Жидачів на завтра, 3 січня

Автор Bottlehunter_, 02.01.2011 15:24:54

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

Bottlehunter_

Набридло святкувати, хочеться кудись поїхати, кістки розімнути!
Пропоную завтра відвідати Жидачів, оглянути целюлозно-паперовий комбінат, котрий, судячи з останніх газетних публікацій, ледве дихає. На більш ніж 100(!) гектарів площі підприємста знайдеться багато цікавого, думаю. Крім того, в Жидачеві можна купити (принаймні, донедавна можна було) кефір в прикольних скляних фляшках, таких, як за Союзу.

Їхати можна з приміського вокзалу, маршрутки ходять часто. Час в дорозі - біля години. Отже, зголошуйтеся!

UPD: зустрічаємось на 8:00 зранку біля Скрині на Городоцькій.
Най жиє Гуцулія!

Lesyk


inkognito

 epic fail, нажаль Інтернет йно увімкнули. Так хтів десь випхатись усі ці дні. Виїхали чи переноситься?
Resistance is futile

Lesyk

пф, вже думав форум у повну кому впав - за вчора 2 дописи, і то в планах, за сьогодні я думав шо взагалі не буде жодного.

так шось я в жосткий оффтоп поліз...

так ось, зібралась делегація у складі йА, Bottlehunter та Той-Ім'я-Котрого-Не-Можна-Згадувати (таке дивне ім"я за за особистим побажанням Того-Ім"я-Котрого-Не-Можна-Згадувати) і вирушили тудить. паперово-целюлозна фабрика робоча, ми прогулялися по окрузі (яка трошка скупувата на дестрої якшо чесно), знайшли "стоянку митного контролю"  ;D , знайшли шось схоже на "портативну конвеєрну ленту" (якийсь причеп, на скільки мені було зрозуміло - використовувався длія завантаженням вугіллям і т.д. у вантажівки) , знайшли маленький склад з вугіллям (пан Енергетик сказали шо то вугілля - нєпацанське недобре,  тому ми ним торби не набивали), обійшли навколо усього підприємства, по місту прогулялися, ну і поїхали додомцю.
(ну то так, якшо коротко і найосновніше)
впринципі гарно прогулялися  :)

250 Гості, 0 Користувачів