Яворівська Сірка, Немирів

Автор inkognito, 21.03.2009 17:10:01

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачі і 2 Гості дивляться цю тему.

inkognito

    Планую поїздку, виявляю потенційних учасників. Як я вже писав Golem'у у пості в "Звіти та Плани --> Інженерні Споруди --> Звіти --> Новояворівська Сірка та Крокуючі Екскаватори" є гарне місце куди можна вибратись, а там ніхто ще не був. Фото лежать на http://picasaweb.google.com.ua/oleg.shewchyk у розділі "Немирівська Сірка", місцезнаходження об'єкту показане на топографічній карті у розділі карти: 1 - власне об'єкт, 2 - "місячне поле", 3 - моє село де є стара хата і ніхто як 10 років не живе, але при потребі можна буде проінсталитись там наніч, на день, на будь-яку частину доби,  поспати, погудіти ітд ітп... "Х" - грибні місця якщо бува кого туди занесе(у місці що найближче до "1" можна набрати чудових лісових глив, ніде таких не купите, "Х" - на Пн-Сх - опеньки, багато. останній "Х" що південніше - білі, польські та маслята" - соррі за офтоп - гриби дуже люблю.

    Спробую конкретизувати тему - планую їхати десь за місяць від today(), звісно за умов супер-погоди,  краще на вихідні субота зраня - неділя увечері із ночівкою в Щеплотах, цікавить хто бажає їхати.

    Для початку погляньте на мою карту, а потому ще й на карту топографічну Яворівського району - призначенням  об'єкту №1 було генерувати перегріту пару котра по теплотрасі гналась на місце №2 - місячне поле, там заганялась під землю і витоплювала сірку котра по другій трубі піднімалась нагору і зливалась у вагонні цистерни, що потому котились на збагачувальний комбінат під Шклом (НовоЯворівськ) і там вже перероблялась.

    Озеро що ви бачите на карті було маленьким потічком річки Завадівки, потому поставили дамбу у два кілометри (на карті видно) і за пару років стало у нас велике озеро. Багато карпів, окуня та щуки. Старожили говорять що є затоплена частина села там, можна це перевірити.

     Власне це озеро і робилось для того, щоб коли на збагачувальному комбінаті вода закінчиться ( у них був запас рівно на годину) швидко качати воду із під Немирова, для чого була побудована насосна станція на протилежному від "Місячного поля" березі, фактично у мому селі.
     
     Багато знаю чого про ці місця, оскільки вуйко моєї мами був начальником відділу постачання "Сірки" більше 15 років до самого її розвалу, а малим сам там лазив на канікулах, що власне у селі і проводив.

      Отож Шановні Пані та Панове, прошу висувати побажання та пропозиції!
     
Resistance is futile

explorer

потенційно +1 якщо буде можливість. На місяць вперед важко щось планувати :(

zelja


Golem

+1 і колеса. Думаю треба буде домовитися за кілька днів перед конкретними вихідними.
Дігери всіх країн єднайтеся!

Golem

Пропоную в неділю 5 квітня проїхатися подивитися на Новоявоірвську Сірку в Районі Немирова, а саме Місячні Ландшафти. Детальніше про цей обєкт тут

Фото з обєкта

Їдемо в неділю зранку моїм автомобілем. Виїзд о 10 годині. По дорозі назад планую заїхати в печери Страдчу, полазити по них всіх.

Їдемо покишо я і інкогніто. Є ше 2-3 місця в машині. Туда-назад вийде 160-180 км. По бензині це 11 літрів, 60грн.

З собою мати: старий брудний одяг, надійне взуття і ліхтарики. Неазйвими будуть і канапки та термос, шоб пообідати на обєкті. Додому вернемося в неділю ввечері
Дігери всіх країн єднайтеся!

inkognito

Resistance is futile

explorer

позитивна ідея. Ще +2 в машину Андрія :)

Golem

Збираємся на кінцевій 7 трамваю на Шевченка. Бути всім без запізднень.
Дігери всіх країн єднайтеся!

explorer

З"їздили чудово :) мої фотографії з короткими коментарями можна переглянути тут: http://explorer.lviv.ua/forum/index.php/topic,260.0.html

285 Гості, 0 Користувачів