Новояворівськ, трикотажна фабрика

Автор Bottlehunter_, 19.03.2011 20:03:48

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

Bottlehunter_

Сьогодні був в Новояворівську, оглянув великий закинутий завод. Не маю жодних ідей щодо того, яке там могло бути виробництво, але всередині дуже красиво! Чотири стихії - бетон, іржаві залізяки, вода і болото під ногами творять разом невимовне видовище. На жаль, знайти план міста, щоб позначити на ньому споруду мені не вдалося, вікімапія в тому районі теж дає дуже погане зображення. Треба знайти вокзал, стати до нього спиною  - і от ВОНО. Комплекс будівель, схоже, не охороняється, зі сторони міста по периметру території розміщені діючі гаражі та автостоянки з охороною.

Всі цехи сполучені між собою темними і заболоченими коридорами, я добру годину блукав всередині, а коли вийшов назовні, виявилося, що великий кусок якось залишився поза моєю увагою.





Територія заводу зустрічає очеретом, болотом та загрузлим в ньому екскаватором.









Всередині цехів





































Най жиє Гуцулія!

Lesyk

Були там у двадцятих числах липня йА, Roy, Romchik, Bottlehunter (в той самий день, коли ми відвідали крокуючі екскаватори). Погода була какацька - ішов противний дрібний дощ, було прохолодно. Нам було потрібно пройти через досить високі зарості трави, а вони були мокрі і холодні. Я вже навіть не говорю про ймовірність зустріти чупакабру (дощ, мокра трава, я у фіолетових штанях - чупакабра маст бі - інфа 100%).  Якось пробравшись через зарості мокрої трави, які просто КИШІЛИ чупакабрами (ніхто їх не побачив, але то надто мудрий звір шоб показуватися жертві перед нападом). Але нападу на нашу скромну компанію так і не сталося з невідомих мені причин.
Проникнувши вже до споруди Рой з Ромчиком почали фотографувати, Боттлхантер шукав відкриті сходи на верхні поверхи, я просто лежав на трубі над рівнем води. Представники охорони а також представники малодосліджених чупакабр не проявляли власної присутності (ну, підозрілі шорохи я чув, тим не менше face2face ми так і не зустрілися). Після оглядин трансорматорної ми пішли до великих приміщень, а одному з них стояли запаковані котушки з тонкими білими нитками. Одну з таких котушок я прийнявся розплутувати (ритуал накладання невидимого захисту від чупакабр, 57 level). Ботлхантер знайшов сходи, якими можна було піднятися на останній поверх (дверні пройоми на кожен поверх були заварені металевими прутами, на останньому поверсі була дірка). У ту дірку я просточився без жодних проблем, іншим було трошка складніше (добре бути необ'ємним). На останньому поверссі були залишки усіляких пристроїв, а також вееееелллииииииитттеееееенської вентиляції. Десь через годину досліджень ми вирішили покинути дане місце, я на той час обряд накладання захисного закляття уже завершив. Вилазячи з тамтої дірки у Ромчика випала пачка сигарет і опинилася поверхом нижче, звідки її дістати він вже не міг (антитютюнове закляття подіяло на 100500%, я навіть не очікував такого результату).
Ми ще трошки пройшлися першим поверхом, побачили дивні резервуари з джалізовими містками, на яких можна було б зняти продовження до голівудького хвільму про Робіна Гуда ("Робін Гуд - реінкарнація, 21 століття" наприклад).
Так як на мені було захисне античукабряче закляття - чупакабри на мене не нападали, троє інших дослідникв ішли поряд зі мною, тому нікого з нас не було впольовано. Крім Стіві. Жаль Стіві. R.I.P. Він був чудовим уявним другом.
Вийшовш за межі території ми пішли до Черепашки (Ромчикольот), а вже вона нас повезла до наступних пригод.

Просимо Роя і Ромчика викласти нарешті фото, ібо мені бракує нової аватарки вконтакті.
Lot of love,
Лесик та його уявні друзі.

Romchick

Викладаю свої фотки, які чомусь дуже нагадують фотографії в першому пості.











Залізобетонний ліс, в якому, можливо, водиться чупакабра


Необ'ємний Lesyk проходить через диру в ґратах






Вентилятори


Сталагміти


Серйозний пацан дослідник


А це Лесик "пасе" чупакабру. Чи може просто від неї ховається


Черепашка в лопухах :)


Решта фотокарток 

Roy

Сиділа чупакабра - думку гадала, зашити всіх вона забажала
Моток за моточком, прядок за прядочком, подумаєш, налякати нас захотіла.
Мотала, вертілась, крізь ікла дивилась, напитись крові свіжої їй хотілось.
Але не вийшло паскудній мерзоті, молоді життя обірвати,
Замоталась бідненька і впала тихенько.
Три злісні удари, три впевнені рухи, та й не стало її, Чупакабри нашої муки.


