Бандерівський календар від Пекельного Бульби

Автор Bottlehunter_, 18.01.2011 22:15:14

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

Bottlehunter_

Всьо, більше я газет не читаю. Відкриваєм, наприклад, номер 9(3726) "Сєгодня" ("ниньки" в перекладі на українську) за суботу, 15.01.2011. Маєм черговий опус Олеся Бузини про страшні і криваві різанини за участю УПА. Називається "Негероическая "бандера". На цілий розворот. І, звичайно ж, з фотками зарізаних дітей, як же без того. Стаття присвячена відміні указу Президента про присвоєння Бандері звання Героя України.

Але більше розвеселила і додала оптимізму маленька стаття на 2 сторінці.

Цитувати«В Украине создали «Бандеровский календарь-2011». Его автором называет себя блогер с ником pekelnyi_bulba. Он просит не заказывать у него этот календарь, потому как он не собирался его печатать. Правда, очевидцы говорят, что видели, как этот календарь раздавали на улицах Львова. В нем, к примеру, на страничке «февраль» двое персонажей в форме бойцов УПА стреляют из пушки по вертолету, который вылетает из Межигорья, на апрельской страничке нарисовано, как эти же вояки танком крушат Мавзолей с Ленином и Кремль, в мае маршируют по мосту, который головами поддерживают священники (судя по символам - Московского патриархата), а в ноябре и декабре эти же персонажи расстреливают безоружных людей с портретами Ленина и сталкивают их тела трактором в овраг... Львовские националисты свою причастность к календарю отрицают. Правоохранители говорят, что о календаре пока не слышали, но если там будут найдены признаки разжигания межнациональной розни, блогером может заняться СБУ. По закону, ему грозит до 5 лет тюрьмы».

Мля, я вмер... ;D ;D ;D "Роздавали на вулицях Львова..." "расстреливают безоружных людей с портретами Ленина", сцуко, підстолом, плачу і ридаю ;D ;D ;D І щось тут підозріло часто фігурує Львів...Як то ще наше славнозвісне метро не згадали...

Пекельному Бульбі, за творчістю котрого слідкував і раніше, респект і уважуха. Календар повністю можна подивитись наприклад отут-во.


Най жиє Гуцулія!

inkognito

  Направду не можу ся стримати і не поставити великий та жирний + (міг би за раз ставити більше - обов'язково би це зробив). Тепер знаю, який у мене в офісі календар буде присутній на почесному місці.
 
ЦитуватиВсьо, більше я газет не читаю.
Та йой, перестань. Чи ж не завдяки такій пресі такий гарний допис мав місце. Газети тра читати, навіть ДезІнформатор  :) З другого боку, такі брехливі статті в ґазетах честі нам не роблять, йно суцільний негатив.
ЦитуватиМаєм черговий опус Олеся Бузини про страшні і криваві різанини за участю УПА.
На той бузина, же би вона Олесем була. Користі практично нуль. Але клонуни та провокатори завжди будуть - ну бо без них такій владі як у нас, чесно кажучи, просто не обійтись.
Resistance is futile

Bottlehunter_

Дезінформатор часто читаю, там деколи з'являється (дез)інформація про різні розвалені місця. До речі, знайома журналістка розказувала, що ті "поборники справедливості" не мають в штаті жодного журналіста (офіційно, принаймні ;)).

До речі, про газети. "Газета 2000" регулярно публікує "львівське метро". Якщо би хтось хотів швидко і до печінок ся взлостити, то най купить то видання і хвилин 5-7 почитає.

Ну і раз вже нині день Бульби, то ось свіжий демотиватор. Не судіть строго :)

UPD пізніше: Аво ще один календар. Позаминулорічний

http://pekelnyi-bulba.livejournal.com/287314.html#cutid1
Най жиє Гуцулія!

Golem

Йой, та шо так харитисі з тих ґазет. Є ж їхні відповідники де пишуть що всі жиди світу зговорилисі аби знищити весь простий люд і місія Українців - врятувати Землю він той напасті. Чи про москалів які зараз скуповують Україну щоб потім виселитиь всіх на Сибір.

Назагал то така зараз політика, сварити Українціу. Поставили памятник Сталіну - захід не любить схід бо там одні комуністи. Потім самі ж го і підірвали - схід не любить захід, бо там банедрівці і терористи.

Безумовно Бандера і Шухевич Герої. Але потрібно шукати постаті які обєднують дві України, а не розєднують їх. І будувати Україну разом. А вже потім розбиратися з історією.
Дігери всіх країн єднайтеся!

148 Гості, 1 Користувач