F*uck-Парк(а також Завод Іскра)

Автор Yuriy, 12.04.2009 16:31:26

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

Fenriz

так, місцеві шпацерували напролом крізь нього на свої кукуруудзяні поля)

inkognito

Цитуватиа чому fuck-park ?
Аборигени тому що так звуть це місце. А на тих самих диванах власне fuck практикують  :)

ЦитуватиВсім плюсики:) Крім малолєток, ще зустріли людей на території?
Дякую дуже. Тілько малолєток та чуваків, котрі апаратуру стільникового зв'язку монтували у шафи (ну і дачників шо на свої поля валили, 2-3 штуки  :) ). ааа, ще пса виділи.
Resistance is futile

SOC

Фак парк тому що там на стіні залу так написано(графіті це називати не тягне). При чому саме fAck. Чи це людина була неграмотна, чи мала на увазі щось інше(хоча що там ще мати на увазі). До речі, минулої неділі ви взагалі могли там натрапити на кількох снорків!!!  Тільки 2 з них  загризли (умовно) по 10 і 11 чол відповідно ;D а всього їх було не менше 5. Якщо ж вам вдалось би їх перемогти- трофейну голову(протигаз) можна було обміняти в прямокутному резервуарі в низині під поворотом ж/д. (була airsoft гра по темі сталкера).
Я не тормоз- я повільний газ

Golem

Дігери всіх країн єднайтеся!

Dexter

гарний звіт +
Цитата: SOC від 08.09.2009 23:00:38
Фак парк тому що там на стіні залу так написано(графіті це називати не тягне). При чому саме fAck. Чи це людина була неграмотна, чи мала на увазі щось інше(хоча що там ще мати на увазі). До речі, минулої неділі ви взагалі могли там натрапити на кількох снорків!!!  Тільки 2 з них  загризли (умовно) по 10 і 11 чол відповідно ;D а всього їх було не менше 5. Якщо ж вам вдалось би їх перемогти- трофейну голову(протигаз) можна було обміняти в прямокутному резервуарі в низині під поворотом ж/д. (була airsoft гра по темі сталкера).
давненько ти там був надпис давно вже запалювали.там тепер можна побачити різні графіті (але в основному малюють криворукі) їх там велика маса всюди навіть в таких місцях до яких нереально добратися(ну зивичайно якшо в тебе руки не 3 метрові=))

inkognito

ЦитуватиФак парк тому що там на стіні залу так написано(графіті це називати не тягне). При чому саме fAck. Чи це людина була неграмотна, чи мала на увазі щось інше(хоча що там ще мати на увазі).

Фак-парк тому, що так на стіні написано? А якшо я напишу на стіні Fun Park --> Fuck Park одразу Фан Парком стане? Надпис на стіні це не причина, а наслідок  :)  А як би ти усі мої фото із вилазки на пікасі переглянув, то міг би зауважити, що надпис ще є і доволі незле читається. Фото додаю нижче.
Resistance is futile

Golem

Колись в парку Франка було написано Happy Fucker і великий смайл, хоча оригінально мало бути Happy Bucker, просто хтось потер кілька рисок.
Дігери всіх країн єднайтеся!

Dexter

ну це ж умовна назва.кому як подобається.хтось назива ТЕЦ(1-3)хтось фак парк.

inkognito

    Мені чомусь здається, що то власне не ТЕЦ (надто мале приміщення). Усі ми знаємо де знаходяться ТЕЦ-1 & ТЕЦ-2, відповідно виникла думка, що ТЕЦ-3 могла бути тут, недалеко фак-парку. Цікаво було б сторожа знайти і запитати його, але його ми таки не знайшли...
Resistance is futile

Dexter

От сьогодні получив досить гарні фото з найвищої труби в фак парку.
Автор:Коля

Dexter


Dexter

Невийде хлопаки я сам туда не раз лазив,але є така штучка як антени мобільного зв"язку які є дуже шкідливими.такшо ліпше зїздіть на Сірку в Яворові і залізьте на тамту трубу=)))Вона старіша зато антен нема=)

YserL

Найшкідливіші антени радіорелейного звязку (каструлі такі)(30 Ггц), напрвлені секторні антени теж трохи дайюьб. Наступний раз коли буду на вишці візьму датчик СВЧ і радіовипромінювання, в мене реагує за 3 см до телефона.

Golem

Молодці однозначно. на рахунок антен - треба берегтися. Обслуговуючий персонал завжди їх відключає перед підйомом на вежу. Бо шкідливо. Так шо не треба тим нехтувати.
Дігери всіх країн єднайтеся!

