Львів Around

Автор Alter, 24.05.2011 00:33:09

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

Alter

     Помаленьку визріває ідея до втілення в життя плану щодо обходу Львова по периметру. Про конкретну дату даної акції говорити ще рано, але думаю десь на початку червня здійснити дану задумку. Поки що хронічно немає часу на таку доволі ємну вилазку. От приблизно накидав орієнтовний маршрут, в якому більшісь маршруту проходить "напряму". Орієнтовна відстань 40 км. Це коли по-прямій. А враховуючи реальне пересування з поворотами і т.д - буде десь під 50 км. Якщо почати вихід десь в годині 4-5 ранку, то до вечора похід досить реально  закінчити.
     На даному етапі прошу виголошувати свої думки на рахунок даної ідеї. Ну і орієнтовно плюсуватись, хто хоча б теоретично згодився б на таку пробіжку.   
З.С. Хотілься б в кумпанію файного фотографа із файним фотегом (яких на експлорері не так вже і багато :(), ібо думаю що по маршруту буде багато чого цікавого, і перш за все для самого фотографа ;)
Нема нічого більш вічного за те, що обмотане синьою ізолентою.

Roy

Перш ніж ставити подібне завдання варто оприділитись з метою та конкретною ціллю. А мети конкретної я тут не бачу,та і цілі також.
Це марафон з забігом на час, чи насправді піша хотьба по околицям Львова з відвідинами цікавих точок? Мене цікавить лише останнє. Наразі точки розкидані доволі хаотично, десь втикнута на торфовище, десь на дачі.
На мою думку варто більш менш прикинути маршрут, і найголовніше відмітити для себе потенційно цікаві місця. І тоді вже в путь.  :)
Meine Ehre heißt Treue

Alter

Відмітити щось цікаве можна. Але ти прикинь, скільки то часу займе відлучення на їх огляд. Тим більше що ціллю даної пробіжки є не знимкування грандіозних або надсекретних об"єктів, а сам факт обходу навколо. Тим більше що навіть навскидку можна назвати з десяток цікавих місць, де можна було б зазирути. Але я повторюю - це зжере купу і без того малого часу. Та і сумніваюсь я, що після 25 кіломертів прогулянки комусь захочеться лазити по цих місцях особо лазати. Але ти правий, маршрут дійсно тра нормальний проложити.
Нема нічого більш вічного за те, що обмотане синьою ізолентою.

Ростислав

Мене теж цікавить ця ідея, оскільки я сам ходжу багато пішки, то мені цікаво за скільки часу можна обійти Львів, але я би суттєво змінив маршрут, так щоб по можливості максимум шляху було через ліс, біля джерел з питною водою і т.і. - щоб можна було реалізувати цей похід вдень і не жаритись під сонцем.

to Alter: можемо якось зустрітись і скласти разом цікавий маршрут, я добре знаю усі околиці Львова.

А щоб було багато всього цікавого щоб фоткати, то треба складати спеціальний маршрут, який буде пролягати, наприклад, через деякі приміські села.

Skip

Я на таке підписуюсь, самого давно цікавить ідея обійти Львів. Але мене цікавить просто обійти місто (нікуди не лазити). А над маршрутом тре попрацювати .

Ростислав

Я сьогодні вечіром намалюю маршрут, можливо не весь, але точний, по супутникових фото.

Я разом з Alter-ом узгодили маршрут. Скоро викладемо його на карті. Наразі можу сказати тільки те, що по максимуму він пролягатиме зеленими зонами, і рухатись по ньому будемо проти годинникової стрілки.

Alter

    Щойно з Ростиславом закінчили маршрут обходу Львова. Враховані дороги, а також пересування лісом. Загальна довжина картою становить 48км. Насправді буде десь 55км.
  12км прийдеться протопати по південно-західній частині кільцевої. Решта - див. карту. Рух буде здійснюватись проти годинникової стрілки. Місце початку руху буде встановлено після кінцевого зголошення учасників, але з таким розрахунком, щоб у найжаркішу пору дня проходити  Винниківським лісом. Орієнтовна тривалість походу - 13-15 годин.
  Прохання зголошуватись всіх бажаючих ;)
Нема нічого більш вічного за те, що обмотане синьою ізолентою.

Bottlehunter

ІМХО, закруто для першого разу. Тим не менше, я +1 якщо вилазка співпаде з моїми вихідними.
Най жиє Гуцулія!

Ioan85

Я б вам порадив замість участка кільцевої траси (між городоцькою та стрийською) пройтися дорогою поза Епіцентром, попри Метро, далі до моста що на Городоцькій, і на Скнилів через будову аеродрома (паралельно злітній смузі є дорога на вулицю Кульпарківська, якою їздять вантажівки з піском...) а звідти через сокільники...

Ростислав

Дякую за пораду.
Звичайно що маршрут можна буде ще вдосконалювати. Я, наприклад, дуже добре знаю місцевість по маршруту починаючи від Кульпарківської і аж до Полтви (проти годинникової стрілки), хтось дуже добре знає інші участки. Завжди буду радий пропозиціям щодо скорочення та уточнення маршруту на всьому участку від Галицького Перехрестя до Кульпарківської (проти годинникової стрілки).

inkognito

ЦитуватиДякую за пораду.
Звичайно що маршрут можна буде ще вдосконалювати. Я, наприклад, дуже добре знаю місцевість по маршруту починаючи від Кульпарківської і аж до Полтви (проти годинникової стрілки), хтось дуже добре знає інші участки. Завжди буду радий пропозиціям щодо скорочення та уточнення маршруту на всьому участку від Галицького Перехрестя до Кульпарківської (проти годинникової стрілки).

