Безкоштовно зроблю новий банер в шапку

Автор mxa, 04.04.2009 14:01:48

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

mxa

Готовий зробити нормальний банер. Але маю для початку почути побажання адміністрації і учасників форуму що там має бути. Зроблю простенький але нормально "вставляємий" в загальний дизайн форуму.

Golem

Ууууу, супер. дякую.

Моя позиція така, шо банер не повинен мати привязки ні до діггерства, ні до Індастріалу чи ше чогось подібного. Я б швидше це все назвав Краєзнавство під певним кутом. також в палнах змінити диазйн на більш сірий, треба просто скін занйти відповідний. Це треба врахувати при виборі кольорової теми банеру.
Дігери всіх країн єднайтеся!

mxa

Хм... тоді немає сенсу робити банер, поки не знайдемо нормальний шаблон для форуму.
Якщо хочите робити під краєзнавство, то краще сірі тони взагалі не використовувати. Тоді краще брати зелений та голубий, кольори рослин та неба. Все залежить від того в яку сторону хочите розвивати форум: чи то дігерство, чи то більш "широкого" плану. Відповідно і колір тре підбирати. Якщо хочите спілкуватись на багато різних тем, то кольори мають бути більш світліші,  інакше багато хто піде з форуму виключно через дизайн, і зроблять це підсвідомо. А для дігерів темнота не є проблемою.

Перед вирішенням проблеми, тре її сформулювати, інакше толку не буде.

Chuhaystur

А може всетаки шось ближче до діггерства?  Я розумію, шо тут це далеко не основна тема, але просто недавно заходив не сайт київської дігг-команди "тріада"? то знаєте, прикольно воно в них виглядає, навіть дуже :o
Бачиш: в них тут зовсім інший світ..кажуть, в них тут правда на обід.

inkognito

    Лазив на Тріади, чесно кажучи ніц не сподобалось (а заодно авторизація прямо із завантаженням сайту), дизайн якийсь темний, готичний чи що...Занадто темно ІМХО, форум не працює. Направду, що відтти сподобалось це шрифт. Як на мене тутка ніц міняти не треба, все гарно і приємно. І бачу, що explorer банер поправив, зачот.
    Що мене турбує, так це мала кількість відвідувачів = тра дійсно хоча б гарно мета-теги прописати і зайнятись банальною розруткою. А так би хтілось внизу побачити рекорд не 27 юзерів 13 березня, а на порядок більше кожного буднього дня - і думаю це не проблема, готовий жертвувати для цього принаймі своїм робочим часом яко мінімум!
Resistance is futile

zelja

Цитата: Chuhaystur від 08.04.2009 21:33:13
заходив не сайт київської дігг-команди "тріада"?
Лінк в студію!  :)

zelja

Повністю згідний з inkognitto  :)
І на рахунок розкрутки тре шось думати вкого які пропозиції ?

inkognito

Resistance is futile

zelja

е не той форум не в порівняння з нашим шось в ньго дуже "стьомна" схема кольрів

inkognito

Просто ми добрі та гречні, шануєм і шануємся, Неньку любим і поважаєм, не хамимо
Resistance is futile

mxa

Ужасний дизайн: стиль не витриманий, місце на сайті використовується взагалі нераціонально, ні одного кольору в дизайні (це ж тре таке зробити), тільки банери виділяються на сторінці, так ніби це і є основне у їхньму сайті.

403 Гості, 0 Користувачів