Взєв телехвон!

Автор RedShift, 26.05.2011 15:10:32

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

RedShift

Я до смартів і близько не підходив = ціни захмарні (ну як для мене), тому приємним откровенієм стали китайскі Star. Аналоги Apple, HTC. З пересилкою обішлось 140$.
Star A5000 (2 SIM + TV + WiFi + GPS)
Юзаю і радуюсь!
Рекомендую!

А от Вам новини від фірми "Яблоко"
http://www.gzt.ru/topnews/hitech/255414.html
Darts matters!

inkognito

    Вітаю із придбанням, але таке щастя явно не для мене - скільки я вже тих китайців бачив: Dual-Sim , із вбудованими телевізорами, GMS, FM-трансмітерами, і взагалі всім чим не хочеш. Шось сталось із акумом на Apple'і - і все, журналюги моментом роздують із того страшний ґвалт, щось на кшталт гусячої х;%ні. Цікаво, а по "китайцях" є десь статистика скільки разів вони горіли, диміли та відривали руки бідним кастомерам  :) І чи китайські виробники відкликали після інцидентів партії телефонів  :)
  Найцікавіший фігня мала місце із одним модним тачевим china-gadget'ом - відняло йму тач по правій стороні екрану сантиметра на два. Була б невелика біда, як би саме у цій області не були б закріплені (жорстко зауважу, без можливості зміни) всі елементи керування телефоном. Операційка незрозуміло яка, скоріш за все була на основі якогось лінуха написана чи що, доки - зеро. І бідний юзер, щоб позвонити, почитати - взагалі будь-що зробити із телефоном мусів перевертати його в горизонтальне положення (Слава Богу датчик положення працював справно) та задовільнятись лише нижньою частиною екрану  :) З його слів, на ремонт ніхто його брати не хтів, про гарантію мовчу...
 
  З.І. №1 Старий, маю надію ти залишишся фізично неушкодженим юзаючи цю трубку. Ще раз мої вітання!
  З.І. №2 Почитай обов'язково тут, зокрема FAQ та можливі трабли.
Resistance is futile

Ioan85

Перед пасхою також брав телефончик. На меті було як найбільше наворотів (Qwerty клавіатура GPS, камера 3.2mp, WI-FI, Bluetooth ) за найменшу ціну!

Взяв Samsung B7350  1400 грн

http://mobimania.lviv.ua/phone/mobil/170-samsung_B7350-Omnia-modern-black.html
http://rozetka.com.ua/ru/products/details/104558/index.html

Всім задоволений. Серед недоліків хіба що екран в соняшний день погано видно

Порадував GPS, впродовж 6 годин вдалось записати трек
І камера як для такого маленького об'єктива видає пристойну якість


inkognito

 Я ось хочу Samsung X-Cover 271. Але у нас нема, треба із москалії замовляти чи привозити через когось. Файна річ, все-ж таки ІР-67
Resistance is futile

Ioan85

Цитата: inkognito від 26.05.2011 17:49:49
Я ось хочу Samsung X-Cover 271. Але у нас нема, треба із москалії замовляти чи привозити через когось. Файна річ, все-ж таки ІР-67

Ех, були колись сіменси (Siemens M75)

Dima_Bear

Про це ІР шла мова?


а то робив вчора розраху, залишилося.

RoMeL

Хто шоб не говорив, але я, як буду брати, то або ХТС або Аймобілко  ::)
Не давно придбав собі айпод тач, то він вже встиг побувати зі мною у кількох походах...Говерляна,ЧЗВ, Крим, супермарафон.

Переваги очевидні:
1. ІМХО, найтонший  і найлегший фото-відео-апарат на ринку зара, +  знімає відео в ХД, для походів то що тре!
2. Недавно випробував - 18 годин безперервної музики в поході і то на динамік,а не в навушках! І ще залишився заряд. Яка мобілка таке зможе?
3. Ціна... не такий дорогий як аймобілко, але практично ті ж функції ( за мінусом GPS, цифр компаса, функції телефону, і трішки гіршої камери)

Кароче юзаю зараз звязку Нокія 6233 +айпод, з часом думаю поміняти нокію на саму дешеву модель, та шо за 200 з гаком гривень, для походів думаю буде супер  ::)
Fruere vita, dum vivis

inkognito

ЦитуватиПро це ІР шла мова?
Так точно, саме про це. iPod Touch - дійсно файна річ, був приємно здивований якістю твого Чорнобильського відео.
Resistance is futile

tgrey

вставлю пару копійок...
хто що любить як кажуть. я щось з самого початку своєї "мобілізації" присів на Філіпси - (ті що XENIUM) вперла мене там батарея ВПЕРЛА.
Телефон заряджав 1 раз в тиждень. Колись навіть їхав у відрядження в Харків потягом то за 4 дні дороги туди-сюди батарея впала тільки на 2 поділки  8)
Після 3х XENIUMів прийшлось перейти на Соньки так як Філіпси пересатли завозити сюди. І що сказати - меню однозначно функціональніше але процес зарядки практично щодня КУРВИТь ДО НЕМОЖЛИВОСТІ. І сталось так що по роботі мені необхідно було перейти на оператора з яйком то я і почав носити вже 2 телефони - процедура невдячна відразу кажу. То забувається котрий з них, то в кишенях путаєш що де лежить ну і т.д. і т.п.

І ось постала проблема купівлі ДУОСа. І тут я знову вернувся на ФІЛІПСи - телефони без мікрохвильовки, модуля "мамо-де-я", супер-камери з втофокусом і купи-купи-купи різних прибамбасів - ЗАТЕ працює довго і зарядку шукати не треба.
Єдиний недолік - в телефоні дві іноземні мови - англійська і сусідська (без державної на жаль) але це якось переживу. Ну і те що возять їх також від північних сусідів то тута можна купити лишень в інтернет-магазинах. По першому враженню роботи з 2 картками - нарікань нема. Так що якщо комусь треба "довгограючий" телефон без надлишків  то раджу однозначно ФІЛІПС

centurion

Ше пару копійок від мене: Купив десь 1 рік назад нокію 5800 покористувався десь із пів року і вирішив продати ! апарат супер якщо не враховувати що батарея тримала 1,5доби і перезагружався при перегляді фільмів ( доречі фільми на ньому класно дивитись)  ну і софт ставився тільки після підпису сертифікатом і навігація від нокія - туговата!  але із часом ціни падають а продавати його за копійки я не хотів  і це змусило мене провести не одну безсонну ніч в "всесвітній павутині" і о "еврика" виявилось що 5800 можна  покращити !  Я піднатужився і (вперше у своєму житті) декілька раз прошив свій телефон (були невдалі спроби і "нездалі" прошивки - моди)   за що отримав винагороду у вигляді досить швидкого смартфона із покращеним інтерфейсом і можливісттю встановлення софта дез необхідності підпису сертифікатом! неперезавантажується !  А саме головне найшов батарею із якою телефон тримає 4 доби покищо ( бо ще в процесі розгону)!!  Якщо в когось були такі проблеми то пишіть!!

286 Гості, 0 Користувачів