Недобудована лікарня, Червоноград

Автор Bottlehunter_, 06.02.2011 22:01:47

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

Bottlehunter_

Похмуру недобудову ми з Лесиком мали приємність відвідати 6 лютого. Недобудовану лікарню на березі Бугу називають "Колізей". Не знаю що тому причина. Це місце в Червонограді має дуже погану славу, там часто траплялися самогубства. вбивства і згвалтування. Енергетика місця відповідна. Стрьомне і нехороше місце, не ходіть туди!

Нижче два посилання на сюжети місцевого "15 каналу" про Колізей.

http://www.chervonograd.net/index.php/2009-03-17-13-25-38/600--lr-

http://www.chervonograd.net/index.php/2009-03-17-13-25-38/109-lr













Дамба біля Бугу. На горизонті видно терикон збагачувальної фабрики































Най жиє Гуцулія!

linuxoid

Колізей - це недобудовий лікарняний комплекс збудований на початку 90-х заводом "Зміна". Коли йшло будівництво я ходив в другий клас, моя школа якраз проти цих недобудов, тому багато перерв і ми бігали спостерігати за процесом будівництва, а коли будова зупинилась ми бігали туди прогулювати уроки ::), навіть були випадки, що там дописували домашні завдання. Будівництво йшло дуже швидко - буквально за рік було збудовано те, що на фото та жилий мікрорайон неподалік. Після акціонування власності заводу даний комплекс був проданий невідомо кому, та так проданий, що досі власника невідомо. Жилому мікрорайону пощастило більше - декілька років тому там все добудували і навіть будують нові будинки.

Сумнозвісна слава прийшла до колізею майже одразу після зупинки ,будівництва. Охорона звалила разом з бригадами робочих. Після першого самогобуства ми з класом бігали дивитись на мозги розмазані по бетону коло бічного входу в колізей.
Один з найстрашніших випадків був це коли знайшли тіло дівчини. Її цілу ніч катували і гвалтували причому один з нелюдів, що зробив це був рідний брат жертви.

Будівля коло колізею (та що висока) - це крематорій (я не знаю чи це іменно повинен був бути крематорій, але так його називають).

Коло колізею є озеро, котре називають нето лебединим, нето лягушатником. Це озеро з'явилось на місці вибірки кам'яного вугілля, котра просіла.

Bottlehunter

ЦитуватиНа превеликий жаль, вже вкотре і вкотре мусимо повідомляти про трагічний випадок, що трапився на території недобудованої поліклініки у Червонограді, прозваної у народі "Колізеєм". Цього разу із верхнього поверху споруди впала п'ятнадцятирічна учениця загальноосвітньої школи номер 9. Шансів вижити після падіння в неї, вочевидь, не було.

Взято з Червоноградського порталу.
Обов'язково подивіться відеосюжет місцевого каналу, що є на цій сторінці.
Най жиє Гуцулія!

Bottlehunter

Мітинги молоді в Червонограді з вимогами закрити Колізей дали свої плоди. Зокрема, привернули увагу найбільших українських ЗМІ і надали широкого розголосу проблемі. І, я вважаю, дуже правильно зробили.

Нещодавно в будівлі сяк-так закрили входи, а влітку має відбутися аукціон з продажу Колізею.

На 6 квітня запланований мітинг у Львові, як дізнаюся коли саме і де - відпишуся.

Стаття в "Кореспонденті".
Відеосюжет на НТН
Най жиє Гуцулія!

Bottlehunter



Виявляється, ще один Колізей зі схожою історією є в Кіровограді. Це - великий недобудований палац піонерів, що стоїть в центрі міста. Недобудова обросла численними легендами і страшилками, ось, наприклад, з Урбантріпу:

Цитувати

Недостроенный Дворец Пионеров, а в народе просто «Колизей» ещё с давних времён облюбован гопниками и неформалами, которые и выдумывают эти легенды. Почти каждый угол имеет своё имя и свои мифы: «комната глюков», «галерея висельников», «купол самоубийц»... Названия говорят сами за себя. В действительности, творится на объекте много всякой фигни: драки, гоп-стоп, употребление наркотиков, но что самое страшное: умопомрачительное количество самоубийств.

Существует миф, что где-то в подвалах Колизея есть таинственный люк, ведущий в подземный лабиринт. Куда ведут его бесконечные коридоры – никто не знает, ибо оттуда ещё никто не возвращался живым... Бытует поверье, что в подземном лабиринте есть проход в огромный зал, где живут сатанисты. Раз в месяц они ночью выходят на поверхность и приносят в жертву разных животных, в комнате под названием «арена». Некоторых людей, попавших в их зал сектанты убивают на месте, а некоторых гипнотизируют, заставляя их в ближайшем времени распрощаться с жизнью, повесившись в «галерее висельников», или прыгая с «купола самоубийц».


І ще одна колоритна страшилка

Кировоградский Колизей: сатанинские зрелища, з місцевої газети. Ужоснах!

Най жиє Гуцулія!

:-)

Цитата: Bottlehunter від 05.09.2014 12:10:08


Виявляється, ще один Колізей зі схожою історією є в Кіровограді. Це - великий недобудований палац піонерів, що стоїть в центрі міста. Недобудова обросла численними легендами і страшилками, ось, наприклад, з Урбантріпу:
Пропоную бахнути із місцевими страшидлами. Колись в КГ ночував, нічьо так виглядає.
Декольтем своїм мене манила.

/bin/bash

До думок про назву: Порожні вікна на першому фото в темі трохи нагадують римський Колізей.
Історії досить моторошні.

Electri4king

почали його вже активно розбирати (фото весняні)











Кажуть, що найприємніша втома, коли ноги болять після тренувань в залі. Але ні, все-таки найприємніша втома, коли вони болять після прогулянок новими містами.

234 Гості, 0 Користувачів