Чому наш сайт вчора не працював

Автор Golem, 27.03.2009 11:38:32

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

Golem

Короче була така історія. Вчора десь об 11 годині сайт перестав працювати. Ну я пишу провайдеру, шо, мол, за фігня така. Вони відповідають шо сайт заблоковано не ними і шоб я подзвонив по такому то телефону. Нехай. Дзвоню, на іншому кінці трубки чоловічий голос представляється підполковником, відділ моніторингу інформаційних мереж при СБУ. Каже шо закрив наш сайт у звязку з наявною на ньому інформацією. Ну і каже шо розблокує, коли ми витремо парктично половину всього контенту,в ключаючи Полтву і Цитадель.

Але і я не перший день на світ народився. Кажу шоб назвав статтю чи постанову, згідно з якою діяльність сайту є незаконною. Порнографії, насильства, азкликів до повалення держустрою в діяльності ресурсу нема. В тому шо лазимо по каналізаціям і досліджуємо історію свого міста, а потім викладаємо фото і звіти - нема нічого протизаконного і воно всьо разом навіть на адімнпорушення не тягне.

Він зі мною погоджується, але настоює на свому. Каже шо якшо не витремо або відкриємо новий - матимемо повістку і розмову з ним особисто. Я сказав шо в житті нічого протизаконного не робив (крім фоткання аншого аеропорта :) ) тому боятися його мені нема чого. І шо якшо він не розблокує роботу сайту - буде спочатку стаття в пресі і на кількох інших ресурсах включаючи proUa, а потім - піду напишу заяву в прокуратуру, нехай розбираються чи закриття сайту є законним. Кажу шо журналісти таке люблять, коли інтернет притісняють, тому роздують цю новину до небачених розмірів. Він сказав шоб я не наглів і шо я собі думаю. на цьому розсталися.

Але сайт нині все атки включили :)
Дігери всіх країн єднайтеся!

345 Гості, 0 Користувачів