Чорнобиль!!!

Автор Firebiker, 29.03.2011 00:42:21

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

Firebiker

Хто би хотів поїхати в Чонрнобиль, але без екскурсії, і без того всього шо пропонують за 2000 грн в неті???? В кого які ідеї???

Lesyk

ідея номер раз:
почитати Конституцію України і зрозуміти що це є незаконно - тому не радив би в такому усе-доступному місці обговорювати такі речі.
Цитата з ресурсу Захід.нет:
Через дірки до клондайків радіації

Утім, не лише через КПП потрапляють до Чорнобильської зони візитери. Щороку міліція ловить все більше непроханих гостей та складає протоколи за незаконне перебування. «Це не самих порушників стало більше, просто міліція працює краще. – Чи то жартує, чи говорить серйозно начальник Центру громадських зв'язків УМВС України в Київській області Микола Жукович. - Починаючи з 2007 року, ми склали 300 протоколів, 2008 - уже 350, впродовж 2009 – кількість зросла до п'ятисот. Найчастіше  наші працівники затримують там людей, які намагаються знайти якісь коштовності, реліквії чи просто металобрухт, немало «нелегалів» збирають ягоди, гриби, ловлять рибу чи полюють. Незалежно від того, що саме людина пробувала винести з зони відчуження – це радіоактивно забруднений матеріал, тому настає кримінальна відповідальність. Найчастіше пояснюють, що втрапили туди випадково – йшли по лісі, побачили дірку в колючому дроті, от і пролізли». Міліція ж відстежує порушників на автівках, конях та власних двох. Постійно змінюють маршрути. Але неможливо встежити за кожною діркою, яку винахідливі шукачі пригод на наступний день можуть зробити вже в іншому місці.

Roy

Бажання то є добре  :) Відкинемо поки в сторону закони та офіційність.
"Сирим", тобто непідготовленим в зону йти є доволі небезпечно. Раджу почитати це
Meine Ehre heißt Treue

linuxoid

В зоні відчуження є місця де рівень радіації безпечний, а є й такі де радіація валить десятками ренген на годину, от в такому місці якраз добре превал робити)))

Caesar

Firebiker зрозумій що ніхто з форуму не піде з тобою , бо ніхто тебе не знає, не знає як ти поводишся в походах і взагалі чого від тебе чекати)

імхо, щоб туди пхатись потрібно йти своєю звязкою з людьми з якими уже ходив по горах і бував в неодній попі.

Читай нет і буде тобі світло!
І рай, і пекло мають свої переваги. У раю чудовий клімат, а в пеклі – вишукане товариство.

Firebiker

Шановний Цезар! Мене на цьому форумі знає Едуард... спитай його. я просто спитав у кого які думки на цю тему. То краще як поїхати екскурсією?

Drako

Як на мене, то краще поїхати з екскурсією, оцінити ситуацію.., а вже потім якщо виникне бажання їхати нелегально.

inkognito

Панство, а ви читали у нас наступні речі?:

1) це;
2) вото;
3) а ще

ну а головне  ОСЬ ЦЕ
Гадаю, там багацько інформації котра дуже допомогла б вам у ваших міркуваннях  :)
Уважніше читайте форум шановний топікстартер.
Resistance is futile

Lesyk

Цитата: Firebiker від 29.03.2011 12:59:27
Мене на цьому форумі знає Едуард... спитай його.
для того щоб подібні речі робити треба бути добре знайомими, а не мати якихось там спільних знайомих (не знаю чи Цезар знає Еда) - як вже казалось треба з тою людиною не в одній "дупі" побувати.

Цитата: Firebiker від 29.03.2011 12:59:27
То краще як поїхати екскурсією?
я особисто з абсолютно незнайомою людиною в подібну вилазку не попхався б.
треба знати що від кого очікувати...
хочеш - їдь екскурсією (я б не поїхав - дорого), можна анлегал - тим більше в нас на форумі описаний маршрут як туди вже їздили.

Firebiker

Я так зрозумів з ваших міркувань, то ви думаєте, що я маняк... ну нехай, це ваше право на думку... І ще я розумію, що тему закрито...

Lesyk

Діло не в тому що тебе хтось боїться, діло в тому що тебе ніхто не знає - а на "кримінал" з незнайомими не ідуть.

Firebiker

тему закрито!!!

inkognito

Цитуватитему закрито!!!

А чорта з два закрито! Тема може вважатись закритою, якщо:

А) Топікстартер не полінився тицьнути внизу кнопку "Заблокувати тему";
Б) Те саме зроблять -- > Модератори  або Адміністратори

Бачимо, що жодна із вищеперелічених умов виконана не була, тому тема аж ніяк не заблокована. Я цілком погоджуюсь із сентенціями, що виклав вище Лесик - і то є правда чиста, ображатись не варто, і ба навіть глупо.  Натомість Пан реагує як не цілком врівноважена особа. Ми відкриті для усіх, але від себе додам:

Хто сказав, що UNIX не user-friendly система? Вона просто вміє вибирати друзів!

Resistance is futile

Firebiker

До речі в чора слухав по радіо роксі, що тепер екскурсія  Чорнобиль активніше ведеться, тепер коштує то задоволення 800 грн. Це вже не такі великі гроші! За те які враження получим...

Alter

Та ти ж тему вже закрив! ;D ;D ;D
Нема нічого більш вічного за те, що обмотане синьою ізолентою.

Roy

Я б поїхав екскурсією. Хочу поставити крапку в епопеї з Чорнобилем, для себе. Чорнобиль відкрив для себе ще у 6 класі, і замість того щоб читати підручники по шкільному матеріалу, пропадав в бібліотеках, і перечитував все наявне по темі. Першою прочитав книгу Ю.Щербака, ну далі пішло поїхало, книги, статті, журнали, фотографії...
Коротше, сформувався уявний образ в голові, про покинуте місто, станцію, села, і про це явище загалом. Тепер лише хочу на коротку мить відчути ту атмосферу, побачити її, проникнутися нею.
Не хочу робити фото, відео - надивився цього вдосталь, не цікаво. Хочу лише це раз побачити, чим віртуально "хворів" довгий час.
Meine Ehre heißt Treue

zelja


Firebiker

То як???? Ризикнем зганяти туди???

Alter

Якщо легально, і за 800 ре, то є реальна причина подумати. 2 Firebiker. Перевір інформацію про офіційний варіант і виклади сюди, будь ласка.
Нема нічого більш вічного за те, що обмотане синьою ізолентою.

Roy

Та, теперішня ціна в районі 100-105 баксів. Шо тут думати, поїхали, пора вже, поки трубу не спиляли. :)
Є вже поки троє бажаючих, формуємо групу. Також слід обрати фірму, або групу людей котра планує екскурсії. Можливо вийде вклинитись в якусь групу, скажімо колишніх мешканців. Це вийде ще дешевше. Займіться хтось цим, бо в мене поки з часом напряг. Пошукайте варіанти.

До прикладу, перше по списку, з гугла - http://www.tour2kiev.com.ua/ua/chernobyl_main.html
Meine Ehre heißt Treue

224 Гості, 0 Користувачів