Проблеми з реєстарцією

Автор Golem, 31.03.2009 17:44:47

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

Golem

Деякі користувачі шо хотіли б зареєстурватися скаржаться на то. шо не видно ключового слова.

Не будемо вникати в причини чого в одних виджно а в інших ні. В кого є пробелми з реєстарцією - пишіть на ryshtun@gmail.com присилайте логін і я вас зареєструю. Про шо ви будете повідомлені за адресою, з якої прийшов лист.
Дігери всіх країн єднайтеся!

Golem

Короче забрали ми ту картинку взагалі. так шо порблем з реєстрацією бути не повинно. Тепер головне слідкувати шоб боти не повалили.
Дігери всіх країн єднайтеся!

inkognito

    Здається вже повалили...Останній зареєстрований користувач -  kesenasikacusa Я собі чуть язика не звернув поки вимовив... Шось мені ботом пахне (прошу на мене не ображатись якщо це не бот, а таки реальна людина) або дописувач із Литви, Латвії чи Естонії  :)
Resistance is futile

Golem

:) Він ше не активував запису. так шо нашкодити ітак не зможе :)
Дігери всіх країн єднайтеся!

explorer

все просто: неактивовані через мило користувачі будуть видалятись раз на місяць-два.. без активації нічого написати неможливо, і то ніяких незручностей не створює

inkognito

а статистику форуму це не спаскудить?
Resistance is futile

explorer

я б за то не переживав
1. статистика - річ допоміжна. І зовсім не факт, що на неї то вплине.
2. користувачі які не можуть зареєструватись через проблему з картинкою важливіші за любу статистику.
3. на абсолютну кількість користувачів це не впливає, оскількі ліві облікові записи будуть видалятись.
4. реєстрація через особисте звернення до адміністраторів це нонсенс на який мало хто піде.
5. картинка це класно, але тоді, коли вона працює :)

inkognito

Resistance is futile

Golem

З іншого боку в нас ресурс некомерційний і основна мета його існування - дати можливість поспілкуватися зацікавленим людям. Це означає шо:

- Кількість переглядів не має жодного значення
- Користувачі потрібні тільки ті, які будуть щось писати.

Особисто я не схвалюю всіх тих, хто зареєструвався тільки для того, шоб десь сернути під чиїмось повідомленням, навіть не читаючи шо було перед тим. Хочеш писати - будь добрий перечитай перед тим то всьо, шо було написано для тебе. І переважно після цього бажання писати часто відпадає.

Відповідно, людина яка дійсно є зацікавленою і якій то дійсно потрібно не поліниться і зареєструється через адміністратора. Бо вона має намір не ситуативно відписати шось, навіть не перечитавши всієї теми, а довго "жити" на форумі.

Далі. Якшо ми абсолютно не зацікавлені в ситуативних переглядах, то і розділи та теми потрібно офрмувати так, шоб було зручно тим хто постійно сидить на форумі, а не тим, хто випадково зайшов по сцилці з аськи і не може вдуплитися шо до чого. І починає розпинатися і писати гнівні повідомлення адміністраторам, шо їм ніц не ясно. Ми не заробляємо гроші на відвідуваності - тому робити все треба так, як нам зручно. І так і робитимемо.

Дігери всіх країн єднайтеся!

explorer

трохи пофіксані Login.ukrainian-utf8.php & Register.php щоб в нас таки можна було зареєструватись: глючна картинка замінена елементарним питанням.

295 Гості, 0 Користувачів