Гвинтокрил над Львовом 12-13... травня

Автор dimich99, 13.05.2011 09:09:10

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

dimich99

Які цілі? Враховуючи скурпульозність  і намотування кругів по пару раз думаю що це щось типу Google Earth. Наскільки знаю міста для хорошої деталізації не супутником фоткаються а аерофотозйомкою.

Skip

Вертоліт AS355N бельгійської компанії «Heli and Co» літатиме над м. Львовом з 28 липня по 7 серпня. Як пояснив в.о. директора департаменту «Євро-2012» Богдан Манзяк, такі польоти здійснюватимуться над всіма містами України, що прийматимуть Чемпіонат Європи з футболу у 2012 році.

Окрім того, виконком надав дозвіл Академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного на проведення польотів вертольота над м. Львовом для здійснення аерофотозйомки. Такі польоти здійснюватимуться 12 і 13 травня з 10.00 до 18.00 вертольотом Ми-8 МТ. Буде проводитися аерофотозйомка панорами міста, історичних пам'яток та академії.

Джерело

Stinger

На Володимира Великого також залітав кілька разів :)

linuxoid

Цитата: stinger від 13.05.2011 23:50:00
На Володимира Великого також залітав кілька разів :)
Ми-8Т - десантна модифікація, ніби. Я на ньому літав віртуально, звісно)

Mike555


VeNick

сьогодні я його бачив над Склозаводом по вул Шевченка 60 в районі 10:00, а че на днях він кружляв над автонавантажувачем
УКРЗАЛІЗНИЦЯ

Drako


пенсіонер

вертоліт проводив дійсно фотозйомку, чому знято рампу - на Львів літали в перерві між плановими стрибками з парашутом на Яворівському полігоні. Чому довго кружляли над деякими районами - при заході чи взльоті літака з аеропорту, диспечер вказує іншому ЛА район очікування. (так 12-го майже 30 хв. прийшлось кружляти над Винниками).

Sunkatalano

Сьогодні близько 12:50 вже інший вертоліт довгий час кружляв над пр.Шевченка і прилеглими до нього вуличками...

Mike555

Вибачаюсь за некропостинг,але хтось замітив вертоліт,що намотував круги над Шевченківським районом в середу після 21.00 ?
Нажаль, в темноті точно встановити марку не вдалось((Здалось то був Мі-24 - силует такий "розтягнутий".

inkognito

ну не тільки над Шевченківським, над Галицьким також. Принаймі 5-6 кругів зробив - проте мені також не вдалось його ідентифікувати, бо в той час смачно попивав пиво на бальконі, а відти видимість обмежена (внутрішній дворик). Во так
Resistance is futile

Roy

Станом на зараз гвинтокрил активно кружляє на центральною частиною міста.
Meine Ehre heißt Treue

YserL

Підтримка сь0мого відділy із повітря?

Mike555

Але то точно не  був AS355N ,що льотає над фан-зоною.Бо звук від гвинтів я б впізнав зразу.


Stinger

позавчора літав десь з годину над центром, багато разів пролітав точнісінько над моїм будинком, що за нах, встановити не вдалося, біленький, синій та червоний бортові вогні, все стандартно, по формі і силуету, шось такє   :) 

Stinger

а ось той, що над стадіоном і районом Стрийської кружляє

Споттерам респект і привіт!  ;)

bigfootgrey

щойно знову літав гелікоптер, вдалося його зазнимкувати, певно не звичайним туристам вечірнє місто з висоти пташиного польоту показують.

Romchick

Думаю це якось з безпекою пов'язано. Крім гелікоптера під час проведення ігор над містом літає також винищувач МіГ-29. Правда на великій висоті ~29 км і його не видно.

onyx

Може ~19км? Бо на 29км міг би залетіти хіба міг 25ий і то на горці, не на довго. Доречі Львів прикривають міги 114 бригади тактичної авіації з франківська)

Romchick

Цитата: onyx від 10.06.2012 12:48:51
Може ~19км? Бо на 29км міг би залетіти хіба міг 25ий і то на горці, не на довго. Доречі Львів прикривають міги 114 бригади тактичної авіації з франківська)

Вибачаюсь, пропінав. Знаю, що висота польотів мала бути близькою до стелі. Доречі, літак тільки один для Львова і вилітає він прямо з частини в Франківську. Так що в нас його побачити не вийде.

281 Гості, 0 Користувачів