Кулібін в селі "Острів"

Автор zelja, 29.04.2011 20:23:31

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

zelja

Сьогодні побував в Тернопільській Області з містером Gribkoff777 ,вот ми їхали ми по селі і тут опана таке побачити... я спочатку подумав що то якась станція... но підїхавши ближче виявилося що це месьний енштей вирішив звязатися з зеленими чоловічками  ;D.
Кароче люди коментуйте







gribkoff777

Що тут каментувать? У вуйка з-під файного міста Тернополя ТАРІЛКОМАНІЯ... Або в нього ALF жиє, з Мельмаком онлайн постійно.

Ось тут воно, по центру...
"Peace is that brief glorious moment in history when everybody stands around reloading." T. Jefferson

inkognito

ЦитуватиЩо тут каментувать? У вуйка з-під файного міста Тернополя ТАРІЛКОМАНІЯ... Або в нього ALF жиє, з Мельмаком онлайн постійно.

 Може той чувак із "молодої каманди" Льоні-Космоса? Повний пакет НТВ? Мож кард-шарінгом займається у промисловому маштабі?  :)
 Дякую, гарні та цікаві фото!
 У фокусі тарілки стоїт якась матьора головка, а над нею  НЕX фігня, що схожа на тактичний ліхтарик. Шо воно є?
 До-речі, велика тарілка куди дивиться? Зафіксована жорстко землі чи має якийсь привід(обертання, догори/вниз)?
Resistance is futile

zelja

ЦитуватиЗафіксована жорстко землі чи має якийсь привід(обертання, догори/вниз)?
це не відомо ??? на фотках не видно
додаю збільшіні версії




Dido

Є різновид вар"яціїї, що називається радіоаматорство (я сам на це хворію ;)). Вони проводять зв"язки з собі подібними на різних частотах - від 1.8МГц до 24ГГц. Одною із різновидністю вар"яції є проведення зв"зків через Місяць, використовуючи його як пасивний ретранслятор. При таких зв"язках використовуються або тарілки, або антенні решітки. Скоріше всього там і  живе такий фанат EME - QSO, як це  у нас зветься.
П.С. До речі, я не єдиний радіоаматор на Експлорері  ::)


inkognito

ЦитуватиЄ різновид вар"яціїї, що називається радіоаматорство (я сам на це хворію ;)). Вони проводять зв"язки з собі подібними на різних частотах - від 1.8МГц до 24ГГц. Одною із різновидністю вар"яції є проведення зв"зків через Місяць, використовуючи його як пасивний ретранслятор. При таких зв"язках використовуються або тарілки, або антенні решітки. Скоріше всього там і  живе такий фанат EME - QSO, як це  у нас зветься.
П.С. До речі, я не єдиний радіоаматор на Експлорері  ::).

 Давно знаємо і усіма кінцівками підтримуємо. Було б гарно колись написати звіт із Вашої станції. А паралельно звук записати! Було б гарно, цікаво та пізнавально!
Цитувати
Скоріше всього там і  живе такий фанат EME - QSO, як це  у нас зветься.
Може й так, але як на мене фото вказують на  як мінімум кустарне виробництво тарілок
Resistance is futile

Dido

Радіоаматори для підтвердження зв"язку обмінюються QSL- картками це і є звіт. Бувають дуже гарні. зісканую, і з задоволенням скину па Пікасу ( це займе трохи часу). Такох займуся записом цікавих зв"язків (це такожз скоро не буде, соррі  :))
Ось одна для прикладу, довоєнна, з радіостанції Львівської політехніки.

516 Гості, 0 Користувачів