Ностальгія моментами

Автор inkognito, 17.03.2011 22:28:13

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

inkognito

    Не хочу пистати тутка "пропоную ту пхати всяку фігню, же викликає у вас позитивні (можливо і негативні) ностальгіческі емоції" - але по суті то так і є. Нинька погода за вікном офісу збіглась із моїм настроєм, а на то потрапило відео (кепське, 360 прогресивне) котре давно хтів переглянути проте не мав нагоди. Отож зустрічайте метрів -->  Мертвий Півень - Холодно (1998)

  З.І. 1: Може хто має у кращій якості? Був би дуже!
  З.І. 2: Прошу дописувати за мнов при наявності наснаги та бажання
  З.І. 3: Як хто згадає тут про лОС кОЛОРАДОЗ - певно особисто покусаю  :)

  А тепер:



 
Resistance is futile

Roy

А я час від часу згадую передачу "Територія А", її незмінну ведучу Анжеліку Рудницьку та представлені відеокліпи українських виконавців. Попри певну їхню наївність, від тих кліпів віє якоюсь добротою та загальною незаангажованістю. Така собі машина часу, дає змогу відчути ті романтичні часи.  :)
Колись, будучи школяром "тащився" від гурту Конгрес.
Ось 2 кліпи, "Тобі", "Я один":



Маю альбом Конгресу, кого зацікавить, поділюся.

Meine Ehre heißt Treue

astrolon

Хто старшішіший той має пам"ятати цього дідуся
Життя :::::::::::::::::::45%############## Comlete

Bottlehunter_

В мене особисто викликає ностальгію український рок 90-х. Музика, яка робилася не так заради грошей, як заради самої музики, бо грошей тоді ніхто і не мав. Особливо хочеться виділити старий добрий Скрябін, перші альбоми і кліпи Зайковського. Коли Кузьма, Шура і Рой грали разом, виходила справжня, небрехлива, сумна і пронизилива музика, що, по-моєму, дуже точно відтворювала картину емоційного світу молодих людей того часу. Дуже схоже на Depeche Mode i The Cure. Та і яка ще музика може бути, коли в країні бардак, роботи нема, жерти нема що, все розвалюється і рушиться, а за кілька кілометрів починається сита і весела Європа. Її, здається, можна побачити, якщо вилізти на теплий та просмолений дах дев'ятиповерхівки в Новояворівську. І польське радіо там ловить дуже добре...
Пісні "Я добрий" та "Маленька зимна пташка", "Примітивні" та "Змучений" і ще багато, здається, написані не 15 років тому, а сьогодні і йдеться в них чомусь про нас із вами і про наше сьогоднішнє життя...
Особливо хочеться виділити ранні кліпи - ТРУУУ індастріал, знімалися, очевидно, на Сірці Новояворівській. Їх можна познаходити, якісь, на Ютубі, якісь Фкантактє. А можна скачати повністю тут http://www.ex.ua/view/2643301

Отже, пані та панове, зріз культури ранніх 90-х, сумні та романтичні, почесні експлорери, чийого концерту, на жаль, ніколи не побачимо, група, чиї кліпи завжди дивлюся, як прийду до хати п'яний - Скрябін до Вашої уваги!







Най жиє Гуцулія!

yar-79


Roy

А хто пам'ятає йойо манію кінця девяностих?  ;)
Знайшов та зісканував в себе ностальгічний буклетик.





Пам'ятаю, як вивчали всі прийоми, колисочка мені найважче виходила. Зате трилисник на ура, можна було ще ним прекрасно по зубам попадати. Якраз напрямок потрібний))

Були 3 види йойо: Super, Professional, Galaxy. Акційний Galaxy можна було знайти під кришечкою, проте в деяких магазинах його можна було купити за 10 гривень. Пили колу-фанту-спрайт - надіялися знайти його, і таки знаходили.



Meine Ehre heißt Treue

STALKER

Згадувати звичайно є що-це і музика і фільми і предмети побуту(радіоелектроніка зокрема) і іграшки.Всього не перерахуєш. Отож на перший момент я кидаю ось таке-згадуємо,як колись цікаво було з тим всім панькатися, аудіо і відеокасети були на вагу золота, а відіки і аудіоплеєри коштували великі гроші ;D

Golem

Старий Скрябін пре однозначно. Ось відео 93 року, в чорних польський шкіряних куртках, шапці-гандонці і щирим ще не пропитим голосом :) Аж сльозу пустив дивлячись


А його срачку на сцені хто памятає?
Дігери всіх країн єднайтеся!

Ioan85


Roy

Практично вся добірка кліпів з програми ТЕРИТОРІЇ А - http://www.youtube.com/playlist?list=UU6oZi0YxLFCfZfg0wLBDOrw

Ех...ностальгія  :)
Meine Ehre heißt Treue

STALKER

Шановні формучани! Напевно багато хто памятає ось таку передачу-"Школа Пані Діанни". Програма виходила на ТК Міст( попередник телеканалу СТБ у Львові. 32 ТВК). Отож зараз коротенький шматочок. Маю цілу відеокасету з цими передачами, записану з ефіру. 195 хвилин касети. Планую повністю відцифрувати її. Оцифровка даного фрагменту моя власна.

Bottlehunter

Ще одне відео з "Території А". Чесно, думав кліп не зберігся) А він аво є!

Най жиє Гуцулія!

Bottlehunter

Тепер я знаю, під кого "косив" гурт Скрябін на початках. Знайомтесі, польський гурт "Lady pank"


Най жиє Гуцулія!

STALKER

Lady Pank-одна з моїх улюблених польських груп. Та й Кузьма у своїй книжці " Я, Паштет і армія" описував, як він їздив на концерт цеї групи у тоді ще Ленінград десь у 86-89 роках орієнтовно. :)

linuxoid

Стефку, дуже дякую, класна група. Не чув їх раніше, чомусь.

Indigo

Нещодавно в мережу залили ще один ностальгійний, рартитений та маловідомий кліп з Території "А". Відео для Експлоерра цікаве тим, що частину зйомок провели на задньому дворі палацу Потоцьких (там, де почали свого часу роботу метробудівці Львова). І от власне Півні тут стоять на залишках монстра - машини, яка і була тут для викопування тунелю для підземки (я про це дізнався зі слів очевидця ;). Якшо уважно дивитись, то можна впізнати будівлі палаців Мистецтв та Потоцьких позаду Півнів.
Enjoy!

YserL

Zyxel U-336S, добротний модем за 520$ 99 Року випуску.

Цікаве екранування корпусу напиленням металу.?

Якісна тайванська збірка:


Більше фото

Driver

 Кавалок невиданого кліпу на пісню "В очах". Бачити кліпи Скрябіна 20-ти річної давності - це як повертатися в дитинство де все просто, безтурботно і до дорослості ше пів мільйона років...

Одінь окуляри з фіолєтовим шклом так легше стіну пробивати чолом.

m.risorius

"ану ти пригадай чи пам'ятаєш час, як хмари літали і тільки для нас."
ще один спогад з дитинства, в якому чимале місце займала музика скрябіна) цікавим є те, що в реверсі жіночий вокал виявляється голосом софії ротару, де вона виконує пісню володі івасюка "балада про мальви".

trois! douze! merde!

Driver

Одінь окуляри з фіолєтовим шклом так легше стіну пробивати чолом.

231 Гості, 0 Користувачів