Слухи якими повниться Земля...

Автор Caesar, 19.01.2011 12:10:06

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

Caesar

Усі ми при певних обставинах чули від родичі, знайомих, близьких чи протсо зустрічних людей , що ось колись ми були там і бачили то,але фактів не має... І ці історії підливають палива в вогонь і ти надієшя, що це правда , а як не все то частинка...
В цьому можна спробувати розібратись почитавши матеріали, відвідавши місце , але завжди існує можливість не помітити того що шукав.

В цій темі можна просто "збирати" історії , а можна спробувати підтвердити їх
І рай, і пекло мають свої переваги. У раю чудовий клімат, а в пеклі – вишукане товариство.

Caesar

Уже давно чув історію про танк, що "плаває" в болоті на Гамульцях. РОзказували що н-років ще було видно дуло, а тепер повністю втопився і тільки чекає поки його витягнуть.

І рай, і пекло мають свої переваги. У раю чудовий клімат, а в пеклі – вишукане товариство.

RedShift

- вантажівка з зброєю в Добрячині затоплена німцями
- золота карета в підземеллях розваленного костелу в Белзі


Darts matters!

yar-79

Я раз в Дублянах копав, так там виявляєься ціла церква під землю провалилася!!

Bottlehunter_

Ага, в мене в селі також про церкву втоплену є легенда. І про танк.
Най жиє Гуцулія!

Golem

село Завалля на Хмельниччинію Назва від церкви і походить :) Яка пішла під землю, звісно. Враховуючи що поруч печери - цілком може бути
Дігери всіх країн єднайтеся!

Theslavik

Чув, що на "байкалі", був колись кар'єр, і його так швидко затопило, що величезний екскаватор зостався на його дні

Roy

Цитата: Theslavik від 20.01.2011 14:27:50
Чув, що на "байкалі", був колись кар'єр, і його так швидко затопило, що величезний екскаватор зостався на його дні
То ніби правда, кажуть що котлован за ніч водою наповнився. Ще кажуть що в екскаваторі людина залишилася, але щось в то не віриться.
Meine Ehre heißt Treue

Golem

Про Задорожнє озеро то правда, так воно і було. Чув від багатьох місцевих які там і працювали + на старих картах воно позначене як карєр. Правда на дайверських ресурсах фото чогось конкретного я не найшов, тіко один спеціяльно втоплений запорожець. Вода мутна і глибоко.
Дігери всіх країн єднайтеся!

Roy

Цитата: Golem від 20.01.2011 17:06:20
Про Задорожнє озеро то правда, так воно і було. Чув від багатьох місцевих які там і працювали + на старих картах воно позначене як карєр. Правда на дайверських ресурсах фото чогось конкретного я не найшов, тіко один спеціяльно втоплений запорожець. Вода мутна і глибоко.
Кажуть глибина озера Задорожнього 70 метрів...
Meine Ehre heißt Treue

yar-79

То всьо херня, порівняно з тим що я чув, коли копав біля Раковця! Дід розказав, що йому його мама розповідало, як під землю жидівська корчма провалилася, і там ще декілька років, зпідземлі, лунала музика і співи на жидівські свята:)

Caesar

Повторююсь. Але доблесний хлопака метал хантер розповів що в Брюховчих десь поближче до табору є лруга частина центру звязку з Винник.
І рай, і пекло мають свої переваги. У раю чудовий клімат, а в пеклі – вишукане товариство.

Theslavik



Кажуть, що Винниківському лісі ще до 70-х років був водозабір, там є декілька джерел, і розвалених будівель, ця територія позначена "1" і мені казали, що вона була огороджена, також коли малими ще ганяли на великах по лісі бачили щось на зразок напіврозвалених колодязів в районі позначеними "2" і також на Пасічній  є водонапірна башня 1930-х років
1 Територія колишнього водозабору
2 Імовірне розташування водогону
3 Водонапірна башня поч. 1930-х років
4 вул. Пасічна
5 вул. Медової Печери

Roman_P

about "Zadorozhne" like it is real true . I had conversation with my father in law . He was born in Verbizh village and he can say much more about this event . sory I don't have ukr keyboard .

