В Стрий на Поливаний понеділок

Автор Bottlehunter_, 19.04.2011 23:49:22

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

Bottlehunter_

Пропоную в найближчий понеділок, 25 квітня відвідати Стрий. Деякі індустріальні об'єкти міста вже описані в нас на форумі. Але цікавого там дуже багато: сам залізничний вокзал, пішохідний міст над ним, локомотивне депо, закинута споруда за ним, вагоноремонтний завод, закинуте щось відразу за мостом дорогою на Дрогобич (http://wikimapia.org/#lat=49.2525824&lon=23.8270068&z=16&l=37&m=b), розвалини військового містечка, ще якісь розвалини біля парку, стара військова частина, сам парк, місцями дикий, як джунглі (справжній Стрийський парк, а не львівська підробка ;) ), хлібокомбінат, зруйнований повінню міст на річці Стрий. Там же можна влаштувати пікнік в честь свята. Ще можна погуляти старою частиною міста, позаглядати до під'їздів, оглянути колишню стрийську тюрму, зробити групове фото на веб-камеру з кочовими закарпатськими циганами. А ще в Стрию є багацько бомбосховищ. І він має справжній Дух Міста, що притаманно далеко не кожному місту Галичини.

Не знаю, які з цих об'єктів доступні, які не дуже. І впевнений, що ще багато чого можна додати до цього списку. Прохання до експлорерів, що живуть в Стрию, трохи роз'яснити ситуацію.

Я буду добиратися поїздом Івано-Франквськ - Стрий, він прибуває орієнтовно о 9 годині зранку. Буду радий, якщо колєги зі Львова доберуться приблизно на той самий час. Зі Львова часто їздять маршрутки з головного вокзалу (сідати краще біля Скрині на Городоцькій) і є ще електричка з приміського, не знаю точний час відправлення. До речі, час добирання електричкою і маршруткою не дуже відрізняється.

Отже, буду чекати о 9:15 в понеділок, 25.04.2011 біля головного входу до залізничного вокзалу м. Стрий. Буду, як завжди, з журналом "Огоньок" ;) Приєднуйтесь.
Най жиє Гуцулія!

inkognito

 у нас здається кавалок якось матрацу на понеділок плянується, тому мну точно не буде.
Resistance is futile

Dima_Bear

а може десь пізніше Середа-четвер?

repero4ok

Якщо випаде можливість то буду.)))
А місто дійсно цікаве.
мене нема.миші з'їли

goom

Можливо перенести на вівторок?

Bottlehunter_

То хтось буде в понеділок?якщо ні,то я б краще в гори пішов,ніж самому по розвалинах шастати
Най жиє Гуцулія!

Lesyk


Helena_linda

Якщо не має ризику попасти у відділок, то я скоріше всього буду із вами, давно хотіла побачити ці обєкти)))...

Lesyk

Цитата: Helena_linda від 23.04.2011 21:31:44
Якщо не має ризику попасти у відділок, то я скоріше всього буду із вами, давно хотіла побачити ці обєкти)))...
У Пані Хелени є якісь власні рахунки щодо вкраїнських стражів правопорядку?

Bottlehunter_

На рахунок міліції не знаю, але на мою думку, маршрут трохи недівчачий: присутні високі паркани, колючий дріт, злі собаки.
Най жиє Гуцулія!

:-)

Декольтем своїм мене манила.

420 Гості, 0 Користувачів