(с) Roy  ;D


Першим побачив Чупакабру Ботлхантер - закрився назад у шафі


Ми з Ромчиком сиділи у вентиляційний трубі, і чекали того моменту коли вона забереться геть

А фотопарат мій сам фоткав. Ось що:




Лесик мав захист. Треба було розмотувати нитку


Вона душила..




Але, на щастя і долю цілі залишились.

З.І. Жарти жартами, але ми там і половини території не оглянули, настільки фабрика ВЕЛИКА. Я б ще раз туди поїхав.


Meine Ehre heißt Treue

Bottlehunter

Недобудована Трикотажна фабрика в Новояворівську в неділю таки відкрила нам свої секрети. Частину. Чимало ще залишилося на наступні рази. Але про все по порядку.

Зібралася зранку біля Янівського маленька та ніразу незапальна кумпанія: Alter, Цезар, Lesyk, Hel_2, ZED, Mary, Romchick і на додачу ще Фляшкохантер. Без проблем доїхали до Новояворівська, десантувалися біля пам'ятника і рушили в напрямку вокзалу. Нечисленні перехожі дуже дивувалися, зобачивши нас, специфічно (як на неділю і в Новояворівську) одягнутих і озброєних різним спорядженням. Один дядько навіть йшов довший час назирці, аж поки Альтер не почав його фоткати.

Користуючись нагодою, хочу подякувади Друсі за рації. Вони нам реально допомагали. Крім тих випадків, коли Цезар і Альтер, обидвоє маючи в кишені по рації, звалювали кудись в темінь широких цехів.

Спочатку ми оглянули новий об'єкт - недобудований молокозавод. Від нього, власне, майже нічого і не залишилося. Але "майже" компенсує величезна бетонна труба. Всередині неї зробилося ціле озерце, замерзле. Хто мав бажання, скористався нагодою походити по воді.







Насип, де колись була залізниця, де-не-де з-під гравію визирають дерев'яні просмолені шпали. Зправа діюча залізнична гілка, зліва - залізобетонні залишки молокозаводу.



Далі по дорозі трапилися два бетонні підземелля, ймовірно - водосховища. В одне з них, пересохле, ми з Альтером спустилися за допомогою шнурка. Піднімалися ж по різному, я з допомогою друзів, що мене витягували і з порваними до арматурини штанами. Альтер самостійно і без матеріальних втрат.









Далі була вже трикотажна фабрика. З протягами всередині, і тривожним собачим гавкотом навколо. Ми спочатку поводили себе дуже тихо, сподівалися на зустріч з охороною. Але коли вже піднялися на четвертий поверх і залізли всередину через вузеньку дірку в гратах, то посміливішали і потрохи розтікалися по всій території. Звідти на третій поверх можна спуститися по залишках конвейєра, що віддалено нагадує драбину. На жаль, ніяких законсервованих верстатів, про які була недостовірна інформація, там не виявилося. Всюди були залишки величезної вентиляції, будівельне сміття, залишки вікон і дверей.
На поверх нижче спускалися вже по шнурку. Мушу сказати, нічог складного тут нема, найбільший клопіт - як потім добути шнурок назад.
З другого на перший поверх вели вже звичайні сходи, яких ми раніше якось не помітили.



















Лесик з оновленим інтерфейсом голови. Можна сказати, версія 2.2. Така ж балакуча, в довгому поході трохи замахує.









Поки що все. Друга частина, про Шкло, екскаватори, болотяні дороги, ожину і стару церкву буде трохи згодом і в іншій темі. З нетерпінням чекаю на фотки і враження від решти учасників. Ще раз дякую всім за чудову компанію! Направду було з ким край боронити!

Обговорення, нагадаю, отут.
Най жиє Гуцулія!

ZED

Теж додам трохи наших фото:

Шайтан труба




Файні дзюрки


На розвідку


Кавалок молокозаводу


Власне, сабж


Купальні








Вам на який поверх? ;D




Вам труба...


... і вам...


... і вам труба.


Всім труба! ;D


Ну і як же ж без весняного фотофапа?









222 Гості, 0 Користувачів