   А чого так багато написано про "проти годинникової стрілки"? Аж мене зацікавило. А по годинниковій стрілці пройти слабо?  :) А інші ділянки, окрім згаданої (ГП-->Кульпарківська) можна скорочувати та уточнювати? А ще цікаво, від Кульпарківської до Полтви проти годинникової стрілки - то як? Яке саме місце ти мав на увазі?
Resistance is futile

Alter

ЦитуватиА інші ділянки, окрім згаданої (ГП-->Кульпарківська) можна скорочувати та уточнювати?

А ніззя! Всім, хто попробує це зробити - анафема і суспільний осуд ;D ;D ;D
Нема нічого більш вічного за те, що обмотане синьою ізолентою.

inkognito

ЦитуватиА ніззя! Всім, хто попробує це зробити - анафема і суспільний осуд

А я сі попитаю, не зважаючи на анафему та суспільний осуд. Ібо дєло пахне загадков реальна касміческага маштаба  :)


З.І. №1: Тсссс... Анафема на еКСплорер'і, дорого(проте якісно), писати в ОП   ;)

З.І. №2:
    Ось мені яка ще річ вдарила у клепку просто зараз: та картинка, що панство намалювали є доволі недеталізована, графічна ітд ітп. Чи не було б краще намалювати трек в GoogleEarth, викласти тутка (займає фігню)? У такому разі кожен бажаючий мав би можливість скільки завгодно деталізувати та уточнювати шлях, потому викласти його сюди - а вже тоді, най Шановні Дописувачі вирішують як буде краще йти.
   Цілком згоден із BottleHunter'ом, що відстань надто велика як на один день. Чому не розбити на N-днів (де N=2,3,...)? Чи то буде похід на рекорд?
Resistance is futile

Roy

Йой хлопаки, швидше за все я -1. Краще мозолі собі натру десь на полі чи в лісі з МД, де буде корисніше і приємніше.   ;)

Бо то виходить марафон якийсь, та галоп по цікавим об'єктам. Тай топтатись по кільцевій від Кульпарківської до Підрясного якось не дуже.
Meine Ehre heißt Treue

Ростислав

to inkognito: не бачу потреби робити деталізацію, бо як вже писав, місцевість знаю добре; маршрут малювався для загального бачення кудою будемо йти і для підрахунку км.
Пізніше напишу текстовий опис марштуту. Відносно поділу на 2 дні - це теж нормальний варіант для мене. Це все знову таки залежатиме від бажань учасників. Ціль одна - обійти Львів пішки.


to Roy: ми вирішили, що галоп по цікавих місцях з одночасним обходом усього Львова займе дуже багато; на марафон воно подібне теж не буде, бо плануємо іти усі разом групою, - якби то був марафон, то тут би усі зрізали навіть через центр Львова на маршрутці :)

:-)

+1, але на кінець червня у кращому випадку, і ще я не хочу йти дорогою, де багато магин і всі вони димлють, хочу красоти, тиші і фен-шую. А за день думаю подужав би, але із обов'язковим обідом, та іншими способами прийому їжі. Можна включити до прикладу кнайпи до маршруту.  ;D
Декольтем своїм мене манила.

Alter

http://maps.yandex.ru/-/CBQnJIIV
Ось посилання на яндексокарту з маршрутом. Так що тепер крутим як хочем ;)

З.С. Пропонуєм варіанти по зменшенню кавалку кільцевої!
Нема нічого більш вічного за те, що обмотане синьою ізолентою.

Alter

    Значить дана акція, про яку було описано вище остаточно планується на 04.07.2011, тобто в понеділок. Прохання відписатись всіх бажаючих, після чого встановим точку і час збору.
   З.С. Все ж таки частину кільцевої біля Скнилова я вирішив перенести по більш покоцаним цікавим місцям, ібо топання по кавалку кільцевої видається повним УГ ІМХО.
Нема нічого більш вічного за те, що обмотане синьою ізолентою.

Mike

Хотів би приєднатись... Проте понеділок... хз-хз... Ходити я можу дуже і дуже багато.

Мені здається що окружна - то повна фігня  ::) Аеропорт - чудова ідея! Цікаво ж як його там будують. А от на заході мені здається краще пройтись 5-м парком, якщо ж все-таки по окружній - то краще сісти на маршрутку і просто під'їхати цей шматок від Скнилова до Рясного.

50 км - це приблизно 12 годин суто на ходьбу, без часу на всякі закусони. Темніє в районі 9ї, отже виходити слід мінімум в 8 ранку.

Alter

Збір в понеділок в 6.00 на автовокзалі. Все буде топатись пішки і ніяких маршруток. В разі чого маршрут буде коректуватись по ходу.
Нема нічого більш вічного за те, що обмотане синьою ізолентою.

233 Гості, 0 Користувачів