Оброшино (Пустомитівський р-н)

Автор Mary Lu Vay, 08.02.2011 23:14:09

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

Mary Lu Vay

В  суботу нам нічого було робити, і ми вирішили чкурнути кудись за львів...не далеко, так чисто погуляти, місцем нашої прогулянки стало Оброшино. як  виявляється там теж багато цікавинок 
Першим нам під руку попався інститут...точніше це напевне якась кафедра його, чи щось типу того, бо лекційних аудиторій там не було)))
Рясне - сплошна локація)))

Mary Lu Vay

Архів нагадував фільм жахів...вікна розбиті, вітер, гіляки в вікні документи і папери різні літають від сквозняків по кімнаті, скриплять ржаві завіси вікон, риплять двері, тиша, довкола нікого ще й сутінки...таке враження ніби ззаду хтось зараз підійде і рубане тебе бензопилою...або встромить сокиру в плечі  ;D ;D ;D

Судячи по фото дірки в стелі, хтось лазив на дах...але ми не стали ризикувати...

Двері то вибили а робота роботою...навідь години прийому вказані 8)
Рясне - сплошна локація)))

still

Є тут також дуже гарний старовинний палац з господарським двором та мальовничим парком. Недавно тут була бібліотека, зараз все закиното, вхід у підвал був не закритий.

explorer

Закотились сьогодні у ліс біля Оброшино. Трохи проїхавши вздовж колії, потрапили на одноіменну станцію. Маштаб як для станції, що стоїть серед лісу (населені пункти трохи віддалені) досить серйозний: кілька колій, довгий перон, монументальний пішохідний міст. Єдині зустрінуті там люди були жителями кількох будинків, що стоять при станції, і чиї собаки счиняють купу галасу. Але мова, власне, не про романтику пустих перонів у лісі, а про те, що довкола невеличкого станційного будинку на пристойній площі розкидані як мінімум 4 вентшахти.

Далі фото:
1. Міст
2. ВШ
3. Ще одна
4. На задньому плані ще дві
5. Тре повернутись подьоргати
6. Розклад на закинутій половині станційного будинку (судячи з дати розкладу, нещодавно закинутій, чи закритій на ремонт).
7. Чудеса логістики (знайдено у лісі).


Пастор

Під цими люками є дві цистерни, можливо сховище ПММ. Доступу від цієї кімнатки до чогось цікавішого немає.

Олесь

Їдучи на один з об'єктів зійшов в Оброшино, і відразуж звернув увагу на вентшахти розкидані по периметру перону. (потім ціж шахти побачив у вас на сайті) Вияснив, що під станцією Оброшено (під будівлею а також під територією навколо будівлі) розміщений довоєннй бункер на 2 абож можливо і на 3 рівнях.Бункер бетонний і сухий. На першомі рівні розміщені дизель генератори виходи яких є в сусідніх шахтах (фото нижче). Також на цьому рівні розміщені комутаторна, розподільчі щити, трансформатори а також обладнання залізничної станції. Вхід в бункер є з приміщення станції, з механічного відділення.

Вентшахта зліва на першому плані.

На задньому плані зліва видно 2 і 3 вентшахти. В них виведено вихлопи дизельгенераторів.


Вентшахта №3 з виходами труб дизельгенераторів.


Вентшахта №4 (поряд з колією)


Вентшахта №5 за будівлею.


Центральна вентиляційна шахта. (Мабуть ще пропустив якісь, одну або дві)


А сюдою можна попасти на 1 рівень бункера, якщо звісно не спечешся (напруга там висока)


Такеж обладнання розміщене на 1 рівні бункера. (резервна точка управління рухом поїздів)


Ключі від бункера зберігає механік.
Хто має більше інформації по бункеру, допишіть.
Добрим словом і пістолетом ви можете домогтися набагато більшого, ніж одним тільки добрим словом. - Аль Капоне

Пастор

Вже 2 літа марно намагався туди дістатись. За будівлею станції, ближче до лісу, є міцна колись, але вже облуплена та понищена часом наклонка. Під нею йдуть сходи до іржавих гермодверей без ручок. Найнижча зліва зловила мертвого клина(або просто прив'язана до чогось з середини).

226 Гості, 0 Користувачів