БАРС на Яворівському полігоні

Автор Caesar, 31.01.2011 15:30:54

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

Caesar

    Деталі можна почитати у цій темі. Дату остаточно не визначено, можливо ця субота 05.02.2011, а можливо - через тиждень 12.02.2001.
Також майте наувазі, що їдемо машинами тому треба організовуватись в групи.
   Уточнення будуть згодом.
    Inkognito
І рай, і пекло мають свої переваги. У раю чудовий клімат, а в пеклі – вишукане товариство.

Roy

Я був в тих краях, зокрема в селі Фійна та Майдан. В Майдані є відпочинковий комплекс від ДПА (колись Чарівні озера). Гарні ліси там.
Так от, думаю доцільніше їхати зі сторони Брюхович (одзнозначно на авто), як зачасту колись робив, минати село Дубровицю, і їхати далі, як на Немирів. В Гуглерсі гарно видніється дорога, котра буде по праву сторону. Можливо бетонка, яка чітко показана на кілометрівці. Або ж повернути до Папірні, навпроти повороту на Майдан, де є ніби подібна дорога, згідно карти.
На вилазку +1, але краще через тиждень, на наступні вихідні.
Meine Ehre heißt Treue

Lesyk


Skip


US5WEO

Заманливо. +1. Через тиждень було б люкс.

AHD

Режим харчування порушувати не можна

Stinger

+1, але через тиждень я працюю :(

inkognito

Цитата: stinger від 31.01.2011 19:32:42
+1, але через тиждень я працюю :(

мож візьми відгул? чи просто звільнись  :)
Resistance is futile

axizep

Slavko

YserL


zelja


Bottlehunter_

Не хочу портити вам настрій, але Барс на Яворівському полігоні навряд чи є. Можливо помиляюся, але якщо глянути на карту, видно, що ще один український Барс має бути на Закарпатті. Решту об'єктів позначені швидше всього правильно, доказом того слова білоруських та німецьких кулєг.
Най жиє Гуцулія!

Caesar

2 Bottlehunter
Знаєш, на сараї теж писало *** , а там насправді дрова)))
Дядьків білорусів і німців там не було  і нас не було так що тре це виправити. І тоді ми точно скажемо є чи не є)
І рай, і пекло мають свої переваги. У раю чудовий клімат, а в пеклі – вишукане товариство.

Roy

Нехай мене простять ті німці та білоруси!
Здалось мені, що лінія близько Жешува і Тарнова безпідставно обривається. Кароч, я продовжив її так як треба  ;D
Meine Ehre heißt Treue

YserL

Як ми всі бачили випромінювачі направлені у 4 сторони під прамими кутами?! отже кожна станція звязані із 4 сусідніми

onyx

А то часом мова не про цей http://ostap-lviv.livejournal.com/102693.html барс йде? Якщо нє, то можна його координати?

inkognito

ЦитуватиНе хочу портити вам настрій, але Барс на Яворівському полігоні навряд чи є. Можливо помиляюся, але якщо глянути на карту, видно, що ще один український Барс має бути на Закарпатті. Решту об'єктів позначені швидше всього правильно, доказом того слова білоруських та німецьких кулєг.

  Та нічого дядьку, ніяк не спаскудиш - бо не вийде  :) БАРС-102 таки є на Яворівському полігоні.  Скажи, ти уважно читав це посилання, що я давав в основній темі?  А БАРС на Закарпутті, є - недобудований, на Полонині-Руні. У нас навіть відти звіт є.  А ще дозволю си процитувати нашого забугрового колєгу Нadsz'a, великого знавця БАРСів. Ось його повідомлення:

Hello Golem,Inkognito and everybody,
I have fresh news about 102 site. Appr. 25,5km NW of Lviv
50° 00' 53"
23° 46' 11"
Unfortunately the GE resolution not the best there,so I need your confirm.Are these coordinates correct?Have you ever been there?

Достатньо співставити факти і висновок намалюється сам-собою. Додам ще, що ця точка - найвище місце в околиці, ідеально підходить для розміщення антен (хоча для тропосферного зв'язку, то і не так критично)

ЦитуватиА то часом мова не про цей http://ostap-lviv.livejournal.com/102693.html барс йде? Якщо нє, то можна його координати?

  Здається цей, але моя інформація взята відси, після його була пропарсана топографічна карта та гугловська.
  Курде, тут ніхто не читає основної теми чи що? Координати Hadsz'a вище, мої - в основній темі ( 50° 0'54.15"N х 23°46'9.93"E - то для лінивих  :) ). Бачимо, же практично збігаються, враховуючи гуглівську та візуальну похибку.
Resistance is futile

Roy

Цікаво так, на Вікімапії на це місце вказується що це БАРС. Редаговане 13 місяців тому. Значить правда.
З цікавого, коло села Фійна, є якісь печери. Позначено поряд.
Meine Ehre heißt Treue

inkognito

 Дістатись можна так (здибано туво), карта нижче:

ЦитуватиТак, щоб ніхто не заблудився, ось Вам карта з коротким описом заїзду на Яворівський полігон з боку села Дубровиця.
2 маршрути:
1й: Точка 1 на карті (Розвилка в селі Бірки як їхати з Брюхович: якщо з Брюхович, то на розвилці прямо, якщо їхати з боку розвилки за Рясним (на карті точка 1а), то на ліво.
Точка 2 (просто орієнтир - поворот на Ясниська). Від точки 2 постійно прямо. Проїжджаємо село, далі буде спуск в лісі, він там один, знову село, проїжджаємо село - розвилка - точка 3 на карті, на розвилці на ліво - село Дубровиця, в селі поворот на ліво (точка 4, здається перший асвальтований поворот вліво). Далі постійно прямо по головній і втикаєтесь в КПП. (Точка 5)
2й: Від точки 1а (Розвилка за Рясним) прямо на Страдч (точка 2а просто орієнтир - Страдч), за Страдчом - Івано-Франкове , в Івано-Франковому на точці 3а - поворот вправо, попри озера і через ліс виїжджаємо до розвилки (точка 3). Далі прямо і як по маршруту 1.

А для скептиків (щодо допуску на полігон) ще єдна цитата:

ЦитуватиПривіт Михалич!!! Їхати приблизно 45-50 км, дорога як до Крехівського монастиря, зі Львова можна через Брюховичі або через Рясне-2. В одному з населених пунктів (не пригадую назву)поворот вліво (буде деревяний вказівник "Яворівський якийсь там парк") 3 км до шлакбауму, де стоїть постовий і нікого не пускає на територію полігону, треба гарно привітатись :D , закинути 3-5 грн :oops: і шлакбаум відкривається.

Зауважу, що дописи на форумі за липень минулого року, а не сивої давнини  :)
Resistance is futile

Drusja

>>>>>>>>>> Не довіряй нікому <<<<<<<<<<

274 Гості, 0 Користувачів