Нова індастспоруда на Городоцькій

Автор Dengon, 05.04.2009 19:10:09

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

Dengon

Поруч із усім відомим бомбарем біля МЕТРА (-О) було знайдено нову споруду, ще неописану та недосліджену на цьому сайті. Зовнішньо цей будинок



нагадує теплостанцію, але відсутність великих промислових споруд наводить на думку про те, що це є об'єкт війського призначення. Недалеко був знайдений і таємний вхід:



Після завершення технічних вимірів та досліджень ми провели мінімальне відсвяткування:


inkognito

   Від місцевих поступила секретна інформація, що насправді це не котельня - а вдало замаскований режимний об'єкт по збагаченню урану та виробництву плутонію для потреб оборонного комплексу. Мабуть, відси постачались радіоактивні елементи для інсталяцій СОТОНИ у ракетних шахтах Західної України, та й не тільки - уранову руду сюди привозили не те, що із степів України, а навіть із Кавказу та Дальнього Сходу. От як працюють у нас, всім у приклад!

   Після закриття у 1991 році, фабрика була переобладнана у заклад по виробництву повітряних кульок і презервативів - всім відомо, що випромінювання має сперміцидну дію (вбиває сперматозоїди[зрештою не тілько їх]), тому була досягнута грандіозна економія коштів за рахунок відмови від дорогих сперміцидних сполук Західного (себто Китайського) виробництва за рахунок опромінення виробів наведеною радіацією елементів конструкції та залишків реакторів зокрема.

   Економічно виробництво підсилюється за рахунок орендної плати провайдерів стільникового зв'язку, що окупували комин своєю апаратурою. Місцеві також згадували про секретний підземний хід від цієї фабрики до бОМІБКА, що коло МЕТРО(-А) - виробництво опромінених презерватиів є і було стратегічним напрямком діяльності Міністерства Оборони України, тому цінні кадри мусіли бути збережені будь-якою ціною! Учнів ці майстри за собою не залишили, що можливо вказує на діяльність певної секретної організації (особисто думаю, що тут замішаний Дохтор Зло)

   Зараз завод виробляє повітрятні кульки, але по словам одного із місцевих (колишній працівник фабрики): "можєт бить переобладнан у завод по віробніцтву отруйніх и раідоактівних речовін буквально за пару годін".

   Тобто шановне Панство у разі нападу на нас внеземного агресора - із Марсу чи скажімо із Альфи-Центавра, славетне місто Львів буде надійно захищене від посягань інопланетних гостів, що висадились у районі Зимної Води чи Рясного (Рясне-2 в т.ч).  Мушу згадати, що стратегічна зброя "Льоня-Космос" не може бути застосована тут по двох причинах:
     
       1) критичні руйнації, 100% зараження території, дисфункція реальності;
       2) по наказу Головнокомандуючого, нашого всіма обожнюваного гаранта.ua (нік на bizarre.ua - "Bee-Master") - має обороняти столицю;
       3) інші причини;


   Ходять чутки про аналогічні заводи навколо Львова, але не багатьом смертним довелось їх побачити! - більшість поверталась із вилазок із явними ознаками brain washing, тому закликаю Вас (заради Вашої ж  безпеки) ніколи не займатись дослідженнями подібних об'єктів!!!

     З.І. Trust no one!!!
 
Resistance is futile

Golem

А на трубі знаходяться вдало замасковані під антени мобільного звязку вловлювачі космічної радіації, яку акумулюють і використовують для перетворення звичайного грунту - в радіоактивне паливо з подальшим використанням в космічних кораблях. Адже відомо, шо ніщо так добре не прискорює космічний корабель, як рідне випромінювання, шо нестримно тягне його до зірок, з яких повстало.
Дігери всіх країн єднайтеся!

SOC

Років з 5 тому єдиним рухомим предметом там був тренажер для пітбуля(чомусь здалось, саме для нього, а не для вівчарки) - підвішене колесо.
  А ще чув погрози російських футбольних хуліганів набити морди нашим, зустріч призначали "біля львівського метро".
Я не тормоз- я повільний газ

keey

Цитата: SOC від 22.05.2009 23:18:27
Років з 5 тому єдиним рухомим предметом там був тренажер для пітбуля(чомусь здалось, саме для нього, а не для вівчарки) - підвішене колесо.
 
А пітбуль там дійсно був. Жив разом із сторожом, котрий і виходив пса (після собачих боїв напевне, бо був страшно порваний).

Akella

головне шо ракурс фото з "поляною" вдало підібраний,ковбаса змахує на нарізаний х...й    ;D
Akell me nice!

368 Гості, 0 Користувачів