Мій Універ BURNSSSS

Автор Lesyk, 28.05.2011 00:05:25

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

Lesyk

Усе починалося на перший погляд добре...температура 37.5 (ше б 2.5 градуса - і я б був горівкою :)), кашель, соплі. Ну і я в такому стані шарудю на мейл.ру - забавлявся їхніми "атвєти.мєйл.ру" - з себе умнічку строїв, всьо відповідав  :P. І тут я помітив баннер бьорна - там в милої дівчини малюнок на топіку ніби згорає  ;). Перейшов - виявилося Бьорн зніматиме ролики у найбільших університетах країни, НУ "ЛП" було не виключенням.  І яким би я був би Лесиком, якби туди не сунув власного носа  :P.

До наступного тижня я уже був здоровим і у бойовому настрої :)

Суть роликів - мультик на футболках. Було використано близько 200 футболок у цьому ролику. В політесі мультик був про те як пекмен гамцяє книжечки  :)
Ну і головне - шо те все не робилося на халяву - кожному з учасників ролика залишали його футболку і давали ше банку того славнозвісного Бьорна. Знімали то все дійство протягом двох днів, біля "кормушки". Саме тому я там засвітився двічі, і тому дістав 2 футболки і 2 банки Бьорна (лайняні футболки, і Бьорн також лайно...але яким би я був Лесиком, якби не погнався за халявою  :P).

Окрім того там ше можна було красиво стрибнути з такої "тумбочки" - а дядечко хвотограф тебе фоткав в польоті - і за це також давали банку  :) Я там також стрибав, але вже банки за те не брав (скінчилися до того моменту.може це і на краще...)

Ось фото мого стрибку з тумби -

А ось і саме відео:
ОГОЛОШУЄТЬСЯ МЄГО КОНКУРС БЕЗ ПРИЗУ У ЗНАХОДЖЕННІ МЕНЕ У РОЛИКУ :)
Нагадую, що я там з"явився двічі, і коли перше фото досить легко помітити (і, до речі, воно є не дуже гарним), то друге фото знайти достатньо проблематично  :)
Приємного перегляду і пошуку мене коханого)

gribkoff777

Перший раз - 4-та секунда. Другий -хз, надоїло втикати. :)
"Peace is that brief glorious moment in history when everybody stands around reloading." T. Jefferson

US5WEO

Самий нормальний фейс зявляється на 4 та 24 секундах а решта фільм жахів ;D  бррр

Lesyk

я десь пару хвилин ловив своє друге фото :)
а відео - лайно.фє...
такі мажливості - і таке лайняне виконання цього всього. :-/

inkognito

Цитуватиа відео - лайно.фє...
такі мажливості - і таке лайняне виконання цього всього. :-/
?  навіщо тоді лити лайно на eXplorer ?
Resistance is futile

Lesyk

Піарюся  :P
А взагалі - хотів показати то діло, навіть якшо в них вийшло неахті як гарно, тим не менше роботи було зроблено купа, і я в цьому ділі мав хоч якусь дріб"язкову частку (так заваний кадр 24 і кадр 156  :)).
Жаль шо коли стрибав - не мав на собі експлорерівської футболки - так би на баннер можна було одразу вішати  ;D

Lesyk

До речі, після зйомок роликів було голосування за кращий - призом був концерт гурту "Бумбокс" в місті-переможці. Переможцями стали ролики КПІ та НУ"ЛП". Значить чекаємо "Бумбоксу"  :)

До речі - в них на головній засвітилось моє фото - я за себе радий  :) І знову жалію що в той день не мав на собі експлорерівської футболки, от бу була гарна нам реклама  :'(

233 Гості, 0 Користувачів