Коля

не спрю коли туда залазиш стає так хреново ппц  :-[
мене цілий день башка боліла...але там краєвид афігений=)

Dexter

   Охорона заводу не дуже бушує за те що хтось лізе на трубу..але зразу й кажуть щоб після того сходити до лікаря на перевірку=(

:-)

Це мала бути ТЦ (ТеплоЦентраль), а не ТЕЦ (ТеплоЕлектроЦентраль) - там немає приміщення для машзалу - турбіни з генераторами.

Люди посвячені називають її:
- ТЦ "Південна";
- котельня "Кінескоп" - названа тут "старою котельнею";
- ЛАЗівська котельня - оце та де порізали вже встановлені котли, і яка недобудована.

Там мав бути потужний енергокомплекс, зв'язаний із ТЕЦ-1 і ТЕЦ-2. І він зв'язаний, але не потужний, і не комплекс. :-[
А ці квадратні будівлі - це все баки води мали бути.
Декольтем своїм мене манила.

STALKER

Отож зустрілися ми в неділю о 13.00 біля торговогоо центру "Зубра".  Були присутні: Bottlehunter, Dexter, Marichka, я і мій  один знайомий. Пішли в напрямі на обєкт. Всім ставлю плюси в карму-прогулялися дуже файно, наробили купу фоток. Як я ще раз підмічу-саме з цього обєкту в мене і почалося таке більш конкретніше зацікавлення подібного роду спорудами. Так що я дуже радий, що пройшовся по тих місцях-згадав собі трошки, як все починалося :). Стосовно обєкту: все потрохи валиться, ніц нового там не зявляється.
Далі фотки:

















































Повна версія тут

P.S. може у когось завлялися чим постаріші фотки даного місця? Був би дуже радий подивитися як воно хоч приблизно було. Особливо цікавлять фотки котлів, ті що були в будівлі з бетонними стовпами.

Bottlehunter

Встидно сі признавати, але я на такому боянному об'єкті, котрим, без сумніву, є Фак-парк, ні разу до того не був. Він мені сі сподобав, не зважаючи навіть на то, шо я моцно порізав руку, коли відкривав флєшку вина до дерева методом послідовних ударів дном обб стовбур. Бо не було штопора. Фляшка сі розбила, шкло розрізало ми долоню, я сумно полизав троха алкогольний червоний сніг і придумав си купити портативний штопор. Але нічо. Рука зажила ги на псови, а спогади про файну прогулянку в колі друзів сі лишили. Як і знимки, котрі будут нижче.

Був мороз і сонце, я б навіть згадав вірш їдного москальського пуета, але не буду. Нема чого пропагувати, тим більше, Жадана ніхто не перевершив ще. Труба котельні моцно диміла в львівшьке небо, і то було направду красиво.





Заходимо в порожні цехи. Ніби нічо цікавого, але ЯК можна назвати ТАКЕ нецікавим???











Так, то про нас, на жаль...



Місцевий Стоунхендж. Так його обізвав Сталкер.







Марічка позує невідомому фотографу



Йдемо надвір. Дерева позгиналися під вагою льоду на гілках



Нас же зацікавили бетонні коробки. З єдиним входом, через невелику круглу дірку :D

Декстер ін:



Декстер аут:



Марічка аут. Виставляти на загальний огляд "Марічка ін" мені не дозволила професійна етика ;)



Всередині бетонних квадратів непогані графіті. І ковзанка.

















Погнали далі. На теплотрасу теж можна влізти. Як і на місток над колишньою колією. Ну і що, що немає драбинки? Серце Експлорера б'ється всередині кожного з нас, а на лівому плечі сидит чортик, котрий шепче на вухо:"Залізь туда!"

















З цього даху видно аж 13 труб різних котелень та заводів!













Най жиє Гуцулія!

STALKER

Колись там точно цікавіше було. В тому корпусі де стоять бетонні стовпи з кільцями ще можна було видертися на 2 поверх. Там воно не дуже сильно було рухане. Запах будматеріалів там ще навіть був у повітрі. А з другого поверху можна було випертися на третій. Мене там вже не було, але казали, що воно ще менше рухане. Ну і врешті-решт зтретього поверху можна було випертися на дах. Відповідно з даху відкривалися досить гарні пейзажі. Так що я туди ще не раз піду- і щоб полазити і файних фоток наробити, а то завалиться воно все  до дідька. На мою скромну думку-обєкт дуже фотогенічний в любу погоду.
Якось при нагоді скину фото з другого поверху, фото з даху будівлі де стовпи бетонні стоять.

224 Гості, 0 Користувачів