Roman_P

about "Vinniki forest" . I had conversation with inhabit . He have said me that on this place which is meaned as "Chortovi skeli" in past was place of radiolocation or radio station  . He has showed me connectors for connection cables for this stations .

RedShift

1) В Голосковичах Пе-2 лежить в болоті, разом з двома пілотами.
2) В селі Велике, поблизу Червогнограда, на звірогосподарстві Т-34.
У свій час приїздила група зі Львова і підтвердила наявність в грунті металу до 30 т.
Darts matters!

Romchick

Оживлю стару тему. Некромант я такий бан мені в писок. За досить довгий час існування цієї теми чомусь ніхто не написав про 100% правдиві слухи з самого Львова. А саме
1) Від Цитаделі глибоко під землею, під всіма секретними тунелями проходить величезний в діаметрі транспортний тунель до Яворова. За деякими непідтвердженими даними - до Новоєврейська. По цьому тунелі їздять навіть вантажні автомобілі і можуть їхати навіть танки.
2) Південно-Західний щитовий магістральний колектор глибокого залягання (ПЗК) - не проста каналізація. Насправді це стратегічний секретний військовий об'єкт. У випадку збройного конфлікту спеціальні шлюзи закривають потік води і органічних добрив, розчинених в ній, а по тунелю з танкоремонтного заводу на бойові позиції для оборони аеропорта, станції Скнилів, напевно 5-го парку і Левандувки мали виїжджати таки.
3) Колись мій дід розказував, що підземними тунелями з Цитаделі ходив до Високого замку. Як йому це вдавалося, поки що наука не може дати однозначної відповіді. Але точно пам'ятаю в якому місці він мені показував вхід до тунелю, що вів від Арсеналу до Високого замку. За пиво можу показати звідки можна починати копати.
4) Ще на першому курсі мені в деканаті розповідали, правда не впевнено, про те, що з підземних переходів між корпусами політехніки у випадку надзвичайної ситуації вів тунель в величезне міське сховище під парком Франка. Думаю ось це сховище.
5) Найсвіжіша чутка. Нещодавно її мені розповіли. Але через прогресуючий склероз не можу пригадати хто її розказував. Автор, якщо ти мене чуєш, відізвися!!!! Отже, з управління Львівської залізниці підземним тунелем можна добратися до головного вокзалу.  Напевно, для того, щоб можна було евакуювати управління Львівської залізниці при загрозі.  Я ще думаю, що евакуація мала би проводитись тими вагонами, що стоять в резерві в Брюховичх, і проводитись кудись подалі, наприклад на планету ім. Г. Кірпи десь в системі Наоба.
І ще багато чуток, про які зараз не можу нагадати, наприклад, що з мітлосховищ в підземних переходах можна попасти в секретні бункери.

Stinger

Дещо доповню Ромчіка. Одже про цитадель багато слухів, про тонель в район військової частини за лисою горою інформація має незалежне підтвердження від одноко випадкового клієнта (колись купляв пиво в Пивничці), він ніби викладає на геологічному і бачів навіть як за часів робочої військової частини в той ангар заїзжало по 10 камазів...

Про управління залізниці то перебільшення, моя бабця працювала в управлінні і часто бувала в їхньому бомбосховищі, звісно він там дуже великий і має мінімум 2 запасні виходи у дворах на Гоголя та Листопадового чину...

Також я читав в історичних згадках про Львів, в легендах і просто від людей про дві печери на знесінні, тобто на кайзері, чи то були печери чи може ходи, невідомо...

Alter

Від одного київського кулєги чув про бомбік біля вокзалу на 4 тишщчи народу. То в сторону підзамче, по лівій стороні, метрів 200-300 від вокзалу.
Нема нічого більш вічного за те, що обмотане синьою ізолентою.

YserL


304 Гості, 0 Користувачів