Труби в Стрию

Автор Romchick, 16.04.2011 00:21:37

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

Romchick

    Основна тема во тутко


Цитата: Dima_ber від 15.04.2011 23:01:28
може і звучить смішно і не професійно з мого боку але чи то часом не ВШ?


    Ти правий, це ВШ. Скоріше за все вентиляція з підвалів. Щодо ВШ біля школи, то всі школи, що будувалися за Совка мали сховища.
Правда не в тему, але 1-2 роки тому бачив копра, недалеко від траси перед самим в'їздом в Стрий зі сторони Львова. Може хтось знає, що там рили щитовим методом, чи то мене мої очі підвели?


Dima_Bear

от і я думаю нехилі там підвали, таких ВШей по дорозі в парк я нарахував близько 10, поруч біля деяких були адміністративні будівлі.

Caesar

А ще в таких циліндрах були двері і сходи вниз в тунель чи кудись ще...
І рай, і пекло мають свої переваги. У раю чудовий клімат, а в пеклі – вишукане товариство.

Bottlehunter

Я спеціально ходив дивитися на ті труби, коли був в Стрию. На ВШ або вихід каналізації не схоже ІМХО. Просто тумба для оголошень. До слова, схожі бачив в Червонограді. Там вони, правда, залізні і трохи прогнили знизу. Видно, що дзюри ніякої нема. Фотодоказ надаю нижче.



Най жиє Гуцулія!

explorer

У Стрию був теж, на труби задивлявся. Думаю, що все це - ВШ якогось хитрого колектору. Аналогічну купу ВШ бачив ще у Ужгороді. Йдуть полосою біля "дому піонерів" і далі, хоча в Стрию їх більше натикано.

RedShift

Скільки живу в Чевонограді ніколи не припускав, що афіші можуть бути элементами об'єктів цивільної оборони. Під нашими в Черві - асфальт! Це точно.
Darts matters!

229 Гості, 0 Користувачів