історико-архітектурного середовища міста Львова, закінчив ремонтно-відновлювальні роботи підземель костелу єзуїтів власними коштами для виставкових залів художньої галереї "Равлик". В результаті створено новий екскурсійний об'єкт у Львові.

Запис на екскурсію: Андрій, (032)-260-04-10 (службовий), (063)-628-68-39, (097)-346-38-51, vidviday.com.ua@gmail.com.
Докладніша інформація: http://vidviday.com.ua/excursion/800

Довідка.
   Проект "Львів для львів'ян" проводиться з метою популяризації серед мешканців міста маловідомих туристичних об'єктів Львова. Учасники проекту ознайомляться з новими екскурсійними маршрутами, пам'ятками, музеями, які як правило, залишаються поза основними туристичними шляхами, але є цінними і важливими для формування цілісної картини Львова.
   Організатори сподіваються, що в результаті реалізації проекту мешканці міста будуть з великою пошаною і любов'ю ставитися до Львова, збережуть його культурні та історичні надбання для наступних поколінь.
   Організатори проекту: Львівська міська рада, ГО "Підкова" та Туроператор "Крилос Ком" (www.vidviday.com.ua).

---

Від мене. Якшо в равлику були всі, то решта підземель варті відвідання. Також цікава ілюстрація використання ГО для організацій екскурсій. Не люблю масовок. Але якшо хтось піде з ними і потім викладе фото з тих підземель - буду дуже вдячний!
Дігери всіх країн єднайтеся!

Roy

Можна піти, але так, в якості агента.  :) Зібрати найцікавіші дані з екскурсії.
Цитуватиякий бере участь в урядовій програмі відновлення історико-архітектурного середовища міста Львова
цікаво... 8)
Meine Ehre heißt Treue

John

Загальний вигляд піздемелля церкви Преображення.
Останнє фото - "княжі мури"




268 Гості, 0 Користувачів